کتاب بعد از مگریت
معرفی کتاب بعد از مگریت
کتاب بعد از مگریت، نوشته تام استوپارد، با ترجمه هوشنگ حسامی، جلد بیست و نهم مجموعه تجربههای کوتاه است. بیست سال پیش که مجموعه تجربههای کوتاه زیر نظر حسن ملکی برای اولینبار منتشر شد، هدفش کمک به عاشقان کتاب بود که فرصت کمی برای مطالعه داشتند. این مجموعه را نشر چشمه دوباره منتشر کرده است.
درباره کتاب بعد از مگریت
بسیاری از ما در زندگی فرصت خواندن یک رمان طولانی را نداریم، یا امکان حمل کتاب را هر روز تا محل کارمان نداریم و کتابها نیمهکاره میمانند. راه چاره پناه بردن به کتابهای کمحجم و کمورقی است که میشود آنها را بهسادگی خواند. کتاب خواندن در یک نشست. بین دو ایستگاه مترو، بین محل کار تا خانه،در مسیر دانشگاه و ... مجموعهی تجربههای کوتاه بهترین فرصت است برای خواندن در وقتهای اندک، برای خواندن در ساعتهایی که فکر میکنیم هیچکدام از کتابهای کتابخانهمان را نمیتوانیم بخوانیم. با مجموعهی تجربههای کوتاه شاهکارهای تاریخ ادبیات جهان و تاریخ نمایش جهان در اختیار ما قرار میگیرد.
داستان کتاب بعد از مگریت ماجرای یک خانواده است که در یک خانه زندگی میکنند، آنها درگیر بدبیاریهای پشت سر هم میشوند، دیالوگهای طنز و اتفاقات بامزه این نمایشنامه را برای مخاطب جذاب کرده است.
خواندن کتابهای مجموعه تجربههای کوتاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر فکر میکنید فرصتتان برای کتاب خواندن کوتاه است اما عطش خواندن و لذت بردن از دنیای کتاب شما را رها نمیکند، این مجموعه برای شما نوشته شده است.
بخشی از کتاب بعد از مگریت
تلما: به این دلیل که توُ یه منطقهٔ آباد توپ فوتبال خیلی بیشتر هست تا لاکپشت.
هریس: اولاً که فرض تو فرض دور از ذهنی ئه، چون با معیار خودت هم، احتمال اینکه اون بابا زیر بغلش کیک کریسمس یا یه نسخه تقویم ویتاکر باشه خیلی بیشتر ئه؛ دوماً من اون رو با دوتا چشمهای خودم دیدم ـ
تلما: همهمون اون رو دیدیم ـ
هریس: پیرمرد یه پا داشت و ریشش سفید بود، پیژامه تنش بود، لِیلِیکنان، لاکپشت زیر بغل، زیر بارون راه میرفت و با یه عصای سفید راهش رو میون کسانی که از نعمت بینایی برخوردار بودند باز میکرد ـ
تلما: توُ پیادهرو کس دیگهئی جز اون نبود.
هریس: آخه اون کور بود، نباید توقع داشت این رو بدونه.
تلما: کی گفته اون کور بود؟ تو این رو میگی.
هریس: (برافروخته) آخه زن، اون یه عصای سفید داشت!
تلما: (آرام) به نظر من که یه تعلیمی عاج بود.
هریس: (بافریاد) تعلیمی عاج همون عصای سفید کورها ست!!
به نظر میرسد هردو از این بحث خسته شدهاند. تلما با اینکه هنوز معترض است، خونْسرد اتو میکند. پس از مدتی...