کتاب مترو
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مترو
«مترو» یکی از آثار غیر داستانی هاروکی موراکامی، نویسنده سرشناس ژاپنی است. این اثر درباره یک حمله تروریستی و پیامدهای آن نوشته شده است.
در روز دوشنبه ۲۰ مارس سال ۱۹۹۵، پنج عضو فرقه «اوم شینریکیو» با «سارین»، گازی سمی که بیستوشش بار مرگبارتر از سیانور است، به متروی توکیو حمله کردند. این حمله تروریستی قربانیان بیشماری گرفت.
هاروکی موراکامی برای درک دلایل و ابعاد این فاجعه، نخست با قربانیان و بعد با اعضای فرقه «اوم» مصاحبههای متعددی انجام داده و حاصل کارش را در این کتاب گردآورده است.
او با کسانی صحبت کرده است که در روز واقعه مانند هر روز دیگر زندگیشان، از خانه بیرون آمده بودند تا با مترو به محل کار خود بروند که قربانی این حادثه شدند، به روایتهای کارکنان مترو و خانوادههای قربانیان درگذشته گوش داده است و بعد به سراغ عاملان حادثه رفته تا سخنان آنها را نیز بشنود و ببیند انسانهایی که به دنبال آرامش و غنای معنوی بودند چطور به ابزار جنایت تبدیل شدند.
موراکامی در این کتاب به روانشناسی ژاپن میپردازد و مسایل بنیادی این کشور را بررسی میکند. مسایلی که در نهایت میتواند منجر به خلق چنین فرقههایی شود.
«مترو» یکی از مهمترین آثار غیر داستانی موراکامی محسوب میشود و در شرایط امروز جهان حتی بیشتر از قبل ضرورت خواندهشدنش احساس میشود.
اگر میخواهید ذات تروریسم و فرقهگرایی را بشناسید، این کتاب را بخوانید.
کلاه رئیس جمهور
کودتایرواند آبراهامیان
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
کتاب رو هنوز تموم نکردم ولی تا همین جا عالی بوده. یادتون باشه با یه کتاب داستان مواجه نیستین اگرچه کتاب گزارشی داستان مانند از زندگی بازماندگان واقعه تروریستی مترو ژاپنه. به قلم و ترجمه ای خوب. من چون نسبت
سال ۱۹۹۵، اوایل بهار، به چند نفر از اعضای فرقه ی اوم ماموریت داده میشه که گاز سمی سارین رو در متروی توکیو، اون هم در شلوغترین ساعات صبح پخش کنن. به گفتهی آقای موراکامی، رسانه ها خیلی تلاش کردن تا
کتابی خواندنی با ترجمه ای ضعیف که شوق خواندن را کاهش می دهد.
زیاد جذاب نبود مجموعه ای هست از مصاحبه ها با افراد مختلف😬
دوستانی کتاب های موریکامی خوندن،میشه بگن کدوم کارش از همه جذاب تر هستش؟