کتاب ۵ نمایشنامهی ۲ شخصیتی برای دو بازیگر مرد
خواندن نظراتمعرفی کتاب ۵ نمایشنامهی ۲ شخصیتی برای دو بازیگر مرد
تئاتر عالمی است شگفتانگیز، سحرآمیز و پر هیجان که مواجهه با آن، از برخوردی ابتدایی با نمایشی عامیانه در خیابان گرفته تا تماشای اجرایی باشکوه برصحنه، سراسر زندگی است. بیشک خواندن متون نمایشی یکی از مهمترین و اصلیترینِ این رویاروییهاست. برخورد با واسطههایی از جنس کلمات که ما را به سفر در دنیایی از واقعیت و خیال میکشاند. در این میان و در کشور ما متون ترجمه شده بخش عمدهای از این بار را به دوش میکشند.
«۵ نمایش نامه ی ۲ شخصیتی برای دو بازیگر مرد» یکی از کتابهای مجموعه «دنیای مدرن تئاتر» است که با هدف نزدیک کردن متون نمایشی به اجرای صحنهای نگاشته شده است. این مجموعه نمایشنامههایی با تقسیمبندیهای متنوع دارد که در این راه از کمک مترجمهای جوان و البته توانای عرصه نمایش بهره برده است.
اصلیترین تقسیمبندی در نظر گرفته شده،«تعداد کاراکتر»های نمایشنامه و مدت زمان اجرای آنهاست. به همین منظور مجموعههایی از نمایشنامههای کوتاه به تفکیک تعداد کاراکتر برای ترجمه انتخاب شدهاند.
کتاب حاضر که دومین قسمت از این مجموعه است، شامل پنج نمایشنامه کوتاه برای دو بازیگر مرد است. نمایشنامههای انتخاب شده اغلب از نویسندگان مشهور و تأثیرگذار ادبیات نمایشی جهان یا نویسندگان گمنام اما خوش قریحهای است که تا کنون اثری از آنها ترجمه نشده است و یا به هر دلیلی بازترجمه آنها ضروری مینماید. کتابهای دیگر این مجموعه شامل "پنج نمایشنامه برای دو بازیگر زن"، "پنج مونولوگ برای مردان"، "پنج مونولوگ برای زنان" و... است. امیدواریم که این مجموعه مورد قبول همه خوانندگان آثار نمایشی و نیز فعالان عرصه تئاتر قرار گیرد.
بازی نامه ۲
پنج نمایشنامه دو شخصیتی برای یک زن و یک مردگروه نویسندگان
چگونه کلمات مناسب را پیدا کنیمآلن دوباتن
کارآگاه اسکلت (جلد اول؛ یک شارلاتان دوست داشتنی)درک لندی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من پول این نمایشگاه رو واریز کردم، ولی برام ارسال نشد. الان دوباره میخوام بزنم روش مطالعه کنم میگه باید پول واریز کنید!
جالب
خوبه غلط املایی زیاد داشت فقط