کتاب اعترافات هولناک لاک پشت مرده...
معرفی کتاب اعترافات هولناک لاک پشت مرده...
«اعترافات هولنک لاکپشت مرده» رمانی از مرتضی برزگر، نویسنده ایرانی است. از مرتضی برزگر پیش از این، رمان «قلب نارنجی فرشته» منتشر شده است.
«اعترافات هولنک لاکپشت مرده» درباره حال و روز مرد جوانی است که زن جوان، عجیب و قلدرش به تازگی مرده است. مرد جوان حالا مجبور است با بستگان همسرش و افرادی روبه رو شود که به او مشکوکاند. از طرفی هم دچار یک هراس بیمعنی است هراس از روح همسر که فکر میکند برایش مشکل درست میکند:
«تا قبرِ کانی راه زیادی نیست. لَنگ میزنم و عرق میکنم و با هر قدمی، همهجایم میسوزد. جلوِ گلفروشی، یک شیشه گلاب میخرم و چند شاخه گُل. کلِ پول توی کارتم را میکشم. یارو میگوید «دو تومنم بعداً برامون بیار.»
تا جلوِ قبر کانی خودم را میکشم. خاک قبرش حسابی نشست کرده. شیشهٔ گلاب را باز میکنم و خالیاش میکنم روی قبر. گُلها را شکل یک قلبِ بزرگ برایش پَرپَر میکنم. صدایش از سرم بیرون نمیرود که «ای کاش من زودتر از تو بمیرم ضیا.» به عکسش که نگاه میکنم، چشمم تار میشود از اشک»
داستان فضایی گروتسک دارد و تعجب و احساس خنده را در بعضی توصیفاتش باهم برمی انگیزد. گاهی هم از قواعد رئالیسم جادویی پیروی میکند. راوی هم که مرد جوان است انگار دچار تناقضی احساسی است. او هم همسرش را دوست دارد و هم از وجود همسر و چه مرده و چه زنده او در گذشته، یک هراس و نگرانی عجیب دارد.
برزگر درباره این اثرش گفته است: «اعترافات هولناک لاکپشت مرده»، رمانی درباره انسان است. انسان معاصر و البته فاجعهای که او را وا میدارد تا تمام نقابهایش را کنار بزند و اجازه دهد هیولاهای مخفیاش بیرون بجهند و خود واقعیاش را نمایش دهد.»
. مرتضی برزگر در رمان اعترافات لاکپشت مرده به سراغ روایت ایرانی از مورسو میرود. همانقدر که بیگانهی آلبرکامو برآمده از فرهنگ روزگارش است، ضیای مرتضی برزگر نیز تنها جایی که معنا مییابد گوشهی تهران خودمان است. بیگانهای که با امکانات زندگی
واقعا جز شوخی های جنسی چیز دیگه نداشت.داستان توی ۳ روز اتفاق می افته و پره از شوخی ها و حرف های مبتذل توییتری و اینستاگرامی.نه چیزی به آدم اضافه میکنه خوندنش،و نه شوخی های مبتذلش جذابش میکنه متاسفانه
سلام بر دوستان عزیز لطفا افراد زیر کتاب را مطالعه نکنند : ۱-افراد زیر ۱۸ سال ۲-آدم های متعصب و کسانی که تا دو کلمه فحش در کتاب میبینند نویسنده و ناشر و وزارت خانه و مسئولین مربوطه و ... را بی
در تعریفی از داستان داریم: نوشته ای است که، شنونده را بر آن دارد که بخواهد بداند بعدن چه خواهد شد. با همین تعریف اگر به سراغ "اعترافات هولناک لاک پشت مرده" که به اختصار " اعترافات" هم نامیده می
اگر دنبال کتابی با متن ادبی و افزایش آگاهی و دانش شخصیتون هستید، این کتاب اصلا مناسب شما نیست. داستان این کتاب می تونه روایت چند روز از زندگی هرکدوم از ما باشه، همونقدر یکنواخت. اما طنز کتاب باعث میشه که
داستان مرد جوانیه که همسرش به تازگی فوت کرده و درگیر مراسم دفن همسرشه. همسری که چندان هم مورد علاقهش نبوده و روابط چندان گرم و صمیمانهای هم نداشتن.. این کتاب یکی از بهترین کتابای ایرانیایه که اخیرا خوندم. همه مکالمات
مدتها بود کتابی که مرا بخنداند نخوانده بودم. اما «اعترافات هولناک لاکپشت مرده» به خاطر شیطنتهای مدام راوی داستان و افکار گاهاً مسخرهاش من را خنداند. شیطنتهایی به روز که به قول بعضی از دیگر خوانندگان این کتاب به شوخیهای
میشه گفت مزخرف جذاب
18 تومن خیییلیه.. اونم در حالی که نسخه چاپیش 34 تومنه.. یعنی نسخه الکترونیک کتاب از نصف نسخه کاغذیش هم گرون تره.. چه خبره
به نظرم محتوای خاصی نداشت نویسنده ۳ روز رو خیلی با تفضیییل نوشته