کتاب دختری که رهایش کردی
خواندن نظراتمعرفی کتاب دختری که رهایش کردی
«دختری که رهایش کردی» معروفترین اثر جوجو مویز، در میان فارسیزبانان است. جوجو مویز، نویسنده زن انگلیسی که با رمانهای عاشقانه و عامهپسند به شهرت رسید، در میان ایرانیان نیز محبوبیت زیادی دارد. «دختری که رهایش کردی» از آثار پرفروش و موفق این نویسنده در ایران به شمار میرود.
داستان درباره زوجی در بحبوحه جنگ جهانی اول است. ادوارد که نقاش است به جنگ اعزام میشود. اما شهر کوچک آنها به همراه «سوفی» به اشغال آلمانها درمیآید...
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
صدای ساعت پدربزرگ رنه گرنیر دوباره بلند شده بود. به نظر همه این یک فاجعه بود. ماهها پیش، ساعت به همراه قوری نقره، چهار سکه طلا و ساعتی که روی جلیقهاش میبست، در زمین کشاورزی کنار خانه، دفن شد تا به دست آلمانها نیفتد. در واقع برنامه خیلی خوب پیش رفته بود، تمام شهر پر بود از صدای چیزهای ارزشمندی که با عجله زیر باغچهها و پیادهروها پنهان شده بودند، تا اینکه یک صبح پرطراوت نوامبر مادام پویلان با عجله وارد مشروبفروشی شد و بازی دومینوی هر روز صبح پدربزرگ را با خبر اینکه صدای خفه ساعت هر پانزده دقیقه یکبار از زیر آنچه از هویجهایش به جا مانده به گوش میرسد، متوقف کرد. نجواکنان گفت: «میتونم صداشو بشنوم، حتی با گوشهای خودم. و اگه من میتونم پس مطمئن باش اونا هم میتونن.» گفتم: «مطمئنی صدای همون بوده که شنیدی؟ مدت زیادی از آخرین باری که کوک شده میگذره.» موسیو لافارژ گفت: «شاید صدای مادام گرنیر بوده که توی قبرش پهلو به پهلو میشده.» رنه زیر لب گفت: «من زنمو زیر سبزیها دفن نمیکنم. اونا رو تلختر و چروکیدهتر از چیزی که الان هستن میکنه.»
من، پیش از تو
بلندیهای بادگیر: عشق هرگز نمیمیردامیلیجین برونته
پس از توجوجو مویز
ستاره بخشجوجو مویز
عشق سالهای وباگابریل گارسیا مارکز
برعکس همه که جذب عاشقانه های کتابهای جوجو مویز می شن منو نکات خاص دیگه ی داستانهای مویز جذب میکنه، تو دختری که رهایش کردی بیشتر ازینکه یک زن عاشق و تو وجود سوفی ببینم ی زن جنگ زده و
این کتاب یکی از بهترین های جوجو مویز بود.داستان قوی بود و من به راحتی درش غرق شدم.شاید فضای غم انگیزش کمی ناراحتتون کنه اما تلخی اون مثل تلخی چای تازه دم توی یه عصر پائیزی یا یه قهوه ی
اووووه چقدر ترجمه. داره این کتاب. 😔😔😔
من کتاب های مختلفی در رابطه با جنگ جهانی اول خوندم. این کتاب رو از همه بیشتر دوست دارم. بیش از اندازه به توصیف اردوگاه ها نپرداخته و با این وجود احساسات خواننده رو درگیر میکنه. فضا سازی خوبی داره.
داستان خیلی خوب شروع شد ، فصل های اول عالی بودن، اصلا نمیشد کتاب رو گذاشت زمین اما پایان قابل پیشبینی داشت ، این سومین کتاب از آثار جوجو مویز بود که میخوندم و هر بار با پیشنهاد دوستان کتاب
کدوم ترجمش بهتره؟
فصل اول کتاب کاملا گیرا و جذاب بود. اما فصل دوم نویسنده دچار زیاده گویی و پراکنده گویی شده بود و باعث گیجی و سردرگمی مخاطب میشد. من میخواستم دیگه ادامه ش ندم اما چند بخش تحمل کردم تا دوباره
همون دو زوج دوست داشتنی توی داستان ماه عسل در پاریس حالا به طور خیلی باور نکردنی باز هم زندگیشون به هم گره میخوره.داستان از جنگ شروع میشه سوفی و ادوارد که حالا به خاطر جنگ از هم دور افتادند.سوفی
داستان جذابی داره و ارزش خوندن رو داره .
عالی