معرفی و دانلود کتاب ماه عسل در پاریس + خلاصه رایگان

انتشارات:
کتاب کوله پشتی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماه عسل در پاریس

«ماه‌عسل در پاریس» رمانی از نویسنده زن معاصر انگلیسی، جوجو مویز (-۱۹۶۹) است. در این کتاب هم مویز مانند دیگر کتاب‌هایش به دنبال شرح حال و هواهای عاشقانه و رابطه‌ها است. دو زوج جوان، علاقه‌ بین آنها و زندگیشان در طول زمان در این کتاب روایت می‌شود. «ماه عسل در پاریس» دو داستان دارد که به صورت یکی در میان روایت می‌شوند. اول دختر جوانی که با شوهر پولدارش برای ماه عسل به پاریس آمده اما مرد که بیشتر در فکر کار خود است وقت زیادی برای همسرش نمی‌گذارد و باعث ایجاد احساسات ناخوشایند در او می‌شود و دیگری داستانی که در سال‌ها قبل می‌گذرد، دختر فروشنده‌ای با مرد نقاشی ازدواج کرده‌است اما یکی از مدل‌های نقاش باعث برانگیختن حس ترس و حسادت درونی او شده‌است: در این سه هفته‌ای که همسر ادوارد لِفوره شده بودم و در چند ماه قبل از آن کشف کرده بودم تعداد افرادی که به همسر جدیدم بدهکارند خیلی بیشتر از مهارتش به‌عنوان یک نقاش است. ادوارد بخشنده‌ترین مردی بود که می‌شناختم، اما با سرمایه‌گذاری کمتری هم بخشنده بودنش حفظ می‌شد. او به‌قدری آسان آثارش را می‌فروخت که باعث حسادت دوستانش در آکادمی ماتیس۱۱می‌شد، اما به‌ندرت به خودش زحمت می‌داد از آن‌ها بابت فروش نقاشی‌هایش درخواست پول کند و به جای پول، از آن‌ها رسیدهای پاره پوره‌ای گرفته بود که هر روز تعدادشان زیاد و زیادتر می‌شد. درحالی‌که دو همکارش در گالری دوشامپ، بِرسی و استیگلر، خیلی راحت می‌توانستند هم آثار نقاشی‌شان را خلق کنند و هم شکم‌شان را سیر کنند؛ درحالی‌که ادوارد یک هفته فقط گوشت خوک خمیرشده با نان و پنیر می‌خورد. من وقتی از جزئیات وضعیت مالی ادوارد باخبر شدم وحشت کردم، نه به‌خاطر اینکه پول نداشت! - من وقتی او را دیدم حدس می‌زدم که نمی‌تواند پولدار باشد- بلکه به‌خاطر اینکه حرف‌زدن از پول با دوستانش او را آزار می‌داد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماه عسل در پاریس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماه عسل در پاریس
قیمت کتاب:۲۸۸۰۰ تومان
برچسب:داستان انگلیسی، بهترین‌های ادبیات داستانی، مجموعه کتابخانه عاشقانه

sᴍMahdi Ziaei
۱۳۹۷/۰۷/۲۳

این کتاب شامل دو داستان عاشقانه کوتاه و جدا از همه که به شکلی با هم متصل میشن. کتاب متوسطی بود. این اولین کتابی بود که از مویز خوندم و با توجه به محبوبیت کارای ایشون انتظار بیشتری داشتم از این...بیشتر

farez
۱۳۹۶/۱۰/۲۴

کتاب تاثیر گذاریه...البته قبل از همه چیز بکمکارهای جوجو مویز همه در یک مود هستن. و خیلی متفاوت از همه نیست قلم. اما من اینکارشو دوست داشتم

مهدی فیروزان
۱۳۹۷/۰۶/۱۳

دو داستان عاشقانه با فاصله ی 90 سال در پاریس داستان رو نمیگم چون خراب نشه مزه ی کتاب ولی آگه فیلمش درست بشه خیلی محشر میشه آگه درست شده بگید ببینم با اینکه کتاب رو خوندم ولی باز می چسبه.

nwshak
۱۳۹۷/۰۴/۱۳

من یکمی از دختری که رهایش کردیو خوندم و بعد فهمیدم که کتاب قبلیش ماه عسل در پاریس بوده نمیدونم چرا ولی خیلی از کتاب های جوجو مویز خوشم میاد و باهاشون ارتباط برقرار میکنم

honey
۱۳۹۷/۰۴/۰۷

بهتون پیشنهاد میکنم اگه قصد خوندن کتاب"دختری که رهایش کردی " رو دارین اول این کتاب رو بخونید چون دقیقا مقدمه کتابه و با خوندنش در جریان ابتدای داستان قرار میگیرین.

هنرمند هنردوست
۱۳۹۷/۰۷/۰۲

چه عشقولانه و رمانتیک 💝

melina
۱۳۹۷/۰۶/۰۲

کتابی که تمام پسرا باید بخونند 😊

مروارید
۱۳۹۷/۰۴/۱۵

ای کاش پایان همه ی کشمکش ها اینطوری بود!

Roya
۱۳۹۷/۰۳/۲۳

این کتاب ،مقدمه کتاب (دختری که رهایش کردی) هست، حین خوندنش ادم با خودش میگه، ما واقعا چقد از زندگیمونو با فکر و خیالاتی که، حقیقت ندارن خراب کردیم!

مهرداد علوی نیا
۱۴۰۳/۰۷/۲۵

جای کار زیاد دارد و ترجمه بهتر کار شود ولی ارزش دارد

titi_artii
۱۳۹۹/۰۱/۰۷

به نظرم این کتابوبایدقبل ازکتاب دختری که رهایش کردی بخونیدچون دقیقاشخصیت های همون کتابن فقط درماه عسلشون اگه این کتاب روخوندین حتماکتاب دختری که رهایش کردی روهم بخونین

sogand
۱۳۹۹/۰۲/۲۶

کتاب قشنگی بود و البته اگر حوصله ی خواندن کتابی طولانی ندارید این کتاب مناسب شماست=)

هانا
۱۳۹۷/۰۲/۲۴

جالب نبود

ƒaɾʑaŋҽɧ
۱۳۹۶/۱۰/۲۴

هر دو داستان این کتابو دوست داشتم ولی کوتاه بودن. اگه داستان طولانی تر بود، برام جذابیت بیشتری داشت.

Zohreh
۱۴۰۰/۰۵/۰۵

۴۲. خیلی جالب بود

بریده‌هایی از کتاب

مروارید
گاهی احساسات آن‌قدر قوی می‌شوند که تو ناخواسته تسلیم‌شان می‌شوی.
Yasaman
بعد از چند دقیقه دیوید می‌گوید: «متنفرم، متنفرم از اینکه تو خوشحال نباشی.»
زهرا
باید هر روز از ازدواج‌مون فقط ماه‌عسل باشه.»
Roghaye
«من باید تو رو نقاشی می‌کردم، چون نمی‌تونستم نبودنت رو تحمل کنم و این تنها راهی بود که می‌تونستم دوباره تو رو کنار خودم داشته باشم.»
ازدواج یعنی هنر مهم سازش.
🌟 najme🌟
وقتی نتونی به چیزها نزدیک بشی و مجبور باشی همه‌چیز رو از پشت سر آدم‌ها ببینی، وقتشه بیایی بیرون
ونوشه
ازدواج یعنی هنر مهم سازش
مهدی فیروزان
و قهوه‌اش را تکانی می‌دهد و می‌گوید: «واقعاً دور از تمدنه که این‌جور چیزها پیش بیاد، اما من دو زن طلاق‌داده دارم که هر دوشون زیبا و فوق‌العاده بودند؛ فقط شرم‌آوره که من این موضوع رو وقتی باهاشون زندگی می‌کردم، نفهمیدم.»
reyhane
«همسر عزیزم، فقط یادت باشه که من تا قبل از دیدن تو خوشبختی رو اصلاً نمی‌شناختم.»
ala
ماه‌عسل در پاریس جوجو مویز