کتاب اما
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اما
جین آستین(۱۷۷۵ – ۱۸۱۷) ، نویسنده انگلیسی است که آثارش تاثیر عمدهای بر ادبیات غرب گذاشت.
شناختش از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایهها، او را به یکی از مشهورترین رماننویسان عصر خودش تبدیل کرده است.
«اِما» درباره برداشت نادرست از دلباختگی نوشته شده است.
این رمان نخست در دسامبر ۱۸۱۵ میلادی به چاپ رسید.
مانند دیگر رمانهایش، آستین در این داستان هم به درگیریها و دلبستگیهای زنان در انگلستان می پردازد.
پیش از نوشتن داستان آستین نوشت:«می خواهم قهرمان زنی بیاورم که هیچکس جز خودم خیلی دوستش نخواهد داشت».
او در نخستین بند داستان، مینویسد:« دوشیزه اما وودهاوس دختری زیبا، باهوش و پولدار» است.
اِما وودهاس دختری است خوش قلب ولی خیالباف که تصور می کند همه آدم ها را میشناسد و میتواند سرنوشت آنها را رقم بزند.
به تدریج پرده پندار کنار می رود و اِما در جریان حوادث از خود فریبی به خود شناسی می رسد.
جین آستین در این رمان اوج هنر طنز خود را به نمایش گذاشته است.
اما وودهاوس، قهرمان داستان، مادر خود را در کودکی از دست داده و از زمانی که خواهر بزرگترش ازدواج کرده، خانم خانه شده است.
گرچه وی کمی پخته تر از سن خودش است، با این همه از روی آموزش ندیدن در زندگی و این باور که همیشه درست میگوید، دست به کارهای نادرستی می زند.
او سوگند خورده است که ازدواج نکند تا این که سرانجام به خود میآید و درمی یابد همواره دلباخته آقای نایتلی بوده است.
این داستان گونهای از رمان تربیتی است.
غرور و تعصب
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
۱۴,۰۰۰۵۰%
غرور و تعصب جین استین قشنگه ولی بقیه ی اثارش نه. کلا انگلیسی ها عادت دارن هنرمندان خودشون رو الکی بزرگ کنند. همین کتاب رو اگه یه ایرانی نوشته بود به چاپ سوم هم نمیرسید چه برسه به اینکه به چندین
من نسحه کاغذی اینو خوندم، از جین آستن غرور و تعصب، چنین کتابی بعید بود.. کتابی یکنواخت، بدون هیجان و روی یه خط صاف همینطوری میره جلو. به قول دوستان پر از حرفای خاله زنکی. دوستش نداشتم به هیچ وجه.
سلام دوستان . اما ،اثر جین استین ،کتابیه که تقربیا روی یه خط مستقیم و بدون انحنا و بالا و پایین حرکت میکنه ،اگرم نقطه اوجی داشته باشه ،یهویی نیس و شما خودتون احتمال اون اتفاقو میدادید. به شدت برای دختران پیشنهاد
این کتاب کسل کننده ترین کتابیه که تو عمرم خوندم. پر از مکالمات خاله زنکی و خسته کننده اصلا پیشنهاد نمی کنم
برخلاف نظر برخی خوانندگان این کتاب نیاز داره که عمقی خونده بشه تا خواننده بتونه خودش رو در اون دوران حس کنه و افکار خودخواهانه اِما رو فهمید در غیر این صورت خوندنش فایده ندارد و کسل کننده به نظر
اما برای من اولین کتابی بود که از جین اوستن خوندم کتاب بدی نیست برای کسایی که ادبیات کلاسیک و کلا اروپا کلاسیک و دوست دارن میتونه انتخاب خوبی باشه ولی کلا رمان های جین اوستن و یه سری از
من نسخه کاغذی کتاب رو 2 سا ل پیش، تا اخرخوندم. به نظرم رمان، برای خواننده عادی، در دنیای امروز و در قرن 21 دیگه حرفی برای گفتن نداره. از لحاظ ادبیات انگلیسی و تاریخ ادبیات، البته ارزشمنده. مطمئنا در
برای عصرحاضر،رمان جالبی نیست
کتاب عالی هستش کسانی که ژانر کلاسیک دوست دارن حتما این کتاب رو بخونن
من این کتاب رو قبلا خوندم اونم چون چند نفر تعریف کرده بودند ولی اصلا ارزش خوندن نداره نه داستانی ک جذبت کنه نه نکته آموزشی نه دغدغه ایی از دختران گفته هیچی ،به جای این کتاب یه چیز دیگه