دانلود و خرید کتاب غروب بت‌ها فردریش نیچه ترجمه داریوش آشوری
تصویر جلد کتاب غروب بت‌ها

کتاب غروب بت‌ها

نویسنده:فردریش نیچه
انتشارات:انتشارات آگه
امتیاز:
۴.۱از ۵۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب غروب بت‌ها

«غروب بت‌ها» نوشته فریدریش ویلهلم نیچه‌ ( ۱۹۰۰- ۱۸۴۴)، فیلسوف آلمانی است.

برخی منتقدان معتقدند که نیچه «غروب بت‌ها یا فلسفیدن با پتک» را شاید در برابر «غروب خدایان» واگنر نوشته باشد.

نیچه در این کتاب همچون شمایل‌‌شکن و ویرانگرِ بت‌ها پا به میدان می‌گذارد و با پُتک به فلسفیدن می‌پردازد؛ امّا پتک را نخست همچون مضراب با بدنه‌‌ میان‌‌تهیِ بت‌ها آشنا می‌‌کند تا پیش از در هم کوفتنِ‌شان آن‌ها را به صدا درآورد.

وی در این کتاب هم همان سبک گزین‌‌گویانه‌ای را به میان می‌‌آورد که ویژگیِ شیوه‌‌ نویسندگیِ اوست و هنرِ او.

در این سبک نیچه با از میان برداشتنِ فاصله‌‌ زبانِ فلسفی و ادبی، همگام با بینشِ تندِ انقلابیِ خود، با وارد کردنِ زبانِ ایماژ و استعاره‌‌ شاعرانه و طنز و ریشخند و ستیزه‌‌جوییِ بی‌پروا، انقلابی نیز در شیوه‌‌ بیانِ اندیشه‌‌ فلسفی ایجاد می‌کند.

در این کتاب نیز اندیشه‌‌هایِ خود را در قالبِ پاراگراف‌هایی بیان می‌کند که از یکی‌ دو سطر تا چند صفحه طول دارند و با این‌که گاه درونمایه‌‌ بحث تفاوت می‌کند، با گذاردن تیره‌‌های بلند سراسرِ بند را به هم می‌چسباند.

معرفی نویسنده
عکس فردریش نیچه
فردریش نیچه
آلمانی | تولد ۱۸۴۴ - درگذشت ۱۹۰۰

فردریش نیچه فیلسوف بزرگ قرن نوزدهم میلادی و خالق آثاری مانند فراسوی نیک و بد است که اثری ویژه در تکوین اندیشه و روشنفکری روزگار نو در غرب گذاشت. او که ابتدا به لغت‌شناسی تمایل نشان داد، خیلی زود و در آغاز جوانی کرسی استادی دانشگاه بازل را در این رشته به خود اختصاص داد. او در همان سنین جوانی به فلسفه اشتغال یافت و آثار سترگ فلسفی خویش را برای اندیشه‌ی تشنه‌ی بشر در روزگار پسامدرنیته به ارمغان آورد. همچون شکوفایی‌اش، زوال عقل و خاموشی او نیز خیلی زود و در سن ۴۵ سالگی آغاز شد.

معراج
۱۳۹۷/۰۲/۲۳

عصاره فلسفه نیچه و عصاره این عصاره، همان دیباچه باشکوه کتاب. تنها مقدمه آن را ده ها بار نوشیده ام و به آن گوش جان سپرده ام و باز سیر نشده ام. گویا در همان چند خط آغازین، با غرور

- بیشتر
arman eghbali
۱۳۹۸/۰۸/۰۷

بهترین ترجمه ای که از نیچه خوندم، کتابی فوق العاده برای ذهن هایی که تصمیم به رهایی گرفتن

محمد
۱۳۹۸/۱۰/۱۸

بله؟ بشر همانا یکی از خطاهای خداست؟ یا خدا همانا یکی از خطاهای بشر؟

حسین
۱۳۹۹/۰۱/۰۶

کتاب که عالی‌. اما سیستمِ الکترونیکی زیاد خوب عمل نکرده. ترجمه‌ی خاصِ آشوری یه مقداری قربانی شده. علائم و اعراب‌های ترجمه نامرتب شدن. طاقچه باید بیشتر رسیدگی کنه.

ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
۱۳۹۹/۰۵/۱۲

📖غروب بت ها 👤فریدریش نیچه یکی از مهم‌ترین چهره‌های فلسفه‌ی قرن نوزدهم بی‌شک فردریش نیچه فیلسوف بزرگ آلمانی است. تفکرات و نظریات جنجالی او مسیر تازه‌ای را در فلسفه گشود که کماکان بحث و نظریه پیرامون آن ادامه دارد. غروب بت‌ها مقدمه‌ی

- بیشتر
a.h.ahm
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

از جذاب و تاثیر گذار بودن نویسنده بگذریم از جملات کتاب نمی توان گذشت. نیچه بد بین نیست بلکه حقیقت گرا هست.

Hemmat
۱۳۹۵/۰۱/۱۱

از نیچه کتاب های متعددی در ایران ترجمه و چاپ شده است. اما این کتاب به گفته ی استاد آشوری یکی از کتاب های ارزنده در شناخت نیچه است. از تفکرات و جملات مشهور نیچه این است که : (

- بیشتر
کاربر ۳۱۶۴۳۵۸
۱۴۰۰/۰۲/۱۹

واقعا ممنونم از طاقچه ما در این روستاهای دورافتاده به راحتی به این کتاب ها دسترسی داریم

❦︎𝑭𝒂𝒓𝒏𝒂𝒛❦︎
۱۴۰۰/۰۵/۱۳

نگارش کتاب مشکل داره و گاهی باعث نفهمیدن متن میشه و باید چندین بار خونده بشه، متن کتاب به خودی خود سنگین هست و نگارش هم مزید بر علت شده.

نفس
۱۳۹۵/۰۸/۰۲

سلام اینجامحل نظرکتابه نه دوست یابی یا ....لطفا خودتونو اصلاح کنید ...واقعا که میایم اینجا نظر بخونیم چه چیزای که نمیبینیم .....پناه به خداااا

اگر آدمی برایِ «چرا؟»یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد کم‌ـ و‌ـ بیش با هر «چه‌گونه؟»ای می‌سازد
AMiR
آدمیان را از آن‌رو «آزاد» انگاشتند که بتوان دربارهٔ ایشان داوری کرد، که بتوان ایشان را کیفر داد ـکه بتوان ایشان را گناه‌کار شمرد: در نتیجه، هر کرداری را می‌بایست حاصلِ اراده انگارند و بنیادِ آن را در آگاهی بنشانند
misbeliever
دست برداشتن از جنگ یعنی دست برداشتن از زندگی بزرگ... «آرامشِ روح» چه بسا یک بدفهمی ست و بس.
misbeliever
فرمولِ من برایِ شادکامی: یک آری، یک نه، یک خطِّ راست، یک هدف...
AMiR
از کرده‌هایِ خویش هیچ هراسان مباش و بی‌سرپرستِ شان مگذار! ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ پشیمانی کارِ پسندیده‌ای نیست.
ツAlirezaツ
از درس‌هایِ دانشکده‌یِ جنگِ زندگی. ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ آن‌چه مرا از پای درنیندازد قوی‌تر‌ـ ام می‌سازد.
ツAlirezaツ
چه شود اگر که من حقدار بمانم یا نمانم! من هم‌اکنون چه حق‌ها که ندارم! ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ آن‌که امروز از همه بهتر بخندد تا آخر می‌خندد.
AMiR
و سرانجام اندرزی هم برایِ حضراتِ بدبین و دیگر تبهگنان: زاده شدنِ هیچ‌کس دستِ او نیست، امّا این خطا را ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ که گاهی به‌راستی خطا ست ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ جبران می‌توان کرد. شرِّ خود را کم کردن بهترین کاری ست که می‌شود کرد
morteza. p
آن وقت‌ها وجدان چه بهانه‌ها که برایِ گازگرفتن نداشت! چه دندان‌هایِ خوبی داشت!‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ و حالا، چه به سر‌ـ اش آمده است
ツAlirezaツ
اهلِ همراهی هستی؟ یا پیشاپیش رفتن؟ یا راهِ خود را رفتن؟... باید بدانی که چه می‌خواهی و این‌که می‌خواهی. چهارمین پرسشِ وجدان.
AMiR
این ماییم که «هدف» را اختراع کرده‌ایم: در حقیقت، هدفی (در عالم) در کار نیست...
محمدرضا راد
زن را ژرف می‌انگارند‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ چرا؟ برایِ آن‌که هرگز به ته‌ـ و‌ـ تویِ او نمی‌توان دست یافت. [امّا واقعیت آن است که] زن حتّا سطحی هم نیست.
علی نوری
یاورِ خود باش تا همه یاور‌ـ ات باشند.
ツAlirezaツ
غروبِ بت‌ها دیباچه خود را سرزنده نگاه داشتن در گیر‌ـ و‌ـ دارِ یک کارِ دلگیر و بی‌اندازه پرمسئولیت، کم هنری نیست: و البته، چه چیزی ضروری‌تر از سرزندگی؟ کاری که شادمانی در آن دست اندر کار نباشد هرگز درست از آب درنمی‌آید. تنها دلیلِ نیرومندی سرشاریِ نیرو ست. یک ارزیابیِ دوباره‌یِ همه‌یِ ارزش‌ها، پرسش‌نمادی چنین سیاه، چنین گران، که سایه‌ای سنگین می‌افکند بر آن کس که آن را فرامی‌نهد‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ بر آن کس که بارِ سرنوشتِ چنین وظیفه‌ای را بر دوش دارد، و او را هر دم وامی‌دارد که به آفتاب پناه بَرَد و جدیتی گران و بی‌اندازه گران‌بار شونده را از خود بتکاند. در این کار هر وسیله‌ای کارامد است و هر چه پیش آید خوش آید: بالاتر از همه، جنگ.
معراج
کرمِ زیرِ پا رفته زیرکی به خرج می‌دهد و دورِ خود حلقه می‌زند تا مبادا دوباره زیرِ پا برود. به زبانِ اخلاق: این یعنی فروتنی.
AMiR
بله؟ بشر همانا یکی از خطاهایِ خداست؟ یا خدا همانا یکی از خطاهایِ بشر؟‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ
hamed kianfar
گاه می‌شود که ما روان‌شناسان [هنگامِ مشاهده]، همچون اسب، از دیدنِ سایه‌مان که در پیشِ‌مان بالا و پایین می‌پرد، رم می‌کنیم. روان‌شناس می‌باید چشم از خود بردارد تا چیزی ببیند.
AMiR
این‌که می‌باید با غریزه‌ها جنگید ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ نسخه‌ای ست که تباهی‌زدگی می‌دهد: [به‌عکس]، تا زمانی که زندگی می‌بالد، سعادت برابر است با غریزه.
AmirHossein
از زنی که خصلت‌هایِ مردانه داشته باشد باید گریخت. زنی که خصلت‌هایِ مردانه نداشته باشد خود می‌گریزد.
علی نوری
با این منطق است که انقلاب می‌کنند. ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ از حال‌ـ و‌ـ روزِ خود نالیدن هیچ فایده‌ای ندارد، از ضعف است، خواه بدحالیِ خود را به دیگران نسبت دهند خواه به خود ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ که سوسیالیست‌ها کارِ اوّل را می‌کنند و مسیحیان، برایِ مثال، کارِ دوّم را ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ و به‌راستی هیچ فرقی هم ندارد. آن‌چه این‌جا همگانی ست، یا می‌توان گفت چیزِ پیشِ پا افتاده‌یِ آن، آن است که گناهِ دردمندیِ ایشان می‌باید به گردنِ کسی باشد ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ‌ـ کوتاه سخن، دردمند شهدِ انتقام را دوایِ دردِ خود می‌داند.
morteza. p

حجم

۳۰۳٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۳ صفحه

حجم

۳۰۳٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۳ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
تومان