کتاب غرور و تعصب جین آستین + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر نی
امتیاز
۳.۹از ۱۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب غرور و تعصب

کتاب غرور و تعصب با عنوان اصلی Pride and Prejudice، اثر ماندگار جین آستین، رمانی عاشقانه و کلاسیک است که تصویری زنده از جامعه‌ی قرن نوزدهم انگلیس را به مخاطبان نشان می‌دهد. در این رمان انتقادی، تفاوت‌های طبقاتی و باورهای اجتماعی به‌روشنی ترسیم شده است. رضا رضایی این رمان خواندنی انگلیسی را ترجمه‌ کرده و نشر نی آن را در سال ۱۴۰۱ چاپ و منتشر کرده است. شما می‌توانید نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب غرور و تعصب اثر جین آستین

کتاب غرور و تعصب، نوشته‌ی جین آستین، یکی از برجسته‌ترین آثار ادبیات کلاسیک انگلستان به شمار می‌آید. این کتاب نخستین بار در سال ۱۸۱۳ به چاپ رسید و از آن زمان تا کنون، منتقدان و کتاب‌خوان‌های بسیاری را مجذوب خود کرده است. در این کتاب، نه‌تنها با داستانی عاشقانه مواجه می‌شویم، بلکه با نقد دقیقی از جامعه‌ی قرن نوزدهم انگلستان، به‌ویژه نظام طبقاتی آن روبه‌رو خواهیم شد. شاید وجود همین طبقات اجتماعی موجب می‌شود که شخصیت‌های کتاب مدام دچار پیش‌داوری و غرور و تعصب‌های نابه‌جا شوند!

اگر بخواهیم رمان عاشقانه خارجی غرور و تعصب را به لحاظ ژانر بررسی کنیم، باید بگوییم این اثر نوعی رمان عاشقانه است که می‌توان آن را نوعی رمان اجتماعی نیز تلقی کرد. جین آستین در این کتاب توانسته با نثری روان، تأملات دقیق خود را به مخاطبان کتاب ارائه کند و داستانی را بنویسد که به ذهن و قلب خوانندگان نفوذ می‌کند. در این اثر، تحلیل‌های روان‌شناختی نویسنده از رفتارها و تعاملات اجتماعی انسان‌ها نیز درخور توجه است.

موضوع کتاب غرور و تعصب روابط اجتماعی، ازدواج، تفاوت‌های طبقاتی در جامعه، همچنین تأثیر منفی پیش‌داوری‌ها بر زندگی و تصمیمات افراد است. در این داستان، با خانواده‌ی بنت آشنا می‌شویم که پنج دختر با ویژگی‌های متفاوت دارند. آستین در ترسیم شخصیت‌های این دختران به گروه‌های مختلف اجتماعی توجه داشته و کوشیده است هریک از آن‌ها را به‌عنوان نماینده‌ی گروهی از زنان جامعه‌ی خود به مخاطبان معرفی کند. در میان همه‌ی شخصیت‌ها، الیزابت جلوه‌ی دیگری دارد. او دختر باهوشی است که از حساسیت خاصی نسبت‌ به جامعه و اطرافیانش برخوردار است. عشقی که میان الیزابت و آقای دارسی شکل می‌‌گیرد، زندگی این دختر را به مسیرهای تازه‌ای هدایت می‌کند. در این رمان، مدام با تصمیماتی مواجه می‌شویم که در نتیجه‌ی غرور و قضاوت‌‌های نادرست شکل می‌گیرند و آثار مخرب خود را بر زندگی شخصیت‌ها به‌جا می‌گذارند.

جمله زیبا از غرور و تعصب رضا رضایی

در این اثر، نمایی از جامعه‌ی غرب در قرن نوزدهم، در قالب شخصیت‌هایی مانند خانواده‌ی بنت، همچنین دوستان و همسایگان آن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود. البته از آن‌جایی‌ که الیزابت و دارسی شخصیت‌های اصلی هستند، بخش عمده‌ی رمان بر ترسیم این شخصیت‌ها و نگرش و تحولات آن‌ها متمرکز شده است. الیزابت در این رمان، نماینده‌ی افرادی است که جامعه و نابه‌سامانی آن‌ را به بوته‌ی نقد می‌‌‌گذارند. در مقابل او، دارسی قرار دارد که ابتدا با غرور به جامعه و معضلات آن نگاه می‌کند، اما به‌تدریج با تغییرات عمیقی همراه می‌شود و اشتباهات گذشته‌اش را می‌پذیرد.

در متن رمان، شاهد مهمانی‌ها و مراسم‌هایی هستیم که رفتارهای اجتماعی، سوء‌تفاهم‌ها و موقعیت‌های پیچیده‌ی اجتماعی را نشان می‌دهند. همچنین زمینه را برای بحث‌های طولانی و عمیق آماده می‌کنند. بخش‌های قابل توجهی از کتاب مکالمه‌ها و دیالوگ‌هایی است که الیزابت با سایر شخصیت‌ها در مورد موضوعات اجتماعی ترتیب می‌دهد.

کتاب پیش‌ِ رو به‌صورت دیالوگ‌محور نوشته شده است. نویسنده با بهره‌گیری از این روش، مخاطب را به‌راحتی با شخصیت‌ها همراه می‌کند و تحولات عاطفی و ذهنی آن‌ها را به خوانندگان نشان می‌دهد. قلم روان نویسنده و نگاه ظریف او به جزئیات، خواندن این کتاب را برای مخاطبان، به تجربه‌ای لذت‌بخش و همچنین آموزنده تبدیل خواهد کرد.

اگرچه غرور و تعصب رمانی عاشقانه است، درون‌مایه‌ی اصلی آن را موضوعات اجتماعی و تحلیل رفتارهای انسانی تشکیل می‌دهند. نویسنده در سراسر داستان از مفاهیمی مانند شجاعت، صداقت، احترام و درک انسان‌ها سخن گفته و مخاطبان را به تفکر در مورد این موضوعات وامی‌دارد. در نهایت، رمان غرور و تعصب جین آستین هم مخاطبانش را به ماجراهای عاشقانه‌ی پرکشش دعوت می‌کند و هم واقعیت‌های اجتماعی را بی‌پرده با آن‌ها در میان می‌گذارد. از نگاه زنانه‌ی نویسنده نیز نباید غافل شد، چرا که در جای‌جای کتاب حضور و اثر مثبت آن را می‌توان احساس کرد.

اگر بارها نام این کتاب را خوانده و شنیده‌اید اما هنوز فرصت مطالعه‌ی آن را نداشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم به سایت و اپلیکیشن طاقچه مراجعه کرده و با دانلود کتاب غرور و تعصب، خود را به خواندن این اثر کلاسیک ادبی مهمان کنید. نسخه‌ی epub این کتاب نیز منتشر شده است که نسبت به نسخه‌ی pdf غرور و تعصب آن امکانات بیشتری را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد و تجربه‌ی مطالعه‌ای راحت‌تر و روان‌تر را رقم می‌زند. اگر شنیدن کتاب را ترجیح می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم کتاب صوتی غرور و تعصب را در طاقچه بشنوید.

تصویر شخصیت های غرور و تعصب

خلاصه کتاب غرور و تعصب

رمان عاشقانه خارجی غرور و تعصب داستان خانواده‌ی بنت با پنج دختر است که پدرشان را به‌تازگی از دست داده‌اند. دارایی خانواده به تنها وارث مذکر رسیده است که کشیشی بی‌دست‌وپاست. حالا مادرِ دخترها احساس خطر کرده است. به نظر نمی‌آید که او بتواند با دخترهایش راحت زندگی کند؛ پس تصمیم می‌گیرد تا دخترانش را به خانواده‌های متمول شوهر بدهد و خانواده را نجات بدهد.

ماجرای اصلی از آنجا شروع می‌شود که دو مرد جوان به همسایگی این خانواده نقل مکان می‌کنند؛ یکی آقای بینگلی که خوش‌برخورد و مهربان است و دیگری آقای دارسی که مغرور و متعصب به نظر می‌رسد.

داستان عاشقانه‌ی کتاب بین الیزابت دختر دوم خانواده‌ی بنت و آقای دارسی اتفاق می‌افتد. این عاشقانه‌ی کلاسیک روایت زوجی است که از دشمن به عاشق (Enemy to lover) تبدیل می‌شوند. الیزابت در ابتدا دارسی را مردی مغرور و یکی شبیه همه‌ی آدم‌های طبقه‌ی اشراف می‌بیند. در این بین ویکهام هم که افسری موذی و خوش‌قیافه است بیکار ننشسته است. او با داستان‌های عجیبش درباره‌ی ظلم‌های دارسی، قضاوت الیزابت درباره‌ی او را مختل می‌کند؛ اما آیا الیزابت بالأخره به حیله‌ی او پی می‌برد؟

تصویر الیزابت و دارسی در غرور و تعصب

بررسی مختصر شخصیت‌های کتاب غرور و تعصب

• الیزابت بنت: الیزابت دختر دوم خانواده است و نقش اصلی رمان به عهده‌ی اوست. او دختری سرزنده، باهوش و مستقل است که می‌خواهد برخلاف برخلاف ازدواج‌های سنتی با عشق و احترام ازدواج کند. در ابتدای داستان او درگیر تعصب در قضاوت است؛ اما کم‌کم پخته‌تر می‌شود و این نگاه یک‌سویه را کنار می‌گذارد.
  • آقای دارسی: دارسی شخصیت اصلی مرد داستان است. او در ابتدا متکبر به نظر می‌رسد؛ اما کم‌کم مشخص می‌شود که مردی وفادار و مهربان است و فقط در بیان احساساتش راحت نیست. در طول رمان او کم‌کم یاد می‌گیرد که بیشتر فروتن باشد.
  • جین بنت: دختر اول خانواده‌ی بنت و زیباترین آن‌هاست. او مهربان و ساده‌دل است و همه‌ی آدم‌ها رو خوب می‌بیند. او رابطه‌ی خوبی با الیزابت دارد و حامی عاطفی خواهر کوچک‌تر است. داستان عاشقانه‌ی جین با آقای بینگلی خط دیگری از روایات عاشقانه‌ی غرور و تعصب است.
  • آقای بینگلی: او مردی مهربان و خوش‌برخورد است؛ البته کمی هم تخت تأثیر خواهرها و دوست صمیمی‌اش آقای دارسی است. بینگلی به طبقات اجتماعی و ثروت افراد اهمیتی نمی‌دهد و عاشق جین می‌شود.

خرید و دانلود کتاب غرور و تعصب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ی کتاب غرور و تعصب برای مخاطبان زیر تجربه‌ای دل‌چسب و به‌یادماندنی خواهد بود:

• دوستداران رمان‌های کلاسیک عاشقانه؛
  • دانشجویان ادبیات انگلیسی؛
  • پژوهشگران تاریخ ادبیات؛
  • دوستداران رمان‌های تحلیلی با رنگ‌و‌بوی اجتماعی؛
  • مخاطبانِ علاقه‌مند به تفکر و سبک زندگی قرن نوزدهم انگلیس؛
  • کسانی که از خواندن کتاب‌هایی مثل رمان بربادرفته (مارگارت میچل)، خوشه‌های خشم (جان اشتاین‌بک) و گتسبی بزرگ (اسکات فیتزجرالد) لذت برده‌اند؛
  • طرف‌داران دیالوگ‌های پیچیده و تأمل‌برانگیز.

چرا باید کتاب غرور و تعصب ترجمه رضا رضایی را بخوانیم؟

در ادامه، مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت این رمان را فهرست‌وار ارائه کرده‌ایم:

• شخصیت‌پردازی‌های دقیق نویسنده؛
  • ترسیم تصویری به‌یادماندنی از انگلستان قرن نوزدهم؛
  • بهره‌گیری از طنز برای انتقاد از واقعیت‌های اجتماعی؛
  • ارائه‌ی داستانی عاشقانه و غیرمنتظره؛
  • بهره‌گیری از نثر روان و زبانی ساده.

جوایز و افتخارات

در ادامه، گوشه‌ای از افتخارات کتاب غرور و تعصب را با هم مرور می‌کنیم:

• ترجمه شدن کتاب به بیش از ۳۰ زبان؛
  • قرار گرفتن در فهرست ۱۰۰ کتاب برتر تاریخ؛
  • قرارگیری در فهرست ۱۰۰ کتابی که باید پیش از مرگ خواند؛
  • یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین رمان‌های کلاسیک انگلیسی؛
  • مواجه شدن با استقبال گسترده‌ی خوانندگان و منتقدان؛
  • از برترین کتاب‌های تاریخ ادبیات از سوی انجمن کتاب نروژ.

نظر افراد و مجلات مشهور درباره‌ی کتاب غرور و تعصب

رمان غرور و تعصب از زمان نخستین انتشارش تا امروز توجه و تحسین منتقدان را به همراه داشته است. در سال ۱۸۱۳، نشریات The British Critic و The Critical Review شخصیت‌پردازی‌های نویسنده و پیام‌های اخلاقی این کتاب را مورد توجه قرار داده و آن را یکی از بهترین آثار ادبی زمان خود دانسته‌اند. در ادامه، نظرات و دیدگاه برخی از افراد و نشریات مشهور را در مورد این رمان بیان می‌کنیم:

ویرجینیا وولف: شوخ‌طبعی جین‌ آستین با سلیقه‌ و نکته‌سنجی او همراه شده است.

مارلون جیمز: هیچ‌کس هرگز در خلق شخصیت‌ها از آستین زیر‌ک‌تر نبوده است.

انتشارات بارنز و نوبل: یکی از مهم‌ترین عواملی که موجب شهرت جین آستین شده، همین رمان غرور و تعصب است.

درباره جین آستین؛ نویسنده کتاب

جین آستین، نویسنده کتاب غرور و تعصب، نویسنده‌ مشهور انگلیسی ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵ در همپشر انگلستان متولد شد. شناخت دقیق او و نگاه تیزبینش به زندگی زنان باعث شد آثاری را خلق کند که ادبیات غرب را به شدت تحت تاثیر قرار بدهد. تمام آثاری که تا به حال از او منتشر شده‌اند به نوعی به زنان و دغدغه‌های آنان مربوط می‌شوند و در همان دوران، نوشته‌ها و آثار او بود که کمک بسیاری به دیده شدن زنان و پیدا کردن جایگاه آنان کرد. با اینکه او همیشه در داستان‌هایش موضوعاتی مانند ازدواج و عشق را وارد می‌کرد و از دغدغه‌های زنان در این باره می‌نوشت، اما خودش هیچگاه ازدواج نکرد.

از جین آستین تا به حال شش کتاب منتشر شده است و همگی به فارسی ترجمه شده‌اند. غرور و تعصب، عقل و احساس، اِما، منسفیلد پارک، ترغیب و نورثنگر ابی از جمله داستان‌های او هستند. او به شدت روی آثارش حساس بود و هرکدام از کتاب‌هایش را پیش از انتشار، بارها بازخوانی و اصلاح می‌کرد. بخشی از داستان‌های او که کامل نشدند هم به صورت یک کتاب منتشر شده است. از کتاب‌های او تا به حال بارها اقتباس‌های سینمایی و تلویزیونی صورت گرفته است. آستین ۱۸ ژوئیه ۱۸۱۷ چشم از دنیا فروبست.

پیشنهاد می‌کنیم بیوگرافی جین آستین را در صفحه این نویسنده در طاقچه مطالعه کنید.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب منتشر شده است؟

اولین و قدیمی‌ترین برگردان غرور و تعصب به فارسی اثر «شمس‌الملوک مصاحب» است. او عنوان غرور و تعصب را برای کتاب انتخاب کرد. بعضی‌ها معتقدند واج‌آرایی آستین در حرف پی (Pride and Prejudice) برای انتخاب نام ایرانی اثر رعایت نشده است. بهتر بود نام کتاب به فارسی «تکبر و تعصب» باشد. این برگردان از کتاب را دو ناشر، یکی انتشارات علمی و فرهنگی و دیگری انتشارات جامی (مصدق) منتشر کرده‌اند.

غرور و تعصب ترجمه رضا رضایی یکی از بهترین برگردان‌های غرور و تعصب است. این کتاب را نشر نی منتشر کرده است.

یکی از برگردان‌های شناخته‌شده‌ی دیگر این کتاب، اثر کیوان عبیدی آشتیانی است. مترجم این کتاب را با همکاری نشر افق منتشر کرده است و کتاب در مجموعه‌ی عاشقانه‌های کلاسیک قرار دارد.

انتشارات مهتاب هم این کتاب را با برگردان شهران پورانفر و هادی عادل‌پور روانه‌ی بازار کرده است. این ناشر دنباله‌ای با نام «پمبرلی» هم برای این کتاب دارد.

بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه هم کتاب غرور و تعصب را با برگردان «پروین ادیب» چاپ کرده است.

این اثر مترجم‌های دیگری هم دارد که چندان شناخته‌شده نیستند. برای بررسی دقیق تر ترجمه‌های این اثر یادداشت «بهترین ترجمه کتاب غرور و تعصب» را در وبلاگ طاقچه مطالعه کنید.

حقایق جالب درباره غرور و تعصب و جین آستین

• در سراسر جهان مؤسسه‌ها و انجمن‌های مختلفی به افتخار جین آستین با نام او کار می‌کنند. این انجمن‌ها برای دوستداران این نویسنده، رویدادها، جلسات کتاب‌خوانی، کنفرانس و مسابقه برگزار می‌کنند.
  • خانه‌ی جین آستین که سال‌های آخر عمر در آن زندگی می‌کرد، به موزه تبدیل کرده‌اند. این موزه در همپشر انگلستان قرار دارد و برای بازدید عموم باز است.
  • یادبودهایی از جین آستین در جاهای مختلفی در دنیا به‌ویژه در انگلیس وجود دارد؛ مثلاً کلیسای وست‌مینستر ابی (Westminster Abbey) در لندن و کلیسای جامع وینچستر (Winchester Cathedral) (محل دفن جین آستین)
  • تصویر جین آستین روی تمبرها هم هست. سکه‌هایی هم به یاد او ضرب کرده‌اند و اسکناس ۱۰پوندی بریتانیا هم با تصویری از او طراحی کرده‌اند.
  • بورسیه‌هایی به نام جین آستین برای حمایت از نویسندگان جوان وجود دارد.
  • هرساله در ۱۶ دسامبر به مناسبت تولد و ۱۸ ژانویه برای یادبود مرگ او جشنواره‌ها و نمایشگاه‌هایی در سراسر جهان برگزار می‌شود.

اقتباس‌ها از کتاب غرور و تعصب

اقتباس‌های تصویری و وفادارانه از غرور و تعصب را در زیر معرفی کرده‌ایم:

• بی‌بی‌سی چندمین بار تلاش کرد تا از این اثر اقتباسی تلویزیونی بسازد؛ مثلاً در سال‌های ۱۹۳۸، ۱۹۵۸، ۱۹۶۷، ۱۹۸۰. بعضی از آن‌ها حتی دیگر در آرشیوها هم به‌طور کامل وجود ندارد. بی‌بی‌سی در سال ۱۹۹۵ مینی‌سریالی از این کتاب در ۶ قسمت منتشر کرد که یکی از وفادارانه‌ترین اقتباس‌هاست. صحنه‌ی خیس‌شدن دارسی با پیراهن از مشهورترین لحظات فراگیر تلویزیونی است.
  • فیلمی با نام همین کتاب در سال ۱۹۴۰ از آن به سبکی هالیوودی ساختند؛ اما پیرنگ سریال با رمان کمی تفاوت دارد و شخصیت‌ها هم دقیق نیستند.
  • فیلمی با نام غرور و تعصب در سال ۲۰۰۵ از این کتاب ساختند که برداشتی کمی مدرن‌تر از بی‌بی‌سی بود. این فیلم را به‌خاطر زیبایی فضا و صحنه‌پردازی‌های رمانتیک تحسین کرده‌اند.
  • بالیوود (سینمای هند) در سال ۲۰۰۴ فیلمی موزیکال با نام غرور و تعصب ساخت. در این فیلم داستان کتاب را با فرهنگ هندی تلفیق کرده‌اند و داستان درباره‌ی خانواده‌ای هندی روایت می‌شود.
  • خاطرات لیز بنت (The Lizzie Bennet Diaries) وب‌سریالی بود که در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ در قالب وبلاگ منتشر شد. این بازآفرینی بسیار موفق و مدرن و خلاقانه بود.
  • غرور و تعصب و زامبی‌ها فیلمی است که آن را در سال ۲۰۱۶ ساخته‌اند. در این بازآفرینی فضای داستان با حضور زامبی‌ها تلفیق شده است و این اثر را به اثری غیرمتعارف و پارودی تبدیل کرده است.
  • گمشده در آتسین بازآفرینی طنزی است که در آن جای دختری امروزی با الیزابت بنت عوض می‌شود. این سریال بریتانیایی ژانری فانتزی دارد.

این کتاب بازآفرینی و اقباس‌های دیگری هم دارد.

سوالات متداول درباره کتاب غرور و تعصب

• کتاب غرور و تعصب چند صفحه است؟: ناشران مختلف این اثر را در قطع و اندازه‌های مختلفی منتشر کرده‌اند. اما تعداد صفحات غرو و تعصب ترجمه رضا رضایی نشر نی ۴۴۹ صفحه است.
  • غرور و تعصب مناسب چه سنی است؟: این کتتاب برای بزرگسالان نوشته شده است اما نوجوانان ۱۶ تا ۱۸ سال نیز از مطالعه آن لذت خواهند برد.
  • ژانر رمتن غرور و تعصب چیست؟: رمان عاشقانه.

بخشی از متن کتاب غرور و تعصب نشر نی

«صغیر و کبیر فرض‌شان این است که مرد مجرد پول‌وپله‌دار قاعدتاً زن می‌خواهد.

وقتی چنین مردی وارد محل جدیدی می‌شود، هرقدر هم که احساسات یا عقایدش ناشناخته باشد، چنان این فرض در ذهن خانواده‌های اطراف جا افتاده است که او را حق مسلم یکی از دخترهای خود می‌دانند.

روزی خانم بِنِت به شوهرش گفت: «آقای بنت عزیز، شنیده‌ای که ندرفیلد پارک را بالاخره اجاره داده‌اند؟»

آقای بنت در جواب گفت که نه، نشنیده است.

خانم بنت گفت: «ولی اجاره شده. همین الآن خانم لانگ این‌جا بود، سیر تا پیازش را گفت.»

آقای بنت جوابی نداد.

زنش بی‌طاقت شد و با صدای بلند گفت: «نمی‌خواهی بدانی چه کسی اجاره‌اش کرده؟»

«تو می‌خواهی به من بگویی. باشد، گوش می‌کنم.»

همین اجازه کافی بود.

«بله، عزیزم، باید بدانی. خانم لانگ می‌گوید که ندرفیلد را یک جوان پول‌وپله‌داری اجاره کرده که مال شمال انگلستان است. روز دوشنبه با کالسکه چهاراسبه آمده بود ملک را ببیند. آن‌قدر خوشش آمد که درجا با آقای موریس توافق کرد. قرار است قبل از پاییز بیاید بنشیند. چند تا از خدمتکارهایش تا آخر هفته بعد می‌آیند به این خانه.»

«آقا اسمش چیست؟»

«بینگلی.»

«متأهل یا مجرد؟»

«اوه! مجرد، عزیزم، این‌که معلوم است! مجرد و حسابی هم پولدار. عایدی‌اش سالی چهارپنج هزار تاست. جان می‌دهد برای دخترهای ما!»

«چه‌طور؟ چه ربطی به آن‌ها دارد؟»

زنش جواب داد: «آقای بنت، عزیز من، فکر و حواست کجاست! خب، باید بفهمی که منظورم ازدواجش با یکی از دخترهای ماست.»

✴⋆ 🎀 𝐸𝓁𝒶𝒽𝑒 🎀 ⋆✴
۱۴۰۳/۰۵/۰۶

با اینکه همه ی داستانای جین ایر یه خط داستانی دارن ولی خوندنشون جذابه «غرور و تعصب» هم مثل «اما» و «عقل و احساس » و ووو شخصیت های داستانی جذابی داره که عاشقتون می‌کنه و آرزو می کنید کاش یکی

- بیشتر
فاطمه امين زاده
۱۴۰۳/۱۱/۰۱

کتابی است که حداقل یکبار ارزش خوندن داره و لازمه که در بخشهایی روی گفتگوهای بین بعضی از شخصیتهای اصلی داستان مکث و تامل بیشتری صورت بگیره تا درک بهتری از نوع نگاه ها و جهان بینی افراد متفاوت در

- بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

به نظر من که هیچ لذتی بهتر از کتاب‌خواندن نیست! آدم از چیزهای دیگر زودتر خسته می‌شود تا از کتاب!...
Saeid Ghorbani
از عیب و ایرادهای کسی که قرار است عمرت را با او سر کنی، هرچه کمتر بدانی بهتر است.
Saeid Ghorbani
تعداد آدم‌هایی که من واقعاً دوست‌شان داشته باشم زیاد نیست، تعداد کسانی که نظر خوبی درباره‌شان دارم از آن هم کمتر است. من هرچه بیشتر دنیا را می‌شناسم از آن ناراضی‌تر می‌شوم. هر روز که می‌گذرد بیشتر معتقد می‌شوم آدم‌ها شخصیت ناپایداری دارند و نمی‌شود روی ظواهر لیاقت یا فهم و شعورشان حساب کرد.
Saeid Ghorbani
به خاطر یک نفر آدم نمی‌شود معنای اصول اخلاقی و صداقت را عوض کرد. تو نمی‌توانی به خودت یا من بقبولانی که خودخواهی همان عاقبت‌اندیشی است و عدم فهم و تشخیص خطر همان امنیت خاطر بابت خوشبختی است.
Saeid Ghorbani
غرور یک عیب و نقصی است که رواج دارد.
Saeid Ghorbani
هر احساسی را باید تابع عقل کرد. به نظر من، تلاش و کوشش باید با کاری که می‌کنیم متناسب باشد.
Saeid Ghorbani
فقط هنگامی به گذشته بیندیشید که یادآوری‌اش سبب رضایت‌تان می‌شود.
mahsa
«کسانی که هیچ وقت نظرشان را عوض نمی‌کنند، واقعاً وظیفه دارند که از همان اول صحیح نظر بدهند.»
mobie
«به نظر من، غرور یک عیب و نقصی است که رواج دارد. با این چیزهایی که من مطالعه کرده‌ام به این نتیجه رسیده‌ام که واقعاً رواج دارد. ذات بشر مستعد آن است. بین ما آدم‌ها کمتر کسی پیدا می‌شود که به خاطر این یا آن خصوصیت یا کیفیت، چه واقعی چه خیالی، خودش را برتر احساس نکند. خودخواهی و غرور دو چیز متفاوت‌اند، هرچند که معمولا مترادف گرفته می‌شوند. ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان برمی‌گردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما می‌گویند.»
معصومه توکلی