معرفی کتاب آشغال مرد
«آشغالمرد» مجموعه متون تئاتری و در حقیقت تکگویی هایی از ماتئی ویسنییک، نمایشنامهنویس، شاعر و روزنامهنگار فرانسوی رومانیایی تبار است.
او خود در مقدمه کتاب، این متنها را همچون تکههای آینهای معرفی کرده که شکسته است. آینهای که پیش از این یک بازتاب واحد از روح و جسم انسان و جهان داشته و اکنون تکههایی از آن در دست ما است. تکههایی که متعلق به همان مادهٔ اولیهاند و همین تعلق به مادهٔ اولیه است که وحدت، عطر و بو و هویت آنها را شکل میدهد.
بقیهٔ بازی از تلاش برای بازسازی این شئ آغازین تشکیل شده است. هرچند چنین کاری غیرممکن است، زیرا هیچکس تا به حال آینهٔ نخستین را ندیده و از چگونگی آن باخبر نیست. حتی شاید بعضی تکهها گم شده باشند... به هر ترتیب، این ماجرا بازی جذابی است، زیرا هربار که قطعاتی را که در دست داریم گرد هم میآوریم، چیزی از آنها میسازیم... آینهای که کامل نیست، اما بسیار چیزها را در خود بازمینمایاند... این بازی پایان ندارد زیرا به بازیگران تآتر اجازه میدهد هر بار داستانی دیگر و آینهای دیگر پیدا کنند...
این متون نخستین بار در مؤسسهٔ فرانسوی بخارست و با همکاری این مؤسسه توسط گروه تآتر موندی و به کارگردانی کاتالینا بوزویانو به زبان رومانیایی و فرانسوی به روی صحنه رفت.
این اجرا جایزهٔ «تآتر زندهٔ ۹۰» رادیو بینالمللی فرانسه را دریافت کرد و در تابستان ۱۹۹۴، به جشنوارهٔ بینالمللی فرانسویزبانها در لیموزین دعوت شد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آشغال مرد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آشغال مرد |
| موضوع: | نمایشنامه |