کتاب زنی سی ساله
معرفی کتاب زنی سی ساله
«زنی سی ساله» رمانی کلاسیک از «بالزاک» است که داستان زندگی زنی را روایت میکند به نام «ژولی» و ازدواج عاشقانهاش که با شکست مواجه میشود. همسرش به او خیانت میکند و به جسم و روح او آسیب میزند. ژولی درگیر عشقی افلاطونی میشود که نمیتواند در برابر آن مقاوت کند. از این عشقِ ممنوع فرزندی نامشروع به دنیا میآید و در ادامه داستان، دختر ژولی از راز مادرش باخبر میشود و با خشم، برادر نامشروعش را در دریا غرق میکند. ژولی در داستان گاهی قهرمان و گاهی ضد قهرمانی است که، توسط دخترش و اتفاقات غمانگیز زندگیاش مجازات میشود. داستانی جذاب که بر خلاف دیگر آثار «بالزاک» شخصیت مثبت ویژهای در آن وجود ندارد و علاوه بر واقع بینی، که سبک داستان نویسی بالزاک است، با مقداری بدبینی در هم آمیخته.
«زن سی ساله» به دلیل بررسی دقیق عواطف انسانی، بخصوص تحلیل خواهشها و هوسهای زنان از اهمیت ویژهای برخوردار است. بالزاک سبک زندگی و نحوه مواجه زنان با احساسات و خانواده را در قرن ۱۵ فرانسه به خوبی توصیف میکند.
رمانهای بالزاک، به دور از خیال و بیشتر بر پایه عناصر و اتفاقات حقیقی نوشته شده است. آنگونه که، یکی از مرجعهای خوب برای شناخت فرانسه قرن ۱۹ را، آثار بالزاک میدانند.
به نظرتون یکم کل داستانو لو ندادین؟
26- نسخه ی چاپی این کتاب رو با ترجمه ی آقای علی اصغر خبره زاده خوندم. خیلی خوب بود.
خیلی کتاب خوبی بود من به شخصه دوست داشتم. دغدعه های افکاریه یک زن و اسارت دائمی ای که برای زنها به واسطه قوانینی که نوشته شده است رو نشون میده جایی از کتاب میگه : بسیار فکر کردم تا فهمیدم
تازه شروعش کردم ولی متاسفانه ترجمه روان و شیوایی نداره
ترجمه خوبی ندارد و پر از مشکلات تایپی است.
این کتاب و گذاشته بودم که هرزمان پا به دهه ی سی زندگیم گذاشتم مطالعه ش کنم، نظرم رو با کمی طول و تفصیل بیان میکنم : موضوع زنیست که از نوجوانی دل میبازه و میخواد برخلاف نظر پدرش با شخصی