کتاب زنان کوچک
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۳۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زنان کوچک
«زنان کوچک» اثر لوئیزا مِیاُلکت (-۱۸۳۲) نام کتاب نامآشنایی است که داستان زندگی چهار خواهر را روایت میکند.
خانم لوئیزا مِیاُلکت در شهر جرمن تاون در ایالت پنسیلوانیای امریکا در خانوادهای فقیر متولد شد و از کودکی شروع به کار نمود. او اولین اثرش را در سن شانزده سالگی نوشت پس از فراز و نشیب بسیار در زندگی سرانجام انتشار اثر مشهورش زنان کوچک (و دنبالهی آن مردان کوچک) شهرت و امنیت اقتصادیش را تضمین کرد و بالاخره الکت در سال ۱۸۸۸ در روز تدفین پدرش که عاشقانه به او عشق میورزید، در اثر بیماری در شهر باستن درگذشت.
اکثر آثار آلکوت شرححال گونه است. برای مثال وی چهار خواهر داستان زنان کوچک را با استفاده از الگوی خود و خواهرانش (لوئیزا، الیزابت، آنا و می) خلق کرده است که البته خود او در رمان حاضر نقش جو را بر عهده دارد. زنان کوچک داستانی است که به بیش از ۵۰ زبان ترجمه شده و موفق شدهاست از میان مرزهای فرهنگی و مذهبی عبور کند. اقتباسی از این داستان در اپرا، باله، برنامههای تلویزیونی، هالیوود، بالیوود و انیمههای ژاپنی استفاده شدهاست:
مگ یک روز گرم به خانه آمد و داد زد: «اول ژوئن! خانوادهی کینگ فردا میروند لب دریا و من تعطیل هستم. سه ماه تعطیل. نمیدانید چقدر خوش میگذرد.» جو از خستگی، روی کاناپه لم داده بود و بت داشت چکمههای خاکآلودش را در میآورد و ایمی برای همه شربت آبلیمو درست میکرد.
جو گفت: «عمه مارچ امروز رفت. آه، برای همین هم من خوشحالم. از ترس اینکه نکند از من بخواهد با او بروم داشتم نصف جان میشدم. اگر میگفت، باید میرفتم. اما میدانید که پلام فیلد همان قدر با صفاست که قبرستان! و من میخواستم بهانه بیاورم و نروم. برای همین تا وقتی عمه نرفته بود، همهاش در هول و ولا بودم و هر بار که حرف میزد زهرهترک میشدم. از بس عجله داشتم که زودتر از دستش خلاص شوم، باهاش خیلی خوب و مهربان شده بودم و میترسیدم که مبادا حس کند جدایی از من برایش غیرممکن است. خلاصه آنقدر لرزیدم تا سوار کالسکه شد. اما باز ناگهان قلبم ریخت...
قصر آبی
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
۶۰,۰۰۰۴۰%
عاشق این رمان زنونه ام ... قهرمان داستان وقتی خانم ها هستن انگار روح تو کتاب وجود داره ...
"من مشکلات زیادی داشته ام ، بنابراین قصه های مفرحی می نویسم." لوئیزا می آلکوت کتاب خیلی مفرح و آموزندهای بود. عاشق خانم مارچ شدم🤍...چقدر به شخصیت مستقل دختراش و آزادی عمل اونها توجه داشت... و همینطور جو و مگی که با داشتن سن
چقدر خوبه کتابی باعث بشه انسان تمام چیزهایی که داره به یاد بیاره و شکر گذار باشه شخصیت های داستان دوست داشتنی و قابل باورند، در واقع شخصیتهای این رمان از ماه نیومدن، انسانهایی هستند با تمام اشکالات ریز و درشت
سلام من نسخه ی چاپی کتاب رو دارم که البته جلدش مثل این نیست. به نظرم واقعا نمیشه جذابیت این داستان رو نوشت چون به نظرم نویسنده به غیر از نویسنده ی داستان در خود داستان حضور داشته٬ چون توصیف محل٬ حالات
🌷از اون دست کتابهاییه که حال آدمو خوووب میکنه...🌷 💚شخصیت جو را از همه بیشتر دوست داشتم چون منو یاد جودی مینداخت ...سادگی, انرژی و بی غل و غشی . 💜ارزشهای فکری و اعتقادی نویسنده کاملا در نوشته اش مشهود بود... ❤گرما صمیمیت
این کتاب رو همه باید حداقل یک بار تو زندگیشون خونده باشن
دوسش داشتم من که نتونستم زمینش بذارم!
کتاب قشنگی که از خوندنش پشیمان نمیشید
۳۲_بی نظیر:)✨🌱❤️اگه به کلاسیک علاقه دارین بی نظیرتر🤘🏻فیلمشم عالی!🚶🏻♀️
مطالعه نسخه چاپی کتابش خیلی خوب بود با ترجمه ی روون اما از وقتی فیلمشو دیدم تمام تصوراتم و نابود کرد یه ساله که دیگه نخوندم ش اصلا سراغ فیلمش نرید