کتاب در پوسته دیگری آکیرا ‍ + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:آکیرا ‍
انتشارات:نشر داهی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب در پوسته دیگری

کتاب در پوسته دیگری نوشته‌ی آکیرا و با ترجمه‌ی نهال سهیلی‌فر توسط نشر داهی منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از نوشته‌های کوتاه، جملات و یادداشت‌هایی است که در قالبی شاعرانه و احساسی، تجربه‌های عاطفی و فرازونشیب‌های روابط انسانی را روایت می‌کند. متن کتاب با زبانی ساده و صمیمی، به دغدغه‌های عمیق درباره عشق، جدایی، دلتنگی و خودشناسی می‌پردازد و در هر قطعه، بخشی از احساسات و افکار نویسنده را به تصویر می‌کشد. در پوسته دیگری با رویکردی نزدیک به ژورنال‌نویسی و شعر سپید، فضای ذهنی و عاطفی فردی را بازتاب می‌دهد که درگیر فقدان، خاطره و تلاش برای بازسازی خود پس از یک رابطه است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در پوسته دیگری

کتاب در پوسته دیگری اثر آکیرا، مجموعه‌ای از نوشته‌های کوتاه و قطعات ادبی است که در مرز میان شعر و نثر حرکت می‌کند. این کتاب با محوریت تجربه‌های عاطفی پس از جدایی، به احساسات پیچیده‌ای چون دلتنگی، اندوه، امید و بازسازی فردی می‌پردازد. نویسنده با انتخاب جملات موجز و گاه تلخ، فضای ذهنی فردی را ترسیم کرده است که درگیر خاطرات یک رابطه‌ی پایان‌یافته است و تلاش می‌کند معنای تازه‌ای برای خود و زندگی‌اش بیابد. ساختار کتاب مبتنی بر قطعات مستقل اما مرتبط است؛ هر بخش، روایتی از یک لحظه یا حس خاص را بازگو می‌کند و در مجموع، تصویری از فرایند سوگواری عاطفی و بازگشت به خود را شکل می‌دهد. آکیرا در این کتاب، با پرهیز از روایت خطی و داستان‌پردازی کلاسیک، به بیان احساسات خام و بی‌واسطه پرداخته است. ترجمه‌ی نهال سهیلی‌فر نیز تلاش کرده تا لحن و فضای احساسی متن را حفظ کند و به خواننده منتقل کند.

خلاصه کتاب در پوسته دیگری

در پوسته دیگری با قطعاتی کوتاه و گاه به‌شدت شخصی، تجربه‌ی جدایی و اندوه پس از پایان یک رابطه را روایت می‌کند. نویسنده در هر بخش، با زبانی بی‌پرده و صادقانه، از احساسات متناقضی چون عشق، خشم، دلتنگی، امید و ناامیدی سخن گفته است. متن کتاب سرشار از جملاتی است که به‌سادگی اما با عمق، لحظات فروپاشی، خاطره‌بازی، تلاش برای فراموشی و بازسازی خود را به تصویر می‌کشد. دغدغه‌ی اصلی کتاب، مواجهه با فقدان و تلاش برای پذیرش آن است؛ نویسنده بارها به این موضوع اشاره کرده که چگونه خاطرات و احساسات گذشته، هنوز در زندگی روزمره حضور دارند و فراموشی، فرایندی دشوار و زمان‌بر است. در کنار این، کتاب به موضوعاتی چون خودشناسی، بازتعریف ارزش‌های فردی و جست‌وجوی معنای تازه در زندگی نیز پرداخته است. قطعات کتاب، گاه به شکل گفت‌وگو با معشوق غایب، گاه به صورت اعترافات درونی و گاه در قالب دعا و مناجات با خداوند بیان شده‌اند. در مجموع، کتاب تصویری از فرایند سوگواری عاطفی و تلاش برای بازگشت به خود را ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب در پوسته دیگری را بخوانیم؟

در پوسته دیگری با زبان ساده و قطعات کوتاه، احساسات پیچیده و تجربه‌های مشترک بسیاری از افراد پس از جدایی را بازتاب داده است. این کتاب فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده با احساسات خود روبه‌رو شود و شاید در میان جملات آن، بخشی از تجربه‌های شخصی خود را بیابد. ویژگی شاخص این اثر، صداقت و بی‌پیرایگی در بیان عواطف است؛ نویسنده بدون پنهان‌کاری، از درد، دلتنگی و امیدهای گاه خاموش سخن گفته است. برای کسانی که به دنبال همدلی و درک عمیق‌تری از فرایند سوگواری عاطفی هستند، این کتاب می‌تواند هم‌صحبت و همراهی صمیمی باشد. همچنین، ساختار قطعه‌قطعه و ژورنالی آن، امکان خواندن کتاب را در هر زمان و هر حالتی فراهم می‌کند و هر بخش، دریچه‌ای تازه به احساسات انسانی می‌گشاید.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که تجربه‌ی جدایی، دلتنگی یا سوگواری عاطفی داشته‌اند یا درگیر بازسازی خود پس از یک رابطه هستند. همچنین برای علاقه‌مندان به نوشته‌های احساسی و قطعات کوتاه ادبی مناسب است.

بخشی از کتاب در پوسته دیگری

«در پوسته دیگری کاری رو که دوست داری انجام بده چون بقیۀ چیزها حس درستی نمی‌ده دست‌آخر فقط خود واقعی‌ت به پیشرفت و موفقیت می‌رسه. این دفعه بلاکت نکردم این دفعه التماست نکردم که بمونی این دفعه گریه نکردم این دفعه گفتم: «همینه که هست.» تو رفتی و من قلبم هزار تیکه شده به‌خاطر پیام‌هایی که تو هیچ‌و‌قت نخوندی. قسمت غم‌انگیزش اونجاست که تو می‌تونی هرطوری دلت خواست با من رفتار کنی چون می‌دونی که آخرسر من بازم همین‌جام و منتظرت می‌مونم. وقتی می‌فهمی کسی رو واقعاً دوست داری که قلبت رو می‌شکنن و تو برای این کار ازشون متنفر نمی‌شی.»