کتاب آوای هزار زخم
معرفی کتاب آوای هزار زخم
نمایشنامهی آوای هزار زخم به قلم میلاد حسینی نمایشنامه برگزیده مسابقه نمایشنامه نویسی روزنه آبی به مناسبت بزرگداشت اکبر رادی است. نشر آواژ این نمایشنامه را چاپ و منتشر کرده است.
دربارهی نمایشنامه آوای هزار زخم
آوای هزار زخم اولین نمایشنامه مصور در ایران است که با نگاهی به درام ریچارد سوم ویلیام شکسپیر نوشته شده است. نوشین خائفی گرافیست مطرح این عرصه متناسب با حال و هوا و اتمسفر نمایشنامه برای بخش های مختلف آن تصویرسازی کرده است. در نمایشنامه آوای هزار زخم با آوا آشنا میشویم که خود را ریچارد شاه سوم میداند. او در کلینیک مراقبت از بیماران روانی بستری است و با این حال، هرگز از اجرای نقش ریچارد سوم و سپس لحظهای بعد، نقش خودش، خسته نمیشود. آوا از اندوهها و غصههای کودکی خودش میگوید و آن را با زندگی و دوران کودکی ریچارد سوم مقایسه میکند.
نمایشنامه آوای هزار زخم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
آوای هزار زخم برای علاقه مندان به تئاتر و سینما و افرادی که از مطالعه و خواندن نمایشنامه لذت میبرند، جذاب و شنیدنی است.
جملاتی از نمایشنامه آوای هزار زخم
آوا: (در نقش ریچارد سوم، خنجری را از کمرش بیرون میکشد.) تمام نجیب زادههای قصر من با خدمتکاران خود رابطه داشتند. در این میان فقط من، ریچارد شاه سوم، همیشه گستاخانه پایمال شدهام. نگاه کن که من چه زشتم! نگاه کن که چگونه انسانی شریر و پَست با آشوبی بیوقفه بر ضد والدین و خاندانش میشورد. این حادثه آکنده از زخم نیست که شیطان از دریچه چشمان تو به قربانیهایش بنگرد. به من نگاه کن.
آوا سَر پرستار را میگیرد. به سمت خود میچرخاند و در چشمان او نگاه میکند.
آوا: (تغییر لحن، در نقش خودش) من خیلی زشتم. خوب رشد نکردم. هیچ وقت نفهمیدم که باید پسر باشم یا دختر. به مامانم نگیها!
پرستار: شما دختر خیلی زیبایی هستی آوا جان.
آوا: (در نقش ریچارد سوم، با فریاد) من ریچاردم! من آوا نیستم!
جذاب بود 🍃 یه نمایشنامه متفاوت و زیبا
بسیار زیبا، خواندنی و مفهومی ست. نویسنده، به خوبی تونسته ریشهی اختلالهای روانی و رفتارهای عجیب و غریب افراد رو با تلفیق گذشته و حال نشون بده و همین نکته، یکی از ایده های خوب و درخشان برای نمایشنامه های ایرانی هست. امیدوارم این سبک نگارش