معرفی و دانلود کتاب احضار روح + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب احضار روح
off
٪۲۰
subscriptionAvailable

کتاب احضار روح

نوع کتاب
۳.۹(از ۲۱ امتیاز)
انتشارات: 
نشر ثالث

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب احضار روح

احضار روح نام کتابی از نویسنده اکراینی، میخائیل بولگاکف است. در این کتاب مجموعه داستان‌های کوتاهی از این نویسنده مشهور می‌خوانید.

 درباره کتاب احضار روح

در این مجموعه به داستان‌های کوتاه این نویسنده همچون بخشی از «نامه او به استالین»، «چشم‌انداز آینده»، «جام حیات»، «مومیایی مصری»، «احضار روح»، «گزارش‌های طلایی خبرنگار»، «سرپناه روی چهار چرخ» و «زبور» را می‌خوایند.

 بولگاکف به اصول ادبیات کلاسیک شوروی مقید بود و معتقد بود کشورش بدون بهره‌گیری از ادبیات کلاسیک به رشد و شکوفایی نخواهد رسید. او در عین این که به سنت‌ها پایبند بود، در ورود مدرنیته به ادبیات روسیه هم نقش مهمی داشت. بولگاکف در آثارش از سبک‌های روایی گوناگونی استفاده می‌کرد و توانایی بی‌نظیری در تبدیل کردن حقایق تلخ به طنز داشت. 

 خواندن کتاب احضار روح را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه خارجی به ویژه دوست‌داران ادبیات روسیه

 درباره میخائیل بولگاکف

میخائیل بولگاکف در ۱۵ مه ۱۸۹۱ در کی‌یف اوکراین متولد شد. او در سال ۱۹۱۶ ار رشته پزشکی دانشگاه کی‌یف فارغ التحصیل شد. و برای خدمت به یکی از روستا‌ها فرستاده شد. کتاب یادداشت‌های روزانه‌ی یک پزشک جوان از خاطرات همین دوران نوشته شده است. در زمان جنگ‌های داخلی روسیه، بولگاکف به عنوان پزشک در جبهه‌ها خدمت می‌کرد. میخائیل بولگاکف در طول عمر خود سه‌بار ازدواج کرد. بسیاری همسر آخر او، یلنا شیلوفسکی را منبع الهام شخصیت مارگاریتا در کتاب مرشد و مارگاریتای او می‌دانند. 

 بولگاکف در سال ۱۹۴۰ و در حالی که تنها ۴۸ سال داشت به دلیل ابتلا به نوعی بیماری کبدی از دنیا رفت و در گورستان نوودویچی مسکو به خاک سپرده شد.

از میان کتاب‌های مشهور او می‌توان به مرشد و مارگاریتا، قلب سگی، برف سیاه، تخم‌مرغ‌های شوم و دست‌نوشته‌ها نمی‌میرند اشاره کرد.

بخشی از کتاب احضار روح

 چهار پرتره

صاحبخانه با حرکتی شاهانه به میز اشاره کرد و مؤدبانه گفت:

«لطفآ بفرمایید سر میز.»

منتظر تعارف بعدی نشدیم، نشستیم پشت میز و دستمال سفره‌های آهارزده را که صاف و مستقیم جلوی رویمان قرار داشت باز کردیم.

چهار نفر بودیم: صاحبخانه: وکیل دعاوی سابق، پسرعمویش: باز هم وکیل دعاوی سابق، دخترخاله‌اش زینائیدا ایوانوونا: بیوه سابق کارمند رسمی که مدتی در سُوْنارخوز کار می‌کرد اما آن‌وقت بی‌کار بود، و مهمان که من بودم: ... سابق. بگذریم، چه فرقی می‌کند چه‌کاره بودم... شخصی با کارهای نامشخص.

آفتاب نخستین روزهای آوریل از پنجره می‌گذشت و با گیلاس‌های چیده شده روی میز بازی می‌کرد. صاحبخانه گلوی تنگ را به آرامی گرفت و از روی میز برش داشت و گفت:

«خدا را شکر، بهار هم رسید؛ زمستان سختی را گذراندیم.»

گفتم:

«آخ نگویید! واقعآ که چه زمستانی بود!»

و یک ماهی کیلکا از توی قوطی کنسرو برداشتم، پوستش را کندم و بدن پاره‌پاره‌اش را گذاشتم روی تکه‌ای نان که قبلا رویش کره مالیده بودم و با لبخندی تا بناگوش در رفته به زینائیدا ایوانوونا نگاه کردم و گفتم: «نوش‌جان.»

صاحبخانه با شرمندگی گفت:

«مثل این‌که خیلی آبکی‌اش کرده‌ام؟»

من که نفس تازه کرده بودم، گفتم: «اتفاقآ میزانِ میزان است.»

ولی زینائیدا ایوانوونا گفت: «به نظر من که کمی آبکی شده.»

مردها یکصدا اعتراض کردند و بعد همگی گیلاس دوم را هم سر کشیدیم. زن خدمتکار با ظرف سوپ وارد اتاق شد. بعد از دومین گیلاس احساس لطیفی دوید توی تنم و یکباره عشق و محبت در تمام وجودم جاری شد. ناگهان احساس کردم چقدر صاحبخانه و حتی پسرعمویش را دوست دارم، که زینائیدا ایوانوونا هم با وجود سی و هشت سال سنش هنوز بدک نیست و ریش کارل مارکس هم که پرتره‌اش درست روبروی من و در کنار نقشه خطوط راه‌آهن روی دیوار آویزان بود، آن‌قدرها هم که همه فکر می‌کنند، بلند نیست.



برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب احضار روح و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:احضار روح
موضوع:داستان خارجی
نویسنده:میخائیل بولگاکف
مترجم:مهناز صدری
انتشارات:نشر ثالث
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۲/۰۲/۱۸
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۰.۹۵ مگابایت
شابک:۹۷۸-۹۶۴-۳۸۰-۷۷۸-۸
تعداد صفحه‌ها:۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

ایران آزاد
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۸/۰۷

جالبترین قسمت کتاب، مقدمه‌ی کتاب بود و نامه‌ی نویسنده به استالین... داستان‌ها چنگی به دل نمی‌زدند. بهترین آنها داستان پایانی بود.

۰
☹︎【𝕒𝕊𝕞𝕒】☺︎
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۲/۰۵

داستان خوبی بود📖📖 ومن از این داستان خوشم اومد واین داستان احضار روح رو به همه توصیه میکنم که بخونین دوستان👌👍 باتشکر🤗🤗🥰

۰
AS4438
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۲۷

عالی.

۰
Sophie
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۲۸

کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه میخائیل بولگاکف هست که با اون ها در قالب طنز از سیاست های شوروی انتقاد میکرد و داستانا در روزنامه های مسکو چاپ میشدن. اون نامه ی بولگاکف به استالین خیلی برام جالب...بیشتر

۰
💜النا💜 💙حسین زاده💙
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۵/۰۱

چی بگم خیلی زیاده همم زیاد ترسناک نیست ولی خوبه

۰
eli
۱۳۹۹/۰۷/۱۸

ببخشید کتاب ترسناکه؟؟؟

۱
ჰყტინცხდჯ
۱۳۹۹/۰۲/۳۰

خیلی ترسناکه اگ بخونی .....

۲

بریده‌هایی از کتاب

ایران آزاد
۷
در وضعیت کنونی، سازندگی در کشور ما امری غیرممکن است، زیرا وظیفه‌ای سخت‌تر و دشوارتر پیش رویمان قراردارد. وظیفه پس گرفتن وطنمان. اکنون زمان تسویه‌حساب فرارسیده است. قهرمانان داوطلب ما وجب به وجب خاک روسیه را از چنگال تروتسکی به در خواهند آورد. و همه، چه آن‌هایی که با شجاعت درحال ادای دین خود هستند، و چه آن‌هایی که در شهرهای پشت جبهه جنوب کشور در گمراهی تلخی بر این باورند که آزادی کشور بدون کمک آنان نیز میسر است، همه و همه بی‌صبرانه در انتظار آزادی‌اند: و آزادش خواهند ساخت. زیرا سرزمین بی‌قهرمان وجود ندارد و جنایت است اگر تصور کنیم وطن دیگر از دست رفته است، مرده است.
rain_88
۶
ما دیر خواهیم کرد... آن‌چنان دیر خواهیم کرد که هیچ‌کدام از غیبگویان زمان نیز نخواهند توانست بگویند عاقبت چه زمان به آن‌ها خواهیم رسید یا اصلا می‌توانیم برسیم؟ چرا که باید تاوان دهیم. در وضعیت کنونی، سازندگی در کشور ما امری غیرممکن است، زیرا وظیفه‌ای سخت‌تر و دشوارتر پیش رویمان قراردارد. وظیفه پس گرفتن وطنمان.
مطهره امینی
۴
داریم جام کیفر را سر می‌کشیم و چاره‌ای جز نوشیدن آن تا آخرین جرعه نداریم.
کاربر ۸۶۵۵۹۴۷
۲
یه جوری زندگی می‌کنیم.
ایوان کارامازوف
۰
در وضعیت کنونی، سازندگی در کشور ما امری غیرممکن است، زیرا وظیفه‌ای سخت‌تر و دشوارتر پیش رویمان قراردارد. وظیفه پس گرفتن وطنمان. اکنون زمان تسویه‌حساب فرارسیده است. قهرمانان داوطلب ما وجب به وجب خاک روسیه را از چنگال تروتسکی به در خواهند آورد. و همه، چه آن‌هایی که با شجاعت درحال ادای دین خود هستند، و چه آن‌هایی که در شهرهای پشت جبهه جنوب کشور در گمراهی تلخی بر این باورند که آزادی کشور بدون کمک آنان نیز میسر است، همه و همه بی‌صبرانه در انتظار آزادی‌اند: و آزادش خواهند ساخت.
پویا پانا
۰
«هیچ نویسنده‌ای نمی‌تواند سکوت کند که اگر سکوت کرد دیگر واقعی نیست. سکوت، نویسنده واقعی را به نابودی می‌کشاند.»
پویا پانا
۰
«نکند خدمتکارتان است؟» صاحبخانه با خنده‌ای عصبی گفت: «ای بابا رفقا! مگر بنده یک بورژوا هستم که خدمتکار داشته باشم! شکم خودمان را نمی‌توانیم سیر کنیم، آن‌وقت شما می‌گویید خدمتکار! هه هه!»
Sophie
۰
هر آنچه را در ده سال گذشته در شوروی نوشته‌ام از بین برده‌ام. تنها مانده است یک بازمانده که باید از میان بردارم؛ خودم!»
zarimoqi
۰
باید کیفر گذشته را با زحمت و تلاش خستگی‌ناپذیر و زندگی سخت و فقیرانه بپردازیم. کیفر دیوانگی‌های مارس و اکتبر، بابت خیانتکاران خودمحور، بابت فساد و تباهی کارگران، بابت شهرِ بِرِست، بابت استفاده دیوانه‌وار از ماشین‌های چاپ اسکناس... بابت همه‌چیز!