٪۴۰
معرفی کتاب اپرای شناور
«اپرای شناور» کتابی نوشته جان بارت( -۱۹۳۰) نویسنده آمریکایی است. نویسنده درباره نام کتابش نوشته است:
«چرا اپرای شناور؟ این عنوان بخشی از نام قایقی تفریحی است که در گذشته در بخشهای مدخیزِ آبهای ویرجینیا و مریلند رفت و آمد میکرد... و بخشی از ماجراهای این کتاب بر عرشه همین قایق رخ میدهد. همین میتواند وجه تسمیه مناسبی باشد. اما دلیل بهتری هم وجود دارد. ساختن قایقی تفریحی با عرشه مسطح و باز و اجرای مداوم یک نمایش بر روی این عرشه به نظرم همیشه فکرِ بکری بود.
قایق هرگز در اسکله پهلو نمیگرفت، بلکه با جریان جزر و مدّ به بالا و پایین رود کشیده میشد، و تماشاگران بر دو کرانه رود به تماشا مینشستند. وقتی قایق از مقابلشان میگذشت، هر گروه ممکن بود شاهد بخشی از حوادث نمایش باشند، و بعد میبایست تا مدّ بعدی صبر کنند تا در فرصت آتی شاهد بخشی دیگر از نمایش باشند... برای آن که شکافهای داستان را در ذهنشان پر کنند مجبور میشدند از نیروی تخیلشان استفاده کنند... اکثر اوقات اصلاً از کل ماجرا سر درنمیآوردند، یا پیش خودشان فکر میکردند اصل قضیه را فهمیدهاند، حال آن که نفهمیده بودند.
این کتاب هم یک اُپرای شناور است، یک دوست، مملو از مسائل عجیب و غریب، ملودرام، نمایشهای جذاب، آموزش و تفریح و سرگرمی، اما کل داستان خواهی نخواهی بر سینه موجِ نثرِ هرزگردِ من شناور خواهد بود: گاه بناگاه آن را خواهید دید، گمش خواهید کرد، دوباره زیر نظر خواهیدش گرفت؛ و شاید پیگیری طرح و پیرنگ داستان در فراز و فرودهایش، حدّ نهایت توجه و تخیل و اگر آدمی عادی هستید، صبر و شکیبایی شما را بطلبد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اپرای شناور و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | اپرای شناور |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۳۱۱۷۲۸۳ |
| تعداد صفحهها: | ۳۱۹ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۳۵۰۰۰ تومان |
| برچسب: | داستان آمریکایی، بهترینهای ادبیات داستانی |
میخواهم برایت خاطره باشد![]()
جویسکرول اُتس
آخرین غروبهای زمینروبرتو بولانیو
آیزنهایم شعبدهبازمهتا عافیتطلب
خنده در تاریکیولادیمیر ناباکوف
لذت خیانتموریس بلانشو

رمان جالب و روانی است ارتباط با شخصیت اصلی داستان برای من گاهی سخت بود که قطعا مشکل اون نبود
عالی
😎😎