اشتراک یکسالهٔ بینهایت با اسنپپی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

معرفی کتاب ساحره سرگردان
کتاب ساحره سرگردان مجموعهای از ده داستان کوتاه از ری برادبری است که خواننده را از آپارتمانهای کوچک شهری تا جنگلهای خیالانگیز، از رستورانهای شلوغ پاریس تا کلبهای متروک در دل روستا میبرد و در هر داستان، برشی کوچک اما پرجزئیات از زندگی و رؤیا و ترس و آرزو را نشان میدهد. برادبری در این مجموعه، هم به روابط عاطفی و زناشویی پرداخته است و هم به کودکی، پیری، مرگ، تنهایی و لحظههای ناب و تکرارنشدنی زندگی. پرویز دوایی این مجموعه را به فارسی ترجمه و نشر ماهی آن را منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ساحره سرگردان
کتاب ساحره سرگردان مجموعهای از ۱۰ داستان کوتاه ری برادبری است که پرویز دوایی آن را به فارسی برگردانده است. در این کتاب، برادبری با همان تخیل سرشار و نگاه دقیقش به جزئیات روزمره، موقعیتهایی ظاهراً ساده را به تجربههایی تکاندهنده و گاهی جادویی تبدیل کرده است. از زن و شوهری که در آستانهی جدایی، کتابخانهی مشترکشان را مثل زندگیشان تقسیم میکنند تا پسربچهای تبدار که با یک صدف دریایی از تخت بیمارستانیاش به ساحل اقیانوس سفر میکند، هر داستان جهانی مستقل و درعینحال پیوسته به جهان کلی نویسنده میسازد.
کتاب ساحره سرگردان در داستانهایی به لحظههای کوتاه اما تعیینکنندهی عشق و دلباختگی میپردازد؛ لحظههایی که اگر از دست بروند، دیگر هرگز تکرار نمیشوند. در روایتی دیگر، تختخوابی عتیقه به تاریخ یک خانواده و آرزوی بچهدارشدن گره میخورد و در داستانی دیگر پیرزنی که عمری از مرگ گریخته، با پیشنهادی وسوسهانگیز برای بازگشت به هجدهسالگی روبهرو میشود.
ری برادبری با تصویرهایی از شهرهای کوچک، قطارها، جنگلها و خانههای ساکت، فضایی میسازد که در آن مرز میان واقعیت و خیال و میان روزمرگی و افسون، مدام جابهجا میشود.
خلاصه داستان ساحره سرگردان
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب ساحره سرگردان مجموعهای است از داستانهایی که هر یک حول یک لحظهی حساس در زندگی شخصیتها شکل گرفته است؛ لحظهای که در آن باید چیزی را انتخاب کنند، چیزی را از دست بدهند یا با حقیقتی دربارهی خودشان روبهرو شوند. در «تقسیم طولانی» جدایی یک زوج از خلال تقسیم کتابها روایت شده است و بحث بر سر نویسندهها، به بحثی عمیقتر دربارهی سالهای ازدواجشان بدل میشود.
«مادام و موسیو شیل» جوانی گرسنه را نشان میدهد که ناگهان به بخشی از نمایشی شهری تبدیل میشود و درگیر عشقی میشود که دوامش به قواعد این نمایش وابسته است. در «یک شب در همهی عمر» مردی در میانهی سفر، به شبی میرسد که همیشه آرزویش را داشته و میداند اگر آن را از دست بدهد، دیگر تکرار نخواهد شد.
داستانهایی مثل «مرگ و دوشیزه» و «صدف دریایی» نیز به ترس از مرگ، میل به جوانی و رؤیای فرار از محدودیتهای بدن و زمان میپردازند.
چرا باید کتاب ساحره سرگردان را بخوانیم؟
این کتاب با داستانهایی کوتاه اما پُر از جزئیات حسی، لحظههایی را نشان میدهد که معمولاً در زندگی نادیده میمانند؛ لحظهی تصمیم، حسرت، کشف یا وداع. خواننده در این مجموعه با طیفی از سنها و موقعیتها روبهرو میشود؛ از کودک تبدار تا پیرزن ۹۰ ساله و میتواند در هر داستان، بخشی از ترسها و آرزوهای خودش را بازشناسی کند.
خواندن کتاب ساحره سرگردان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
ساحره سرگردان به کسانی پیشنهاد میشود که به داستان کوتاه علاقهمندند و از روایتهایی خوشریتم و خیالانگیز دربارهی عشق، تنهایی، پیری، کودکی و لحظههای سرنوشتساز زندگی لذت میبرند. همچنین به خوانندگانی پیشنهاد میشود که دوست دارند مرز میان واقعیت و خیال را در متن تجربه کنند.
درباره ری برادبری
ری داگلاس برادبری (Ray Douglas Bradbury) (۱۹۲۰-۲۰۱۲)، داستاننویس و فیلمنامهنویس آمریکایی بود که نقشی کلیدی در ورود ژانر علمیتخیلی به جریان اصلی ادبیات غرب ایفا کرد. خانوادهی او در جریان بحرانهای اقتصادی دههی ۱۹۳۰ به لسآنجلس مهاجرت کردند. برادبری به دلیل فقر مالی نتوانست وارد دانشگاه شود و تمام دانش خود را با مطالعهی شبانهروزی آثار نویسندگانی چون ادگار آلن پو، ژول ورن و اچ. جی. ولز در کتابخانههای عمومی کسب کرد، تا جایی که خود را فارغالتحصیل کتابخانه مینامید. او فعالیت حرفهای خود را از پادویی در هالیوود و نگارش برای مجلات عامهپسند آغاز کرد و در ۲۴ سالگی به نویسندهای تماموقت تبدیل شد.
اوج شهرت برادبری با انتشار رمان «فارنهایت ۴۵۱» رقم خورد؛ اثری دیستوپیایی در ستایش کتاب و نقد سانسور و سرکوب اندیشه که او آن را با اجارهی ماشینتحریرهای سکهای در کتابخانهی دانشگاه کالیفرنیا به رشتهی تحریر درآورد. کارنامهی او طیف وسیعی از ژانرهای علمیتخیلی، وحشت و فانتزی را در بر میگیرد که از مهمترین آنها میتوان به مجموعهداستانهای «وقایعنامههای مریخ»، «مرد مصور» و «کشور اکتبر» و همچنین رمانهای «شراب قاصدک» و «اتفاق شومی در راه است» اشاره کرد. برادبری علاوه بر شعر، در حوزهی سینما نیز فعال بود و با نگارش فیلمنامهی «موبی دیک» با جان هیوستون همکاری کرد.
درباره پرویز دوایی
پرویز دوایی، متولد ۱۳۱۴، نویسنده، منتقد سینما، مترجم و از پایهگذاران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است. او که دانشآموختهی رشتهی زبان انگلیسی از دانشگاه تهران است، فعالیت حرفهایاش را با ترجمهی مقالات سینمایی و متون دوبله آغاز کرد و با قلم زدن در نشریاتی چون فردوسی، سپید و سیاه و رودکی، به عنوان منتقدی سینمایی خود را به جامعه شناساند. دوایی در سال ۱۳۵۳ ایران را برای گذراندن یک دورهی آموزشی به مقصد چکسلواکی ترک کرد و مقیم شهر پراگ شد.
کارنامهی فرهنگی دوایی به دو بخش نقد سینمایی و خلق ادبیات داستانیِ نوستالژیک تقسیم شده است. او در مقام مترجم، کتاب «سینما به روایت هیچکاک»، رمان «تنهایی پرهیاهو» اثر بهومیل هرابال، رمان علمیتخیلی «۲۰۰۱: ادیسهی فضایی» و «ذن در هنر نویسندگی» نوشتهی ری برادبری را به فارسی برگرداند. در حوزهی تألیف نیز مجموعهداستانها و مجموعهنامههای «باغ»، «ایستگاه آبشار»، «بلوار دلهای شکسته» و «درخت ارغوان» را منتشر کرده است.
بخشی از کتاب ساحره سرگردان
«مرد با حیرت گفت: "قفل در را عوض کردهای؟!"
مبهوت در آستانهٔ در ایستاده بود، دستی بر دستگیرهٔ در و چشمدوخته به کلیدی که در دست دیگر داشت.
زن دست را از دستگیرهٔ آنطرفِ در برداشت و از جلو در کنار رفت. "نمیخواستم غریبهای بیاید داخل."
مرد بلند گفت: "غریبه!" باز قدری به دستگیرهٔ در وررفت، بعد آهی کشید و کلید را کنار گذاشت و داخل شد و در را پشت سرش بست. "بله، درست گفتی. دیگر غریبهایم."
زن ننشست. وسط اتاق ایستاد و چشم به او دوخت. "خب، شروع کنیم."
مرد نگاهی به دو ستون کتاب که کف اتاق مرتب تقسیم شده بودند، انداخت و گفت: "خدای من، انگار خودت قبلا ترتیبش را دادهای. نمیشد صبر کنی تا من هم برسم؟"
زن گفت: "فکر کردم اینجوری در وقت صرفهجویی میکنیم." اول بهطرف چپ اشارهای کرد و بعد بهطرف راست. "اینها مال من است و آنها مال تو."
"بگذار ببینم."
"ببین، ولی بههرحال این کتابها مال من است و آنها مال تو."
مرد بهطعنه گفت: "اِ، جدی؟!" رفت جلو و شروع کرد کتابها را از چپ و راست رویهمریختن. "از نو شروع کنیم."
"همه را که به هم ریختی. چند ساعت طول کشید تا سوایشان کردم."»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ساحره سرگردان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ساحره سرگردان |
| تعداد صفحهها | ۱۵۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
| مجموعه و فروست | کتاب های جیبی نشر ماهی |
| برچسب | ادبیات ایالات متحده آمریکا |
یکی از بهترین مجموعه داستان کوتاه هایی که خوندم ، مخصوصاً داستان اول رو که به شدت ستایش میکنم
بی نظیر بود… هم ترجمه هم جهان داستانی….
خوب بود✅
کتاب ذن در نویسندگی ری برادبری با همین ترجمه رو هم پیشنهاد میکنم به شدت جهان داستان رو دوست داشتم و واقعااا خوشبحال هر کسی که تخیل ش قوی و زنده ست
داستان انسان در فاصلههاست. فاصله تا رویاها، تا عشق. و جستجوهایی گاها خطرناک و بیهوده. و باز در فاصلهها ماندن.
سه از داستانا اون قدر خوب بود که در مجموع از خوندن کتاب راضی باشم. البته این به معنی نیست که هفتتا داستان دیگه بد بوده بلکه باید بگم همهشون ارزش یه بار خوندن رو داشتن.