معرفی و دانلود کتاب بین دیوانه و رودخانه + خلاصه رایگان

کتاب بین دیوانه و رودخانه

۴.۲ امتیاز(از ۱۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بین دیوانه و رودخانه

«بین دیوانه و رودخانه» نمایشنامه‌ای موفق از «استیفن ادلی گرجیس» است که با طنزی تلخ، مفاهیم پیچیده زندگی را از زبان قشر متوسط به تصویر می‌کشد. داستان در قالب زندگی پلیسی بازنشسته روایت می‌شود که درگیر اتهاماتی می‌شود. «استیفن ادلی گرجیس» نمایشنامه نویس، کارگردان و فیلمنامه‌نویس آمریکایی است که با نمایشنامه «بین دیوانه و رودخانه» توانست جایزه پولیتزر بخش نمایشنامه را دریافت کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بین دیوانه و رودخانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببین دیوانه و رودخانه
شابک۹۷۸-۶۰۰-۲۵۳-۳۳۱-۹‬

actorism
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۱۴

ترجمه ی روان و یک نمایشنامه یدقوی به لحاظ کاراکتر پردازی و موقعیت های گه گدار طنز و حال خوب کن! فقط نظر شخصیه این بود که پایان جذابی نداشت. ضمن اینکه این متن بیشتر برای خوانش عالیه تا اجرا، چون کمی...بیشتر