معرفی و دانلود کتاب افسانه‌ی سیزیف + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب افسانه‌ی سیزیفsubscriptionAvailable

کتاب افسانه‌ی سیزیف

نوع کتاب
۲.۶(از ۹۱ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
آلبر کامو، محمود سلطانیه
انتشارات: 
انتشارات جامی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب افسانه‌ی سیزیف

«افسانه سیزیف»، با یک دیدگاه اگزیستانسیالیستی آغاز می‌شود.

« تنها یک مسئله فلسفی واقعا جدی وجود دارد و آن هم خودکشی است. تشخیص اینکه زندگی ارزش دارد یا به زحمت زیستنش نمی ارزد در واقع پاسخ صحیح است به مساله اساسی فلسفه. باقی چیزها، مثلا اینکه جهان دارای سه بعد و عقل دارای نه یا دوازده مقوله است مسائل بعدی و دست دوم را تشکیل می‌دهد. این‌ها بازی است. نخست باید پاسخ قبلی را داد».

این‌ها جملاتی است که کامو کتاب مشهور خود، «افسانه سیزیف» را با آن آغاز می‌کند.

سیزیف محکوم بود که تا ابد سنگی را با خود بالای کوه ببرد اما همین که به قله نزدیک می شد، سنگ به طرف پایین می‌غلتید و به این ترتیب مجبور بود تا دوباره این کار را انجام دهد.

کاری که سیزیف به انجام آن محکوم بود، به نوعی شبیه همان کارهای بی‌معنایی است که بشر امروزه انجام می دهد. کامو از ابتدای کتاب مشخص می‌کند که ارزش زندگی، مهم ترین مسئله موجود است.

موضوعات دیگری که کتاب به آن‌ها پرداخته شامل خودکشی، فناپذیری و ایمان است.

خودکشی، تصمیمی برای پایان دادن به زندگی و عملی است که معمولا درنتیجه ناامیدی و عدم توانایی انسان در مبارزه با زندگی به وقوع می‌پیوندد.

در «افسانه سیزیف»، رابطه میان فناپذیری و محکومیت به کار تا ابد که در واقع او را جاودان می‌سازد، در تضاد با یکدیگر نیستند. اتفاقا در این ترکیب، کامو به خوبی نشان می‌دهد تا زمانی که مرگ به سراغمان بیاید ما موجوداتی جاودان هستیم.

«افسانه سیزیف»، عمیقا یک کتاب انسانی است.

با اینکه در کتاب مکرر از لغت «سرنوشت» استفاده شده، اما هدف اصلی آن تشریح «وحشت» است. وحشت از گرفتن یک تصمیم (اشتباه)، وحشت از یک موقعیت و وحشت از زندگی و در یک کلام، نمایشگر پوچی.

غلبه بر این وحشت تنها با ایمان به خود میسر است.

خواندن کتاب افسانه سیزیف را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر از خواندن داستان‌هایی مثل طاعون اثر آلبر کامو، مسخ اثر فرانتس کافکا و کوری نوشته‌ی ژوزه ساراماگو لذت بردید، این اثر را نیز دوست خواهید داشت.

درباره آلبر کامو

آلبر کامو در ۷ نوا مبر ۱۹۱۳سال در خانواده‌ای فقیر در الجزایر متولد شد. آن زمان الجزایر تحت استعمار فرانسه بود. پدرش کارگری فقیر بود و مادرش خدمتکار بود. آن‌ها صاحب دو فرزند به نام «لوسین» و «آلبر» بودند، پدرش در جنگ کشته شد و مسئولیت نگهداری دو بچه بر عهده مادرش افتاده بود. کامو به خاطر خانواده‌اش مدرسه را رها کرد و به کارگری مشغول شد. معلمش به استعداد او پی برد و او را به ادامه تحصیل تشویق کرد، و به او کمک کرد تا بتواند بورسیه تحصیلی شود. با وجود اینکه کامو یکی از متفکران مکتب اگزیستانسیالیسم است او همواره این برچسب خاص را رد می‌کرد. او در دانشگاه الجزیره تحصیل کرد و تا پیش از آنکه در سال ۱۹۳۰ گرفتار بیماری سل شود دروازه‌بان تیم فوتبال این دانشگاه بود. کامو در بعد از ظهر چهارم ژانویه ۱۹۶۰ و در سن ۴۷ سالگی بر اثر سانحه‌ی تصادف نزدیک سن، در شهر ویل‌بلویل درگذشت.

به عقیده‌ی بسیاری او یکی از نویسندگان بزرگ قرن بیستم و نویسنده کتاب بیگانه و مقاله جریان‌ساز افسانه‌ی سیزیف است. کامو در سال ۱۹۵۷ به خاطر آثار مهم ادبی‌اش که به‌صورت واضح به مشکلات وجدان بشری در این عصر پرداخته است برنده‌ی جایزه‌ی نوبل ادبیات شد. آلبر کامو نخستین نویسنده‌ی زاده‌ی قاره‌ی آفریقا است که برنده این جایزه شده است. او دو سال پس از بردن جایزه‌ی نوبل در یک سانحه‌ی تصادف درگذشت. در جیب کت او یک بلیط قطار استفاده نشده پیدا شد، او ابتدا قرار بود با قطار و به همراه همسر و فرزندانش به سفر برود ولی در آخرین لحظات پیشنهاد دوست ناشرش را برای همراهی پذیرفت تا با خودروی او سفر کند. راننده‌ی اتوموبیل و میشل گالیمار، دوست نزدیک و ناشر آثار کامو، نیز در این حادثه کشته شدند. آلبر کامو در گورستان لومارین در جنوب فرانسه دفن شد.

زمانی که کامو در حادثه‌ی اتومبیل کشته شد، مشغول کار بر روی نسخه‌ی اول رمان تازه‌ای به نام آدم اول بود. به دوستی نوشته بود: «همه‌ی تعهداتم را برای سال ۱۹۶۰ لغو کرده‌ام. این سال، سال رمانم خواهد بود. وقت زیادی می‌برد؛ اما به پایانش خواهم برد.» حادثه‌ی اتومبیل زمانی پیش‌آمد که عازم پاریس بود تا کاری تازه را در زمنیه کارگردانی شروع کند.

بعد از مرگ کامو، همسر و فرزندانش حق تکثیر آثار او را در اختیار گرفتند و دو اثر باقی‌مانده او را منتشر کردند. اولین آن‌ها کتاب مرگ شاد بود که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد. دومین کتابی که پس از مرگ کامو منتشر شد یک اثر ناتمام به نام آدم اول بود که سال ۱۹۹۵ منتشر شد. آدم اول یک خودزندگی‌نامه درباره‌ی دوران کودکی نویسنده در الجزایر است.

درباره آثار آلبر کامو در صفحه این نویسنده می‌توانید بخوانید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افسانه‌ی سیزیف و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:افسانه‌ی سیزیف
موضوع:رمان، داستان خارجی
نویسنده:آلبر کامو
مترجم:محمود سلطانیه
انتشارات:انتشارات جامی
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۸۴/۰۸/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۱.۱۵ مگابایت
شابک:-۹۷۸-۹۶۴-۷۴۶۸-۳۵-۰
تعداد صفحه‌ها:۱۶۰ صفحه
قیمت کتاب:۳۹۰۰۰ تومان
برچسب:برنده نوبل، باشگاه کتاب‌خوانی ازتا

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

Ali Farsad
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۰۶

من نمیدونم مترجم این کتاب ذره ای انصاف و شرف تو وجودش بوده یا نه ولی مطمئنم ک کوچک‌ترین ارزشی برای حق و وقت خواننده قائل نیست. خیلی از جملات کتاب بی معنیه و جالبه وقتی نسخه انگلیسیشو میبینید میفهمید...بیشتر

۱۵
کتابخور
۱۳۹۹/۰۵/۰۲

به کتاب 5 ستاره ولی به مترجمش هیچ ستاره ای نمیدم. باید مترجمی این کتاب رو ترجمه میکرد که خودش چیزی از فلسفه بفهمه. ترجمه افتضاح. توصیه میکنم انگلیسیش رو بخونید

۰
aghamilad
۱۳۹۶/۰۵/۱۰

کامو در اسطوره ی سیزیف پوچی را تا،مرتبت یک اصل ارج می نهد.انتخاب سیزیف به عنوان نماینده ی انسان پوچگرا،نشان از هوشمندی کاموست.آنچه در این کتاب مبرهن است،تبیین ذات،مسالک و سرچشمه پوچی توسط نویسنده ی آن می باشد.او در این کتاب همگام...بیشتر

۰
غزل
۱۳۹۷/۱۲/۰۹

در کل کتابیه که بنظر میاد خیلی حرفا برای گفتن داره ولی بخش هایی هست که کاملا نامفهومه یا شاید از دایره فهم شخص من خارج بوده یا شاید هم مشکل ترجمه...

۱
mehregan
۱۳۹۵/۱۲/۱۷

در این کتاب کا مو به تحلیل و نقد مفهوم پوچی پرداخته است البته در هیات یک نویسنده نه فیلسوف ، چه بخواهیم چه نخواهیم کا مو یک نویسنده معنا باخته است نویسنده ای که در پی تبییین یک مسئله...بیشتر

۱
Aryan
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۴/۳۱

علی رغم مفهوم جذاب و جالب کامو، متن کتاب به فارسی سخت نوشته شده که خوندنش رو خیلی دشوار میکنه، معلوم نیست متن اصلی که یه رساله فلسفی محسوب میشه اینقد ناروان هست و یا مترجم در ترجمه کم کاری...بیشتر

۰
gr8linux
۱۳۹۵/۰۴/۱۲

نمیدونم واقعا این متن سنگین هست یا من متوجه نمیشم یا ترجمه اش خیلی خوب نیست ... یا هر سه تاش :)

۱
مهدی
۱۳۹۵/۰۴/۱۷

بخش‌هایی از کتاب نویسنده جوری صحبت میکنه که آدم نمی‌فهمه چی میگه اصلا؟ البته ترجمه هم موثره و ترجمه سپانلو مناسب‌تره.

۱
niloofar
۱۳۹۵/۱۲/۱۶

خیلی خیلی نامفهومه،هیچی نفهمیدم

۰
arman eghbali
۱۳۹۸/۰۵/۳۰

یک کتاب عالی ولی با ترجمه ی نه چندان دقیق

۰
mehdi
۱۳۹۵/۰۷/۰۸

درهم بر همه

۰
جانانک🍬
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۹

فقط ترجمه...! آقای سلطانیه بایستی واژه های ساده تری رو به کار میبردن چندین کتاب از کامو خوندم و آشنا هستم با فلسفش و سیر روایت ها و نظراتش در عین سادگی پیچیدگی دارند اما با متن روان تری هم میشد ترجمه...بیشتر

۰
Fati
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۱۹

کتاب خوبیه ولی ترجمه بدی داره و باعث میشه که خواننده در بیشتر صفحات کتاب گیج و منگ بشه ...لذت خوندنشو ازم گرفته ترجمه بدش🥲😑

۰
psychopilia
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۶/۲۴

به هیچ عنوان ترجمه خوبی نبود و ترجمه مهستی بحرینی به شدت بهتره. بسیاری از جملات بی معنی ترجمه شده که تطابقی با اثر اصلی ندارن. واقعا تاسف آور بود.

۰
دختر کتابخوان
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۱/۱۱

کتاب افسانه سیزیف که جزء سه‌گانه‌ی معروف پوچی است، پژوهشی فلسفی است که در آن نویسنده دیدگاه‌های خود را پیرامون اتفاقات بعد از رسیدن به پوچی بیان می‌کند. در واقع آلبر کامو بیشتر به این موضوع می‌پردازد که اگر انسان...بیشتر

۰

بریده‌هایی از کتاب

م.م.ر
۳۹
آغاز اندیشیدن سرآغاز تحلیل رفتن است. و جامعه امکان زیادی برای درک این آغازها ندارد.
m_oghab
۳۶
«درمان اهمیت ندارد، مهم با درد زندگی کردن است.»
m_oghab
۲۸
ما پیش از آنکه به اندیشیدن خو کنیم به زیستن عادت می‌کنیم
Aryan
۲۱
اگر جهان شفاف بود هنر به‌وجود نمی‌آمد.
hamed bokaian
۲۰
اگر بکوشم به خویشتن خویش دست یابم، آن را آشکار و چکیده کنم، آن هنگام پی خواهم برد دانسته‌هایم جز آبی که از میان انگشتانم فرو می‌چکد نخواهد بود.
Nestor
۱۹
تنها یک مشکل به‌راستی جدی وجود دارد و آنهم: خودکشی است.
Gloria
۱۴
آغاز اندیشیدن سرآغاز تحلیل رفتن است.
Aryan
۱۳
از منظر آنها فرد آگاه و آزادمرد نه‌تنها «زمانه» و حکومت را، بلکه کل آفرینش را زیر سئوال می‌برد
Aryan
۱۲
پوچ آنقدرها هم آسان خود را نمی‌نمایاند که انسان بی آنکه درکش کند آن را بپذیرد.
Aryan
۹
از نظر کامو «تنها مسأله فلسفی جدی خودکشی است» ولی پذیرش و درک پوچی جهان به عصیان آدمی می‌انجامد زیرا شور زندگی و انسان‌دوستی ما را به اعتراض می‌خواند و نه به سوی تسلیم و مرگ.