کتاب زخم شیر
خواندن نظراتمعرفی کتاب زخم شیر
«زخم شیر» مجموعهی یازده داستان کوتاه است از «صمد طاهری». فضای داستانها عمدتا جنوب کشور است. داستانهایی پرحادثه با شخصیتپردازی منحصربهفرد.
قسمتی از داستان سگ ولگرد ازین مجموعه: «رفیقِ ترسویمان کنارِ جدولِ باغچه دراز کشیده بود، با جمجمهی درهمشکسته و زبانِ درازش بیرون افتاده بود و توی گوش بریدهاش خون سیاهی دَلَمه بسته بود و انگار خیالِ بلند شدن نداشت. لابد به فراست دریافته بود که کلاه من پشمی ندارد.»
افتاده بودیم در گردنهی حیران
اسم شوهر من تهران استزهره شعبانی
خوبی خداریموند کارور
بازار خوبانآرش صادقبیگی
۲۲,۵۰۰۷۰%
بی شک زخم شیر لایق جایزه است. استفاده ی بسیار به جا از اصطلاحات و دیالوگ های حساب شده و صحیح و متن گیرا و استفاده از گویش ها به بهترین حالت ممکن همه و همه مطالعه ی زخم شیر
از قلم نویسنده خوشم اومد، قلم گیرایی دارن که حاکی از توانایی ایشون هست، اما چند تا نکته 1. تو بعضی از داستانا کلماتی بود که کاش معنی اش هم مینوشتن ، من چندتا شونو تو فرهنگ لغت هم پیدا نکردم. 2.
من کتاب فیزیکی اش رو خریدم و خوندم. اگه دنبال داستان های کوتاه میگردید که شما رو چند ساعت یا چند روز تو فکر ببره این کتابو از دست ندید. مضامین بیشتر داستان های کتاب درباره سختی هایی که زنان در
کتابهای آقای صمد طاهری را بیشتر کنید مجموعه داستانهایش را هم با تخفیف قرار بدهید که خو اندنی هست
انتظارِ داستانِ شیرین نداشته باشید! بطورِ خلاصه تلخ ؛ و زبانی که من برای توصیف داستان هاش بکار میبرم ، زهرماری بود . انتظار پایانِ و روند شیرین نداشته باشید ؛ همه ی داستان ها برگرفته ای از تلخی ها و واقعیت
خیلی روون و دلنشین بود
مجموعه داستان کوتاه. فضاسازی عالی و یکدست با پیرنگ طراحی شده. واقعا لذت بردم.
روایت های ساده و بدور از اغراق و تصویر سازی های دقیق. به شدت توصیه می شه...
طاهر صمدی از جرگه نویسندگانی است که دبگر کم تر در روزگار اکنون می شود نشانی از آنها یافت . داستان هایی پر قوت از خطه جنوب سرشار از بومیت و سنت
من خیلی دوسش داشتم 😍 حال و هوای قشنگ و گرمی داشت و داستان ها یکی از اون یکی بهتر بودن. منو برد به حال و هوای شیراز و جنوب ...