معرفی و دانلود کتاب روبات‌ها + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب روبات‌ها
off
٪۷۰
subscriptionAvailable

کتاب روبات‌ها

نوع کتاب
۴.۳(از ۳ امتیاز)
انتشارات: 
نشر قطره

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب روبات‌ها

کارل چاپک نویسنده نامورچک در سال ۱۸۹۰ زاده شد. تحصیلاتش را در رشته فلسفه در پراگ، برلین و پاریس انجام داد. سپس به پراگ بازگشت و مقارن جنگ جهانی اول به روزنامه‌‏نگاری پرداخت و چندی نیز در وینورادی، مدیریت صحنه پیشه کرد؛ اولگاشینفلوگوا هنرپیشه مشهور همسر وی بود. چاپک نخستین مقالات و نمایش‏نامه‏‌های خود را به اتفاق برادرش یوزف چاپک (۱۸۷۸-۱۹۴۵) که خود از نویسندگان و نقاشان بنام چکسلواکی است می‌‏نگاشت. نمایش‏نامه «زندگی حشرات» (۱۹۲۱) که به نام «جهانی که در آن زیست می‏‌کنیم» شهرت دارد، از این جمله است. آثار مستقل عمده او این‏هاست: نمایش‏نامه‌‏های R.U.R یا «روبات‏ها» (۱۹۲۰) که سبب شهرت جهان‏گیر او شد، «راز ماکروپولوس» (۱۹۲۳)، «مرض سفید» (۱۹۳۶) «جنگ با سوسمارهای آبی» (۱۹۳۷)؛ و رمان‏‌های «کارخانه مطلق‌‏سازی» (۱۹۲۲)، «کلاه‌بردار» که ناتمام است، «کراکاتیت» (۱۹۲۴)، سفرنامه‏‌ای تحت عنوان «نامه‌‏هایی از انگلستان» و چندین مجموعه داستان‏‌های کوتاه. اما عمده محبوبیت چاپک به‏‌خاطر نمایش‏نامه‏‌های اوست. نمایش‏نامه‌‏های آخرینش را اندکی پیش از ورود هیتلر به چکسلواکی نگاشت و تجسم دیکتاتوری و عواقب موحش جنگ تم اصلی آن‏هاست. شگرد او توصیف عوارض ناگوار ماشین‌‏زدگی و هجو تمدن و پیشرفت به مفهوم غلط مصطلح آن است. چاپک در کریسمس سال ۱۹۳۸ در پراگ درگذشت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روبات‌ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:روبات‌ها
موضوع:نمایشنامه
نویسنده:کارل چاپک
مترجم:سعید حمیدیان، کامران فانی
انتشارات:نشر قطره
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۲/۰۵/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۰.۳۸ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۱۱۹-۶۰۵-۸‬
تعداد صفحه‌ها:۱۲۷ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۵۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

pockethead
۱۳۹۷/۰۳/۱۱

یک نمایشنامه فوق العاده که به زیبایی تعامل بشریت با روبات ها رو به تصویر کشیده..

۰
winner
۱۳۹۶/۰۴/۲۸

واقعا جالب بود👍

۰

بریده‌هایی از کتاب

mahyart256
۱
تا ده سال دیگر روبات‌ها جهانی روسوم آن قدر غله و پارچه و چیزهای دیگر تولید می‌کنند که عملاً هیچ چیز، دیگر قیمت نخواهد داشت. فقری نخواهد ماند. همه کارها را ماشین‌های زنده انجام می‌دهند. همه از نگرانی درمی‌آیند و از قید کارهای بی‌ارزش آزاد می‌شوند. هر کس فقط برای این زندگی می‌کند که خودش را کامل کند. هلنا: واقعا دومین: البته. حتما این‌طور می‌شود. آن وقت بیگاری آدم برای آدم و بردگی انسان نسبت به ماده پایان می‌یابد. هیچ‌کس نان را به قیمت یک عمر زندگی و نفرت به‌دست نمی‌آورد.