معرفی و دانلود کتاب روح داروثی دینگلی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب روح داروثی دینگلیsubscriptionAvailable

کتاب روح داروثی دینگلی

تجربه‌های کوتاه ۱۸

نوع کتاب
۴.۰ امتیاز(از ۸ رأی)
پدیدآورندگان: 
دانیل دفو، حسن کامشاد
انتشارات: 
نشر چشمه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب روح داروثی دینگلی

کتاب روح داروثی دینگلی، نوشته دنیل دفو با ترجمه حسن کامشاد، جلد هجدهم مجموعه تجربه‌های کوتاه است. بیست سال پیش که مجموعه‌ تجربه‌های کوتاه زیر نظر حسن ملکی برای اولین‌بار منتشر شد، هدفش کمک به عاشقان کتاب بود که فرصت کمی برای مطالعه داشتند. این مجموعه را نشر چشمه دوباره منتشر کرده است.

درباره کتاب روح داروثی دینگلی

بسیاری از ما در زندگی فرصت خواندن یک رمان طولانی را نداریم، یا امکان حمل کتاب را هر روز تا محل کارمان نداریم و کتاب‌ها نیمه‌کاره می‌مانند. راه چاره پناه بردن به کتاب‌های کم‌حجم و کم‌ورقی است که می‌شود آن‌ها را به‌سادگی خواند. کتاب خواندن در یک نشست. بین دو ایستگاه مترو، بین محل کار تا خانه،در مسیر دانشگاه و ... مجموعه‌ی تجربه‌‌های کوتاه بهترین فرصت است برای خواندن در وقت‌های اندک، برای خواندن در ساعت‌هایی که فکر می‌کنیم هیچ‌کدام از کتاب‌های کتاب‌خانه‌مان را نمی‌توانیم بخوانیم. با مجموعه‌ی تجربه‌های کوتاه شاهکارهای تاریخ ادبیات جهان و تاریخ نمایش جهان در اختیار ما قرار می‌گیرد.

کتاب روح داروثی دینگلی، داستان یک بیماری همه‌گیر است که افراد بسیاری را کشته است. اما یکی از این مرگ‌ها طبیعی نیست و داستان‌های بعدی بساری دارد.

خواندن کتاب‌های مجموعه تجربه‌های کوتاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر فکر می‌کنید فرصت‌تان برای کتاب خواندن کوتاه است اما عطش‌ خواندن و لذت بردن از دنیای کتاب شما را رها نمی‌کند، این مجموعه برای شما نوشته شده است.

بخشی از کتاب روح داروثی دینگلی

می‌گوید: «رفته‌رفته سخت در خود فرو رفتم، به طوری که تمام افراد خانواده متوجه حال‌ام شدند؛ و همه علت را می‌پرسیدند، بالاخره به برادرم ویلیام گفتم، و او یواشکی پدر و مادرم را مطلع کرد، و آن‌ها قضیه را مدت‌ها پیش خود نگه داشتند.

فایدهٔ این رازگشایی فقط آن بود که آن‌ها گاه به من می‌خندیدند، گاه سرزنش‌ام می‌کردند، و در هرحال دستور می‌دادند مراقب مدرسه‌ام باشم، و این چرت‌وپرت‌ها را از سر بیرون بکنم. من هم حسب‌الامر مرتب به مدرسه می‌رفتم، و پیوسته سر راه به زن بر می‌خوردم.»

بلی، نزدیک دوساعت دربارهٔ این و بسیار چیزهای دیگر در همین زمینه، در باغ میوه، صحبت کردیم، و آخر سر به او گفتم، بدون آن‌که دیگران را از قصد خود آگاه کنیم، من حدود ساعت شش بامداد فردا، همراه او به محل خواهم رفت. از شنیدن این خبر غرق مسرت شد، و جواب داد: «راستی، قربان، می‌آیید؟ حتماً، قربان، می‌آیید؟ خدا را شکر! امیدوار ام دیگر راحت بشوم.»

پس از این قرارومدار برگشتیم درون خانه.

پیرمرد، همسرش، و آقای سام بی‌تاب بودند جریان را بشنوند، چندان که از اتاق پذیرایی به پیشوازِ ما به تالار آمدند؛ و وقتی دیدند جوانک خندان است، نخستین شیرین‌زبانی پدر این بود که: «چه خوب، آقای رادل، شما باهاش صحبت کردید؛ امیدوار ام دیگر عقل به سرش بیاید. پسرهٔ تنبل! پسرهٔ تنبل!»

پسر که این را شنید، بی‌آن‌که پاسخی بدهد، دوان‌دوان از پله‌ها بالا به اتاق خود رفت، و من بی‌درنگ کنج‌کاوی سه فرد منتظر را خواباندم و به آن‌ها گفتم من قول سکوت داده‌ام، و تصمیم دارم قول‌ام را نگه دارم؛ ولی همین‌که کارها به ثمر رسید، همه چیز را خواهند فهمید. 

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روح داروثی دینگلی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابروح داروثی دینگلی
عنوان دیگرتجربه‌های کوتاه ۱۸
موضوعداستان خارجی
نویسندهدانیل دفو
مترجمحسن کامشاد
انتشاراتنشر چشمه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۶/۱۰
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۵.۶۹ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۲۲۹۵۹۸۹
تعداد صفحه‌ها۱۵ صفحه
قیمت کتاب۱۱۰۰۰ تومان
برچسبمجموعه تجربه‎های کوتاه

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر ۲۴۳۷۸۲۵
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۹/۱۷

این کتاب رو دوس داشتم فقط کاش نقدش رو هم بزارید ودرک بیشتری داشته باشیم و به طرز دیدمون وسعت ببخشیم.ممنون از شما

۰
Pooria Mardani
۱۴۰۱/۰۴/۲۱

سرگرم کننده و مختصر و این که سه صفحه اخرشو دوس داشتم

۰
ایران آزاد
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۱۷

این چه مزخرفی بود من خوندم؟ جناب کامشاد هم چه چرندیاتی رو ترجمه کرده.

۰