کتاب رؤیای آدم مضحک
معرفی کتاب رؤیای آدم مضحک
داستایفسکی فعالیت جدی ادبیاش را با ترجمه آثار ادبی فرانسوی آغاز کرد. چند نمایشنامه نوشت و در بیست و چند سالگی فعالیتهایش را چندبرابر کرد تا هم کسب درآمد کند و هم کسب شهرت. از نمایشنامههای داستایفسکی چیزی نمانده اما ترجمهها و داستانهایش مثل نگینی در گنجینه ادبیات جهان میدرخشند. رویای آدم مضحک» مجموعهای از داستانهای کوتاه داستایفسکی است که به دورههای مختلفی از زندگی ادبی و اجتماعی او برمیگردند و هرکدام نشانی از تجربیات و رنجهای او در برهههای سخت زندگی، تبعید و اسارتش در خود دارند. آقای پروخاشچین (۱۸۴۶)، پولزونکوف (۱۸۴۷)، دزد شرافتمند (۱۸۴۸)، درخت کریسمس و ازدواج (۱۸۴۸)، ماری دهقان (۱۸۵۰)،کروکودیل (۱۸۶۵) و رؤیای آدم مضحک (۱۸۷۷) داستانهایی هستند که در این مجموعه میخوانید.
بیشک نام داستایفسکی در فهرست نویسندگان بزرگ جهان قرار دارد. برای تعریف و تمجید از آثار او کافی است نام چند شاهکار او را به زبان آورد. نگاه اجتماعی و فلسفی این نویسنده بهویژه به انسانها نهتنها در رمانهای فاخرش
به همه پیشنهاد میکنم داستان رویای یک مرد مضحک رو بخونن فقط میتونم بگم پر از رمز و رازه
کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه است. برخی از این داستانها واقعاً شگفتانگیز هستند و نوع روایتشون بسیار جذابه.
مجموعه داستانهای کوتاه از داستایوفسکی، این داستانها هرگزکهنه وقدیمی نمیشوند، مخصوصن داستان آخرکه بانام کتاب آمده است،واقعن عالی .
تلخ ترین و سیاه ترین داستان های ممکن که به خوبی زندگی در شوروی توصیف میکنه. داستان هاش برای پند گرفتن و آشنا شدن با آینده پیش رویمان بسیار مناسبه.