با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب اینک آن انسان: آدمی چهگونه همان میشود که هست
نویسنده:فردریش نیچه
مترجم:بهروز صفدری
انتشارات:انتشارات بازتاب نگار
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
۳٫۵
(۱۶)
خواندن نظراتمعرفی کتاب اینک آن انسان: آدمی چهگونه همان میشود که هست
«اینک آن انسان: آدمی چهگونه همان میشود که هست» نوشته فردریش ویلهلم نیچه(۱۹۰۰-۱۸۴۴)، فیلسوف آلمانی است. این متن یکی از آخرین نوشتههای نیچه و یکی از مهمترین آنها برای فهمِ آثارِ او در چشماندازِ یک زندگینامه است، و البته داستانی بسیار پیچیده دارد.
در این نسخه، افزون بر ویراست و برگردان جدید دو مقدمه که تحلیلی بر کتاب «اینک آن انسان» نیچه است آورده شده است. تحلیلی از سارا کوفمن و همچنین مقدمهای نوشته اریک بلوندل، استادِ فلسفه در دانشگاهِ سوربُن.
اکسه اومو، (این هم آن آدم، اینک آن انسان)، نخست یک کتاب و آخرین کتابی است که نیچه درست پیش از آنچه که بنا به اصطلاحی قراردادی «فروریزی» اش نامیده میشود، نوشته است. در سال ۱۸۸۸. در همان سالی که غروبِ بتها، نیچه علیه واگنر، دیتیرامبهای دیونیزوس و دجال نوشته شد.
اکسه اومو مقام ویژهتری هم دارد و آن این است که آزموننامهیی است که باید روحها را محک بزند و بسنجد که آیا واژگونی ریشهیی ارزشها را تاب خواهند آورد یا نه، آیا آنقدر توانمند هستند که بیپروایی یک تیپِ مخالفِ اخلاق را تاب آورند و بنابراین او را دریابند، همان تیپِ تاکنون بیسابقهیی که نیچه به حیثِ هنرمند همچون تیپی از آنِ خودش ابداع کرده است.
کتاب اینک آن انسان اینگونه آغاز میشود:
«چون پیشبینی میکنم که باید تا چندی دیگر بشریت را با سختترین چالشی که تاکنون در برابرِ خود داشته است روبهرو کنم، به نظرم ناگزیر باید بگویم که من کیستم. هرچند این را قاعدتاً همه باید بدانند، زیرا من از آنهایی نبودهام که از خود شواهدی بر جا نمیگذارند. اما جلوهگاهِ عدم تناسب میان عظمتِ وظیفهی من و حقارتِ معاصرانم این بود که آنها مرا نه شنیدند و نه حتا دیدند. من فقط با اعتباری که خود به خویش میبخشم زندگی میکنم و، تازه چهبسا اصلاً وجودم نیز یک پیشداوری باشد...!»
زرتشت نیچه
بهروز صفدری
برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسلبرتراند راسل
لایبنیتسنیکولاس جالی
پژوهشی در معناداری و صدقبرتراند راسل
غروب بتهاداریوش آشوری
پدیدارشناسی جانباقر پرهام
کوه جادوتوماس مان
متافیزیک چیست؟مارتین هایدگر
پیام نیچهمنوچهر صانعی درهبیدی
فلسفۀ کییرکگورسوزان لی اندرسون
اسپینوزا و کتاب اخلاقژنویو لوید
در جست و جوی اسپینوزاآنتونیو داماسیو
اسپینوزا : رساله سیاسیپیمان غلامی
گفتوگویی دربارهی متافیزیک زمانبرادلی داودِن
فلسفه در آلمانکریم مجتهدی
کارل مارکسآلِن و. وود
بشر چیست؟مارک تواین
جشن بیمعناییمیلان کوندرا
ویتگنشتاین: راهنمایی برای سرگشتگانمارک آدیس
کاوشی در خصوص فهم بشریدیوید هیوم
حجم
۲۷۴٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
حجم
۲۷۴٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
ترجمهی آقای صفدری از سایر ترجمه هایی که از این کتاب شده بهتره. همین کتاب با نامهای، این است انسان یا مصلوب، و انسان مصلوب هم ترجمه شده.
این کتاب یک کتاب بسیار سنگین،بسیار عمیق و بسیار دیر فهم هست !سرتاسر کتاب پر از تلفظات و یا اسامی فیلسوفان و آثارشون هست،به نظرم قبل از مطالعه ی این کتاب حداقل باید ده کتاب از فلسفه ی قدیم خواند،مثال
خواندن کتاب «اینک آن انسان» برای فهم پاره ای از اصطلاحات فلسفۀ «نیچه» و ماهیت این فلسفه لازم و ضروری است.اگر چه «اینک آن انسان» شباهتی به یک سرگذشت نامه ندارد اما در عین حال تلاشی برای واکاوی و ژرف
ترجمه روان نیست متاسفانه، اللخصوص بخش های اول که مربوط به نقد کتاب هست.