کتاب بارون درختنشین
معرفی کتاب بارون درختنشین
بارون درختنشین معروفترین اثر ایتالو کالوینو، نویسنده ایتالیایی است که در سال ۱۹۵۷ منتشر شد.
درباره کتاب بارون درختنشین
قهرمان این رمان، بارون کوزیمو روندو، پسری است که از سنتهای کهنه و قیدهای بیچون و چرای اجتماعی میگریزد و شیوهای از زندگی را برای خود انتخاب میکند که کوچکترین شباهتی با زندگی مردمان عادی ندارد. کوزیمو زمین سفت و آشنای زیر پایش را رها میکند و به زندگی روی درختان میرود، او به نوعی از دنیای آدمهای عادی فرار میکند و دنیای نویی را برای خودش میسازد.
آنچه کوزیمو را به سرکشی وامیدارد و به دنیای درختی میکشاند دلزدگی از نظم کهنه اجتماعی و نیاز بیتابانه او به دگرگون کردن آن و ایجاد نظم تازهای است که رفتار انسانها و رابطهشان را با خودشان و طبیعت، سروسامان دهد. در این راه، بارون از یک طرف به جهان کهنه پشت پا میزند تا به دنیایی تازه راه پیدا کند و آن را بشناسد، و از سوی دیگر با دگرگون کردن زندگی خود الگویی از پویندگی را به نمایش بگذارد. کوزیمو از زمین دور نمیشود که از آن فرار کند او فاصله مییگرد تا زمین را بهتر ببیند و بشناسد.
بارون درختنشین بیشک یک شاهکار ادبی است و از برترین آثار ایتالو کالوینو محسوب میشود. کالوینو در این کتاب خیلی سمبلیک و استادانه بر سنتهای کهنه و نخنمای جامعه شوریده و نوید تحول داده است.
درباره ایتالو کالوینو
ایتالو کالوینو در در کوبا به دنیا آمد؛ در پنج سالگی به ایتالیا رفت و بیشتر عمر خود را در این کشور سپری کرد. کالوینو در سال ۱۹۴۳ به نهضت مقاومت ایتالیا در جنگ جهانی دوم و بریگاد گاریبالدی، و پس از آن به حزب کمونیست ایتالیا پیوست. او در سال ۱۹۴۷ در رشته ادبیات از دانشگاه تورین فارغالتحصیل شد و سپس فعالیت حرفهای خود را در روزنامه محلی حزب کمونیست آغاز کرد. او در ادامه با مجلات کمونیستی متعددی همکاری کرد.
کالوینو در طول حیات ادبی خود در ژانرهای گوناگونی همچون داستان کوتاه، رمان، مقاله و رساله علمی قلم زده است. او را باید نویسندهای خلاق و نوآور دانست که داستانهایش مخاطب را به حیرت وا میدارد. از مجموعه داستانهای او میتوان به کوره راه لانه های عنکبوت، شوالیه ناموجود، ویکنت دوشقه، افسانههای ایتالیایی، بارون درختنشین، چه کسی در دریا مین کاشت؟، سوداگری در ساخت و ساز، مارکو والدو و .... اشاره کرد
خواندن کتاب بارون درختنشین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به رمانهای انتقادی و اجتماعی به ویژه دوستداران آثار کالوینو را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
(۶-۳-[۱۱۳]) به نظر من این کتاب نسبت به کتاب های دیگه ی ایتالو کالوینو خیلی بهتر و منسجم تره، کتاب در دسته ی ادبیات پست مدرن قرار میگیره و خط داستانی هم به تبعیت از اون و با ویژگی هایی که
به نظرم کتابیه که شاید مورد سلیقه همه نباشه ولی من تا انتها خوندم و کتاب خوبی بود .داستان پسری که به درختان پناه برد ولی با جامعه ی خود هم در ارتباط بودو....پایان کتاب هم خیلی قشنگ بود. ترجمه
ممنون که این ترجمه رو اضافه کردین.🌹
پنجاه درصد کتاب رو خوندم اوایل احساس میکردم که داستان بسیار کسل کننده پیش بره ولی کتاب کم کم جذابیت داستان خودش رو پیدا میکنه و سعی میکنه از توصیف مناظر که به نظرم کمی هم زیاده روی داشت بپرهیزه و
یک کتاب دوست دلشتنی و دلنشین😍 ادبیات ایتالیا فوق العاده است
بسیار اموزنده و جذاب
ایا برای خوندن این کتاب دو جلد قبلی (شوالیه ناموجود و ویکنت دو نیم شده ) لازم هست؟
خیلی خوب و دوس داشتنی بود،ترجمه روان و خوبی داره خود شخصیت کوزیمو دوست داشتنی پایبند به اصول و قوانین خودش به نظرم خیلی خوب تونست یه اصیل زاده واقعی رو نشون بده فارق از مکانی که بود یاد گرفت،خوند رشد
کتاب متفاوت و جذابی هست ، فارغ از کلیشه ها ...
این کتاب در کنار دو کتاب دیگر، ویکنت دو نیم شده و شوالیه ناموجود، مجموعه نیاکان ما، عالی هستند