کتاب در پوسته دیگری
معرفی کتاب در پوسته دیگری
کتاب در پوسته دیگری (deepfake) نوشته آکیرا و ترجمه نهال سهیلی فر در سال ۱۴۰۴ توسط نشر داهی منتشر شده است. این اثر مجموعهای از نوشتههای کوتاه، جملات و یادداشتهایی است که در قالبی شاعرانه و احساسی، تجربههای عاطفی و فرازونشیبهای روابط انسانی را روایت میکند. متن کتاب با زبانی ساده به دغدغههای عمیق دربارهی عشق، جدایی، دلتنگی و خودشناسی میپردازد و هر قطعه، بخشی از احساسات و افکار نویسنده را به تصویر میکشد. اثر حاضر فضای ذهنی و عاطفی فردی را بازتاب میدهد که درگیر فقدان، خاطره و تلاش برای بازسازی خود پس از یک رابطه است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در پوسته دیگری اثر آکیرا
کتاب در پوسته دیگری از کانادا و به قلم آکیرا، مجموعهای از نوشتههای کوتاه و قطعات ادبی است که در مرز میان شعر و نثر حرکت میکند. این کتاب با محوریت تجربههای عاطفی پس از جدایی، به احساسات پیچیدهای چون دلتنگی، اندوه، امید و بازسازی فردی پرداخته است. آکیرا با انتخاب جملات موجز و گاه تلخ، فضای ذهنی فردی را ترسیم کرده است که درگیر خاطرات یک رابطهی پایانیافته است و تلاش میکند معنای تازهای برای خود و زندگیاش بیابد. کتاب دارای قطعات مستقل اما مرتبط است و هر بخش، روایتی از یک لحظه یا حس خاص را بازگو میکند تا در مجموع تصویری از فرایند سوگواری عاطفی و بازگشت به خود را شکل دهد. نویسنده با پرهیز از روایت خطی و داستانپردازی کلاسیک به بیان احساسات خام و بیواسطه پرداخته است.
خلاصه کتاب در پوسته دیگری
نویسنده از احساسات متناقضی چون عشق، خشم، دلتنگی، امید و ناامیدی سخن گفته است. کتاب سرشار از جملاتی است که بهسادگیْ لحظات فروپاشی، خاطرهبازی، تلاش برای فراموشی و بازسازی خود را به تصویر میکشد. هدف مواجههی مخاطب با فقدان و تلاش برای پذیرش آن است. نویسنده بارها به این موضوع اشاره کرده که چگونه خاطرات و احساسات گذشته، هنوز در زندگی روزمره حضور دارد و فراموشی، فرایندی دشوار و زمانبر است. کتاب به موضوعاتی چون خودشناسی، بازتعریف ارزشهای فردی و جستوجوی معنای تازه در زندگی نیز پرداخته است. قطعات کتاب گاه بهشکل گفتوگو با معشوق غایب، گاه بهصورت اعترافات درونی و گاه در قالب دعا و مناجات با خداوند بیان شدهاند. این اثر تصویری از فرایند سوگواری عاطفی و تلاش برای بازگشت به خود ارائه میدهد.
چرا باید کتاب در پوسته دیگری را بخوانیم؟
کتاب در پوسته دیگری احساسات پیچیده و تجربههای مشترک بسیاری از افراد پس از جدایی را بازتاب داده است. این کتاب فرصتی فراهم میکند تا خواننده با احساسات خود روبهرو شود و شاید در میان جملات، بخشی از تجربههای شخصی خود را بیابد. ویژگی شاخص این اثر را میتوان صداقت و بیپیرایگی در بیان عواطف دانست؛ نویسنده بدون پنهانکاری، از درد و دلتنگی و امیدهای گاه خاموش سخن گفته است. این کتاب میتواند برای کسانی که بهدنبال همدلی و درک عمیقتر فرایند سوگواری عاطفی هستند، همصحبت و همراهی صمیمی باشد. همچنین ساختار قطعهقطعهی اثر، امکان خواندن آن را در هر زمان و هر حالتی فراهم میکند.
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که تجربهی جدایی، دلتنگی یا سوگواری عاطفی داشتهاند یا درگیر بازسازی خود پس از یک رابطه هستند. اثر حاضر برای علاقهمندان به دلنوشته و قطعات کوتاه ادبی نیز مناسب است.
درباره آکیرا
آکیرا یا آکرا (Akhira) نویسنده و شاعری کانادایی است که در زمینهی سرودن شعر فعالیت داشته است. او متولد سال ۱۹۸۶ میلادی است. از آثار این نویسنده که به پارسی نیز ترجمه و منتشر شدهاند میتوان به کتابهای «در پوستهی دیگری» (deepfake)، «۳۶۵ روز شکرگزاری» (یا «۳۶۵ روز من و خدا»)، «سین زدی ولی جواب ندادی» (You Left Me on Read) و «به زمانبندی خدا اعتماد کنید» (Trust God’s Timing) اشاره کرد.
بخشی از کتاب در پوسته دیگری
«دلم برای چیزی که میتونستیم باشیم تنگ شده.
مدام یکی رو میبخشی
تا وقتیکه دیگه دوستش نداری.»