تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب من، خودم و خویشتنم
معرفی کتاب من، خودم و خویشتنم
معرفی کتاب من، خودم و خویشتنم
کتاب الکترونیکی «من، خودم و خویشتنم» (برندهی جایزهی کتاب سال نوجوانان انجمن کتابخانههای کانادا) مجموعهای از داستانهای علمیتخیلی و فانتزی از نویسندگان برجستهای چون «ویلیام تن»، «ریچارد مدسون»، «فردریک براون»، «ری برادبری»، «تئودور استرجن» و «آرتور سیکلارک» است که با ترجمهٔ «یاسمین شاکری» و ویراستاری «الهام نقیبی» توسط نشر اندیشه مولانا منتشر شده است. این مجموعه داستانهایی کوتاه و متنوع را در بر میگیرد که هرکدام به شیوهای خاص به موضوعات هویت، زمان، فناوری و انسانیت میپردازند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من، خودم و خویشتنم
این مجموعه داستان کوتاه، گزیدهای از آثار نویسندگان مطرح قرن بیستم در ژانر علمیتخیلی و فانتزی است. داستانها در فضایی میان واقعیت و خیال روایت میشوند و هرکدام با رویکردی متفاوت به موضوعاتی مانند سفر در زمان، هویت فردی، فناوریهای آینده و تأثیر آنها بر زندگی انسان میپردازند. کتاب در دورهای نوشته شده که دغدغههای مربوط به پیشرفت تکنولوژی، تغییرات اجتماعی و پرسش از معنای انسان بودن در ادبیات جهان پررنگ بوده است. هر داستان با زبانی موجز و روایتی جذاب، مخاطب را به دنیایی متفاوت میبرد و او را با پرسشهایی تازه دربارهٔ خود و جهان روبهرو میکند. این مجموعه، علاوه بر سرگرمی، فرصتی برای اندیشیدن به آینده و جایگاه انسان در آن فراهم میآورد.
خلاصه کتاب من، خودم و خویشتنم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در داستان «من، خودم و خویشتنم» نوشتهٔ «ویلیام تن»، ماجرای مردی به نام کارتنی روایت میشود که برای دریافت مبلغی پول، حاضر میشود با ماشین زمان به گذشتهای بسیار دور سفر کند و تنها یک تختهسنگ را جابهجا کند. اما این اقدام ساده، زنجیرهای از تغییرات در زمان حال ایجاد میکند و کارتنی با نسخههای مختلفی از خودش روبهرو میشود. داستان با طنز و پیچیدگیهای زمانی، مفهوم هویت و تأثیر اعمال کوچک بر سرنوشت را به چالش میکشد. در داستان «همه مشکلات جهان» اثر «آیزاک آسیموف»، ماشینی به نام مولتیواک کنترل و پیشبینی امور جهان را بر عهده دارد. اما زمانی که نشانههایی از بحران و تهدید برای خود مولتیواک ظاهر میشود، انسانها درمییابند که حتی پیشرفتهترین فناوریها نیز میتوانند دچار بحران هویت و خستگی شوند. این داستان به رابطهٔ انسان و ماشین و مسئولیتهای متقابل آنها میپردازد. سایر داستانها نیز هرکدام با محوریت موضوعاتی چون بدلهای انسانی، رازهای پنهان در زندگی روزمره و مواجهه با ناشناختهها، مخاطب را به سفری ذهنی و احساسی دعوت میکنند. در مجموع، کتاب با روایتهایی کوتاه و متنوع، دغدغههای فلسفی و انسانی را در قالب داستانهایی سرگرمکننده و گاه طنزآمیز مطرح میکند.
چرا باید کتاب من، خودم و خویشتنم را خواند؟
این کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه است که هرکدام با زاویهای تازه به موضوعات مهمی مانند هویت، فناوری، سفر در زمان و تأثیر انتخابهای فردی میپردازند. خواندن این اثر فرصتی برای آشنایی با سبکهای مختلف نویسندگان برجستهٔ علمیتخیلی و فانتزی فراهم میکند و ذهن را به پرسش وادار میسازد. داستانها با روایتهای خلاقانه و گاه طنزآمیز، مخاطب را به دنیایی میبرند که در آن مرز میان واقعیت و خیال باریکتر از همیشه است. این مجموعه برای کسانی که به داستانهای کوتاه و ایدههای نو علاقه دارند، تجربهای متفاوت و تأملبرانگیز خواهد بود.
خواندن کتاب من، خودم و خویشتنم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به داستانهای علمیتخیلی، فانتزی و داستان کوتاه مناسب است. همچنین کسانی که به موضوعاتی مانند هویت، فناوری، سفر در زمان و تأثیر انتخابهای فردی علاقه دارند، از خواندن این مجموعه لذت خواهند برد. نوجوانان و بزرگسالانی که به دنبال داستانهایی با ایدههای تازه و چالشبرانگیز هستند، مخاطبان اصلی این اثر به شمار میآیند.
فهرست کتاب من، خودم و خویشتنم
- من، خودم و خویشتنم (ویلیام تن): داستانی دربارهٔ سفر در زمان، هویت و پیامدهای انتخابهای کوچک. - همه مشکلات جهان (ریچارد مدسون): روایت ماشینی که کنترل جهان را در دست دارد و با بحران هویت روبهرو میشود. - خانه (فردریک براون): داستانی با فضای رازآلود دربارهٔ خانهای که رازهای عجیبی در دل خود پنهان کرده است. - بدل حیرتانگیز (ری برادبری): ماجرای بدلهای انسانی و پرسش از اصالت و هویت. - عجیبالخلقه (تئودور استرجن): داستانی دربارهٔ کودکی با ویژگیهای خاص و نگاه جامعه به تفاوتها. - نفرت (آرتور سیکلارک): روایتی دربارهٔ احساسات انسانی و تأثیر آنها بر تصمیمات مهم. - پایان (فردریک براون): داستانی کوتاه دربارهٔ نقطهٔ پایان و مواجهه با ناشناختهها.
بخشی از کتاب من، خودم و خویشتنم
«پروفسور رادل درحالیکه هرلحظه عصبانیتر میشد گفت: «ممکنه اون مجله رو کنار بذاری و گوش بدی؟ من در مورد بزرگترین رخداد زمان صحبت میکنم که متأسفانه تو باید قسمتی از اون باشی» درحالیکه هیچی نمیدونی.» کارتنی تکهتنباکو را در دهانش جابهجا کرد و به جویدن ادامه داد. نگاه ممتد خوابآلودش را به ظرف فلزیای دوخت که حداقل پنج متر آن طرفتر روی زمین بود. دست از جویدن کشید و تف کرد. آب دهانش مانند رود دراز و باریکی با صدای تالاپ به ته ظرف برخورد کرد. پروفسور از جا پرید. کارتنی لبخندی زد و گفت: «پروفسور من فقط برای صبحانه و فنجانی قهوه به اینجا دعوت شدم. ماشین زمان هیچ ربطی به من نداره.» دوباره تف کرد و صدای تالاپ از ظرف بلند شد. باز شروع به جویدن کرد. - کارتنی تو به زودی صد و ده میلیون سال به عقب برمیگردی. مدتها پیش از ظهور بشر. حتی اینم برات شگفتانگیز نیست؟ کارتنی درحالیکه با خوشحالی تنباکو میجوید پاسخ داد: «نه!»
چرا قسمت توضیحات کتاب اینقد ناقصه؟ اگه حوصله یا وقت برای توضیحات ندارید برش دارید.