کتاب اکتبر ۱۹۴۲، پاریس
معرفی کتاب اکتبر ۱۹۴۲، پاریس
اکتبر ۱۹۴۲ پاریس نمایشنامهای نوشتهی میلاد حسینی نویسنده و کارگردان جوان ایرانی است که پلی میان آنتیگونهی اسطورهای و زندگی معاصر زده است. این نمایشنامه را نشر آواژ منتشر ساخته است.
اکتبر ۱۹۴۲ پاریس با کارگردانی مسعود موسوی، در تالار سایه تئاتر شهر به روی صحنه رفته است.
دربارهی نمایشنامهی اکتبر ۱۹۴۲ پاریس
داستان نمایشنامهی اکتبر ۱۹۴۲ پاریس در مورد سالهای اشغال فرانسه توسط نازیها و مبارزهی دختری جوان با اشغالگران است.
همچنین این نمایشنامه اقتباسی از آنتیگونه اثر سوفوکل و کتاب "diary of dark years" نوشتهی "jean guchenno" است. داستان با ماجرای کشته شدن مردی به دست برادرش آغاز میشود. همین اتفاق آغازگر تضادهایی است که خانوادهی ژابس را درگیر خود میکند و ماجراهای داستان را رقم میزند. خواننده با این شروع قوی تا پایان داستان همراه نویسنده به فضای فرانسهی تحت اشغال آلمانها میرود.
نمایشنامهی اکتبر ۱۹۴۲ پاریس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اکتبر ۱۹۴۲ پاریس برای دوستداران تئاتر و علاقهمندان به مطالعهی نمایشنامه جذاب و خواندنی است.
جملاتی از نمایشنامهی اکتبر ۱۹۴۲ پاریس
هنوز سی سال هم از جنگ جهانی اول نگذشته که یه جنگ دیگه شروع شده. اون موقع پدرم به جبهه رفت و تنها راه با خبر شدن از حال اون، خوندن لیست کشتههای جنگ بود. اسامی کشتهها توی روزنامه صبح چاپ میشد. من و مادرم صبحها روزنامه میخریدیم و با وحشت اسامی رو میخوندیم. وقتی به آخرین اسم میرسیدیم و اسمی از پدرم توی لیست نبود، خدا رو شکر میکردیم. یه روز پستچی یه نامه آورد. مادرم نامه رو باز کرد و خوند. سرگروهبان پدرم نوشته بود که پدرم متأسفانه کشته شده. مادرم نامه رو به همهٔ همسایهها داد تا اونا هم بخونن. میگفت حتماً اشتباهی میخونم. فرداش اسم پدرم در روزنامه چاپ شد. مادرم یه نامه به سرگروهبان نوشت. چند روز بعد یه نامه از ارتش اومد. توش نوشته بود اون سرگروهبان هم کشته شده. (مکث) بعد از کشته شدن پدرم، مادرم چند ماهی بیشتر زنده نموند. به من میگفت جنگ تنها چیزی رو که در این جهان عاشقش بودم از من گرفت!
حجم
۴۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
حجم
۴۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه