کتاب پرتره
معرفی کتاب پرتره
کتاب پرتره مجموعه داستانی به قلم نیکلای واسیلیویچ گوگول و ترجمۀ پرویز همتیان بروجنی است که سعی دارد جلوه ای از انسان معاصر ایرانی و شرایط و عوامل گوناگون اجتماعی، تاریخی و فلسفی تاثیرگذار بر زندگی را انعکاس دهد.
درباره کتاب پرتره
این مجموعه با روایت زندگی مهرداد ناصری (به عنوان نماینده ای از قشر فرهیخته جامعه) و جنبههای مختلف شخصیتی و رفتاری او کمکم برای ما نمایان میشود آغاز میشود. این کتاب از زاویه دید خاصی استفاده میکند و آن اول شخص جمع است. تلاش نویسنده بر این است که هر کدام از داستانهای مجموعه تکمیل کننده بخشی از داستان نهایی که در نگاه کامل بازتاب دهنده جامعه معاصر ایرانی است باشند. این کتاب روایتهای جذابی است از زندگی انسان گمشده ایرانی در بین سنت و مدرنیته.
خواندن کتاب پرتره را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی معاصر ایران پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب پرتره
مادر هرگز آنجا نرفته بود و حالا وقتش رسیده بود که من به آن محیط ممنوع، به آن سر نگفتنی و مشکوک راه پیدا کنم و این انگار موهبتی بود به پاس پلکنزدنهای شبانهام و نفسهای کشدار خوابزده و گرمایی که از تراکم خون، در شقیقههایم میپیچید. بعدها خیلی چیزها را فهمیدم. بعدها... خیلی به آن روزها فکر کردم... بارها و بارها آن صحنهها در ذهنم تکرار شدند: وقتی پشت لبم تازه سبز شده بود. وقتی خط ریش چکمهای میگذاشتم، آدامس میجویدم و رمان میخواندم. وقتی دانشکده را شروع کردم. وقتی پدرم مرد و زنم زیپ کاور کت و شلوار مهمانیام را کشید و گره کراوات مشکیام را زیر چانهام سفت کرد. وقتی بارها و بارها در ازدحام کلاسها، با ماژیک وایتبرد روی میز استاد کوبیدم و توجه دانشجوها را جلب کردم. وقتی طرح صورت مادر را زیر ملافه سفید بیمارستان دیدم.
فوق العاده و بی نظیر جذاب و اثری با مفاهیم ژرف انسانی و شیطانی حتما مطالعه کنید و در موردش فکر کنید عالی
این اولین کتابی بود که از گوگول خوندم و واقعا لذت بردم. شخصیت پردازی ها خوب و توصیف فضا و مکان بسیار عالی صورت گرفته بود، به طوری که کاملا برای خواننده قابل تجسم بود. بعد از خوندن این کتاب
داستان فوق العاده تازه و جذاب و غیرقابل حدس زدن بود ... جز بهترین داستان های با مایه تخیلیه که تا به حال خوندم و البته به نظرم بهترین داستان گوگول هست
داستان در دو بخش که هر کدوم کامل کننده دیگری هستند روایت میشه. موضوع اصلی ((نقاشی)) گوگول با استفاده از یک تابلو هنری و زندگی دو نقاش تو حدود ۸۰ صفحه به موضوعاتی مثل ایمان، تجمل و مادی گرایی، سنت ها و
اینکه محور اصلی داستان از میانه به بعد، عوض شد را دوست داشتم ولی منتظر پایان بهتری بودم
ارزش ۲ بار خواندن را داشت.
در نمونه کتاب نام نویسنده نیکلای گوگول نوشته شده و داستان کاملا روسیه و با توضیحات مغایره رسیدگی کنید لطفا.
خیلی جذاب بود. تمام توصیفات داستان رو به وضوح حس می کردی. میتونم بگم حقیقتا منم از چشمهای پیرمرد ترسیدم 😅
اثر خیلی خوبی بود. قدرت هنر واقعا شگفت انگیزه و میتونه همه چیز رو دگرگون کنه
اولین تجربه ام از گوگول بود، و جذاب