معرفی و دانلود کتاب دوست مرحوم من + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دوست مرحوم من
off
٪۷۰

کتاب دوست مرحوم من

مجموعه کتاب‌های جیبی مینیماژ

نوع کتاب
۴.۰ امتیاز(از ۲۳ رأی)
انتشارات: 
نشر نیماژ
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب دوست مرحوم من

«دوست مرحومِ من» نام رمانی از نویسنده اوکراینی، آندری کورکوف است. او در ۲۳ آویل ۱۹۶۱ در لنین‌گراد اتحاد جماهیر شوروی زاده‌ شد. کورکوف در رمان‌هایش به‌خوبی واقعیت‌های بلوک شرق را پس از فروپاشی شوروی تصویر می‌کند. او درباره انگیزه‌اش از نوشتن«دوست مرحوم من» می‌گوید دهه ۹۰ دوران نسبتا غم‌انگیزی برای جامعه شوروی بود. یعنی زمانی که نبرد مافیاها در خیابان‌ها جریان داشت. احساس ترس حاکم بود. والدینم می‌ترسیدند از خانه خارج شوند و ما را هم حبس کرده بودند. مردم تنها شده بودند و از دیگران درخواست کمک می‌کردند، اما از این‌که از آنها درخواست کمک شود، می‌ترسیدند. دوستی‌های قدیمی از هم پاشید، مردم از هم فاصله گرفتند، بنابراین می‌خواستم در مورد این نوع تنهایی بنویسم؛ چون تنهایی و عدم دوستی چیزی ضد جامعه شوروی بود. چراکه مردم شوروی بسیار به‌هم وابسته بودند و دوستی، زمانی که دیگر پول قادر به کاری نبود، می‌توانست به تو کمک کند. این اثر از سویی قصه نابودی زندگی شخصی یک جوان سی‌ساله اوکراینی است، اما از منظری دیگر تصویری از وضع اوکراین بعد از فروپاشی شوروی نیز هست و راوی داستان نماد جوانان روشنفکری است که وارث انفعال و بی‌عملی وضعیت پیشین‌اند. آنها اگرچه پیش‌ازاین به وضعیت سابق معترض بوده‌اند، اما در جامعه بعد از فروپاشی تا مغز استخوان گرفتار بی‌عملی، پوچی و ناامیدی‌اند. دیوارها فرو ریخته و از بین رفته‌است، اما انفعال و ناامیدی مثل بختکی روی آدم‌ها افتاده و سخت‌جانی می‌کند: زمانی که دانشجوی انستیتوی زبان بودم، از دوستی با خارجی‌ها کیف می‌کردم، چون با کلام‌شان مفهومی متفاوت از زندگی را به دست می‌آوردم. آن‌ها مثل ما نبودند، مثل قارچ که شبیه جوجه‌تیغی نیست، مثل درون که شبیه بیرون نیست. برای آن‌ها دوران کودکی و بازی‌های متعلق به آن متفاوت از بازی‌های ما بود. به من گفته بودند که بازی محبوبی نسل اندر نسل بین کودکانی مرسوم بوده که از حکومت شوراها بی‌خبر بودند، بازی‌ای که در آن زنجیره‌ای را میان خود و مثلاً ملکه یا نخست‌وزیر انگلستان برقرار می‌کردند. قاعده‌ی بازی هم به طرز مسخره‌ای ساده بود: تو پسری را می‌شناختی که دختری را می‌شناخت که او هم پسری را می‌شناخت و همین‌طور ادامه می‌یافت تا این‌که زنجیره به فردی می‌رسید که شخصاً به آشنایی با ملکه یا نخست‌وزیر نائل آمده بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوست مرحوم من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابدوست مرحوم من
عنوان دیگرمجموعه کتاب‌های جیبی مینیماژ
عنوان انگلیسیA matter of death and life
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهآندری کورکف
مترجمشهریار وقفی‌پور
انتشاراتنشر نیماژ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۳/۰۲
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱.۰۵ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۳۶۷۱۰۱۰
تعداد صفحه‌ها۷۶ صفحه
قیمت کتاب۲۴۰۰۰ تومان
برچسبمجموعه کتاب‌های جیبی مینیماژ

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

رامین
۱۳۹۸/۰۶/۰۱

اولین کتابی بود که از کورکوف مطالعه کردم. خوب بود دوستش داشتم. جذابیت خاصی داشت. داستان خوب پردازش شد. قطعه‌ای از زندگی قشنگ نشان داده شده بود. همه زندگی همین است و بس. هرکاری میکنیم همان کاری هست که باید...بیشتر

۰
Raskolnikov
۱۴۰۰/۰۱/۰۴

چهار اثر ازش خوندم که مرگ و‌پنگوئن عالی ترینشون بود هموشون عالیه بخوانید و لذت ببرید قلمش هم بامزه و جذابه و نقد خودشم‌می کنه

۰
Ghazal Karavan
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۹/۳۰

مردی که تصمیم میگیره قاتلی رو استخدام کنه تا بکشتش کتاب جالبی بود فضای غمگین و روزمرگی و تکرار و شرایط بد جامعه که باعث میشه آدم‌ها افسرده و غمگین ومنزوی بشن و به خوبی نشون داده بود و اینکه اون افسردگی میتونه...بیشتر

۰
fatemeh
۱۳۹۸/۰۸/۲۹

کتاب بامزه ای بود، فضاش هم مثله کارای البرکامو اینا بود:-) یادمه خیلی قدیما یه فیلم از پرویز پرستویی دیدم که اونم یه قاتل استخدام کرده بود که بکشتش...

۱
مسیح
۱۳۹۸/۰۷/۰۴

عاااااالی👏❤

۰
Sydney
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۲/۳۰

کتاب خوبیه. درباره‌ی مردیه که شرایط زندگی و جامعه اون رو به جایی رسونده که یه قاتل قراردادی برای قتل خودش استخدام می‌کنه. با بعضی از واژه‌های ترجمه‌شده مشکل داشتم؛ مثل ایضاً، فاسق و... اما در مجموع بد نیست. من...بیشتر

۰
سارا حقيقی
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

ارزش یکبار خوندن رو داره چیزهای کوچیک و پیش پا افتاده میتونن امید به زندکَی رو به آدم برگردونن.

۰
رابرت
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۳/۰۹

من نتونستم ارتباط بگیرم با کتابش من چون دیدم نشر نیماژه رفتم سراغش اما خب داستان پردازی آنچنایی نشده بود داخلش قافیه داره کامنتش 😂

۰
MH
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۲/۰۴

ایده و روند داستان جالب بود هرچند که بعضی جاهاش یه‌کم خسته‌کننده شد. نکته‌ی مثبت دیگه‌اش، جملات قشنگش بود که حس همذات‌پنداری می‌داد. درکل دوستش داشتم.

۰
رها
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۰۹

متن کتاب روانه و ترجمه خوبی داره.‌ داستان پردازی و شخصیت‌ها و البته تغییر فضا به همراه طنزی که در پس ماجرا هست این کتابو جذاب‌تر کرده.

۰
کاربر 6319994
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۲۳

کتابی که نشون میده چطور چیز های کوچیک و گاهی به نظر پیش پا افتاده میتونن امید به زندگی آدم ناامید از وجود داشتن رو زنده کنن ضمنا کتاب پایان باز داشت که درنهایت آدم رو به تفکر وا می‌داشت...

۰
AS4438
۱۴۰۲/۰۹/۰۳

جالب بود، تعویض فضای زندگی کسالت بار با هرچه پیش آید.

۰

بریده‌هایی از کتاب

Mostafa F
۱۳
بعضی‌ها هستند که غیبت‌شان دلیل خوبی برای شادی و حتی سرمستی است.
Mostafa F
۸
و من احساس می‌کردم باید چیز جدیدی آغاز شود. اما چه چیزی؟ زندگی تازه؟ احساسات تازه؟ هیچ تصوری نداشتم. اما توهمات تازه شانس بیش‌تری از هر چیز تازه‌ی دیگری داشتند.
Parvane
۸
جهان از هوس ساخته شده است و یکی از مهم‌ترین هوس‌ها هوس تسلیم شدن است که من کاملاً می‌دانم چطور به وجود می‌آید: از زن آغاز می‌شود.
AS4438
۵
«آرزوی خوب ارزش تکرار رو داره.»
Parvane
۳
پول‌ها کثیف بودند، اما مگر می‌شود پول کثیف نباشد؟ مگر این‌که همان لحظه داغِ داغ از چاپ‌خانه بیرون آمده باشد. تقدیر پول این است که دست به دست میان ولگردها و آدمکش‌ها و بچه‌بازها و کلاه‌بردارها و رشوه‌بگیرها بگردد.
AS4438
۳
مرده‌ها که مرده‌ن، پس باید یه فکری به حال زنده‌ها کرد،
کاربر نیوشک
۳
پول‌ها کثیف بودند، اما مگر می‌شود پول کثیف نباشد؟ مگر اینکه همان لحظه داغِ داغ از چاپخانه بیرون آمده باشد. تقدیر پول این است که دست به دست میان ولگردها و آدمکش‌ها و بچه‌بازها و کلاه‌بردارها و رشوه‌بگیرها بگردد.
Parvane
۲
حالا که دو و نیم روز از زندگی‌ام مانده بود، این پرسش به جانم افتاده بود که چند صباح قابل‌محاسبه‌ی عمر را چطور بگذرانم و ثانیه‌هایم را بالانس کنم، نه حتی دقیقه‌ها و ساعاتم را.
AS4438
۲
بعضی‌ها هستند که غیبتشان دلیل خوبی برای شادی و حتی سرمستی است.
Parvane
۱
برف در هوا می‌چرخید و حس تنهایی‌ام بی‌اندازه سریع روی هم انبار می‌شد، خیلی سریع‌تر از سکه‌هایی که در قلک کوچکی می‌انداختم‌شان که پدرم بهم داده بود، وقتی بچه بودم.