کتاب هجوم دوبارهی مرگ
معرفی کتاب هجوم دوبارهی مرگ
کتاب هجوم دوبارهی مرگ رمانی از ژوزه ساراماگو با ترجمه ساناز علمی است. ساراماگو در داستان هجوم دوبارهی مرگ جامعهای را به تصویر میکشد که در آن هیچکس نمیمیرد.
دربارهی کتاب هجوم دوبارهی مرگ
داستان کتاب هجوم دوبارهی مرگ، داستانی جذاب و خواندنی است که مانند رمان مشهور دیگر ژوزه ساراماگو، فضایی آخرالزمانی را به تصویر میکشد. هجوم دوبارهی مرگ داستان مردم سرزمینی است که مرگ از آنها رویگردان شده است. به راستی اگر مرگ از کشوری فرار کند، چه اتفاقی میافتد؟ در رمان کوری ما با مردمی عادی روبهرو بودیم که در چنگال وقایع سخت و بحرانی قرار گرفتند و چهرهی دیگر خودشان را نشان دادند، اما در داستان هجوم دوبارهی مرگ با رفتار و برخورد دولتمردان و سیاستمداران سرزمین مواجه هستیم.
ژوزه ساراماگو، داستان هجوم دوبارهی مرگ را در سه بخش تعریف کرده است: بخش اول زمانی که هیچکس نمیمیرد. بخش دوم زمانی که همه میمیرند و بخش سوم هم دنیای میان این آشفته بازار را نشان میدهد...
کتاب هجوم دوبارهی مرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ادبیات داستانی و دوستداران آثار ژوزه ساراماگو از خواندن کتاب هجوم دوبارهی مرگ لذت میبرند.
دربارهی ژوزه ساراماگو
ژوزه دی سوزا ساراماگو ۱۶ نوامبر ۱۹۲۲ در آزیناگا دهکدهای کوچک در شمال لیسبون پایتخت پرتغال به دنیا آمد. او نویسنده پرتغالی برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۱۹۹۸ میلادی است. او دو سال بعد از تولدش به همراه خانواده به لیسبون رفت و تحصیلات دبیرستانی خود را برای امرار معاش نیمه تمام گذاشت و به شغلهای مختلفی نظیر آهنگری، مکانیکی و کارگری روزمزدی پرداخت. اولین رمانش با شکست مواجه شد و او تصمیم گرفت رماننوشتن را کنار بگذارد. اما بعدها با انتشار کتاب بالتازار و بلموندا به شهرت رسید. منحصربهفردترین ویژگی آثار ژوزه ساراماگو عدم استفاده از نشانگان سجاوندی به صورت متداول و استفاده از جملات بسیار طولانی است، که گاه در درون آن زمان نیز تغییر میکند. او از میان علائم نگارشی تنها از نقطه و ویرگول استفاده میکند و از سایر علامات که مثلاً جمله سئوالی را مشخص میکند یا آن را در گیومه میگذارد و… مطلقاً میپرهیزد. بسیاری ژوزه ساراماگو را در ردیف نویسندگان پیرو سبک رئالیسم جادویی قرار داده و آثار او را با نویسندگان اسپانیایی زبان آمریکای لاتین مقایسه میکنند اما او خود را ادامه دهنده ادبیات اروپا و تأثیرپذیری خود را بیشتر از گوگول و سروانتس میداند.
ساراماگو گرچه از سال ۱۹۶۹ به حزب کمونیست پرتغال پیوست و همچنان به آرمانهای آن وفادار بودهاست اما هیچگاه ادبیات را به خدمت ایدئولوژی در نیاوردهاست. از کتابهای مشهور ژوزه ساراماگو میتوان به کوری، بینایی، دفتر یادداشت، تکثیر شده و دخمه اشاره کرد. ساراماگو در ۱۸ ژوئن ۲۰۱۰ در تیاس، لاس پالماس چشم از دنیا فروبست.
با اینکه هنوز شروع به خواندن این رمان نکردم ندیده میگم که عالیه چون کتاب های کوری و بینایی رو خواندم که شاهکار بودند 👍👍👍
عالی مهشربود
من بیش از ٧اثر ساراماگو رو خوندم و این بنظرم و در مقایسه با کتابهایی چون کوری یا همه نامها و دیگر کنابها اثری ضعیف و سرگردان اومد که با ایده قشنگی شروع کرده بود ولی چیز. یادی برای ارائه