معرفی و دانلود کتاب باز هم من + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب باز هم منsubscriptionAvailable

کتاب باز هم من

نوع کتاب
۳.۵ امتیاز(از ۷۹ رأی)
پدیدآورندگان: 
جوجو مویز، سمیرا بیات
انتشارات: 
نشر مصدق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب باز هم من

یکی از آثار نویسنده‌ی موفق انگلیسی، جوجو مویز کتاب باز هم من است که در ژوئن سال 2018 منتشر شده است. این کتاب به نوعی ادامه‌ی اتفاقاتی است که در کتاب‌های من پیش از تو و پس از افتاده است و توسط لوئیسا کلارک بیان می‌شود.

درباره کتاب باز هم من

او در این کتاب علاوه‌بر اینکه یک داستان بامزه را روایت می‌کند خواننده را تشویق می‌کند تا با درون خودش بیشتر آشنا شود، روزهای خود را به‌صورت تکراری سپری نکند و از روزمرگی‌های خودش خارج شود. کتاب باز هم من با ترجمه‌های مختلفی در بازار نشر ایران منتشر شده است.

در ادامه‌ی اتفاقاتی که در من پیش ازتو و پس از تو افتاده است، حالا لوئیسا وارد نیویورک شده است تا زندگی جدیدی را شروع کند و در ابتدا با کار در منزل لئونارد گوپینگو همسرش شروع می‌کند و وارد دنیای انسان‌های ثروتمند می‌شود. دنیای که تجربه‌های جدید و زندگی جدیدی را به او هدیه می‌دهد. او با جاش آشنا می‌شود، جاش شخصی است که خاطرات گذشته‌اش از جمله عشق شکست خورده‌اش با ویل را برایش پررنگ‌تر می‌کند.

این کتاب یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال 2018 بوده است.

چرا باید کتاب باز هم من را مطالعه کنیم؟

اگر شما کتاب قبلی جوجو مویز را خوانده‌اید قطعا منتظرید که ببینید چه اتفاقی در ادامه می‌افتد. این کتاب فضایی آرام و رمانتیک دارد و تا حدی به خواننده آرامش می‌دهد.

خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

اگر شما از طرفداران کتاب‌های عاشقانه هستید و هم‌چنین علاقه‌ی زیادی به خواندن رمان‌های طولانی دارید حتما بایذ این کتاب را مطالعه کنید.

درباره جوجو مویز

جوجو مویز نویسنده‌ی رمان‌های عاشقانه است که در سال 1969 در انگلستان متولد شد. او در دانشگاه لندن به تحصیل در رشته‌ی روزنامه‌نگاری مشغول شد و حدود 12 سال روزنامه‌نگار بود. او به صورت پاره‌وقت مطالبی می‌نوشت و از سال 2002 تصمیم گرفت به صورت تمام‌وقت کتاب بنویسد، البته بعد از اینکه در بسیاری شغل‌ها خود را سنجید، تصمیم به شروع کار نویسندگی کرد و شاید داستان‌هایش از این روحیه‌ی ماجراجوی و تسلیم نشدنش نشات گرفته است. او هم‌اکنون در یک مزرعه به همراه همسر و سه فرزندش زندگی می‌کند.

جوجو مویز یکی از معدود نویسندگانی است که موفق شده است تا دو بار جایزه‌ی بهترین رمان‌نویس رمانتیک را از آن خود بکند، اولین بار در سال 2004 با انتشار کتاب میوه‌ی خارجی و بار دیگر با انتشار کتاب یک به‌علاوه یک در سال 2014. سال 2002 سال بسیار مهمی برای جوجومویز بود، با منتشر کردن کتاب سرپناه بارانی به‌صورت جدی وارد کار نویسندگی شد و تا به امروز 16 رمان با موضوع عاشقانه از خود را منتشر کرده است که در فهرست پرفروش‌ها قرار داشت. رمان‌‌های او به 14 زبان مختلف ترجمه و در سر‌اسر جهان فروش رفته است.

رمان من پیش از تو که در سال 2012 منتشر شد و به سرعت در پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار گرفت و باعث پیشرفت و شهرت جوجو مویز در جهان شد و جنب و جوشی در بین جوانان و خوانندگان این اثر افتاد، بعد از آن او هر سال کتاب جدیدی را منتشر می‌کرد.

دوازدهمین رمان جوجو مویز یک به‌علاوه یک بود که در سال 2014 منتشر شد و مثل همیشه با استقبال زیادی رو‌به‌رو شد، این کتاب هم مانند دیگر کتاب‌هایش داستانی عاشقانه و آمیخته با غم‌‌ را دارد، البته این کتاب بیشتر داستان یک سفر جاده‌ای است و این موضوع کتابش را از بقیه‌ی کتاب‌هایش جدا کرده است. رمان من پیش از تو در کمترین حالت در 28 کشور دنیا ترجمه شده است، بیشتر کسانی که کتاب را شروع کردند، دیگر مایل به گذاشتن کتاب به زمین نبودند. او برای نوشتن این کتاب تحقیقات واقعی و زیادی را روی یک ورزشکار فلج و بیمارانی که دچار ناتوانی شده‌اند و پرستاران آن‌ها انجام داده است.

آخرین نامه‌ی معشوق، ماه‌عسل در پاریس، دختری که رهایش کردی و رها در باد نیز از جمله کتاب‌هایش هستند که با استقبال خوبی رو‌به‌رو شده بود.

تکه هایی از کتاب باز هم من

محل سکونت خانواده گاپنیک در طبقه دوم و سوم ساختمانی آجری به سبک معماری گوتیک بود که حدود ۲۵۰۰ متر مربع مساحت داشت؛ یک آپارتمان دوبلکس در این بخش نیویورک که نشان دهنده ثروت نسل های قبلی خانواده گاپنیک بود. به گفته نِیتِن لَوِری یک نسخه کوچک کپی شده بود از ساختمان اصلی معروفی به نام داکوتا که یکی از قدیمی ترین مجتمع‌ها در بخش شمال شرقی مَنهَتَن بود. هیچ‌کسی نمی‌توانست بدون تایید هیئت امنا ساکنان در آنجا آپارتمانی را خرید یا فروش کند که آنها هم سرسختانه مخالف هر گونه تغییری بودند. درحالی که مجتمع‌های مسکونی پر زرق و برق آن سوی پارک ثروتمندان جدیدی مثل اُلیگارش های روس، ستاره های موسیقی پاپ، غول‌های چینی صنعت فولاد و میلیاردرهای فعال در صنایع فناوری را همراه با رستوران‌های قومی، باشگاه‌های ورزشی، مهدکودک‌ها و استخرهای بزرگ در خود جای داده، ساکنین ساختمان لَوِری به سبک و سیاق قدیمی خودشان علاقه‌مند بودند.

این آپارتمان‌ها نسل به نسل به ارث رسیده بودند؛ ساکنان آن‌ها یاد گرفته بودند که سیستم لوله‌کشی سال ۱۹۳۰ را تحمل کنند، نبردهایی پر فراز و نشیب و طولانی را پشت سر گذاشته بودند تا چیزی حتی مثل یک کلید برق را تغییر ندهند و همانطور که نیویورک در اطرافشان تغییر می‌کرد، به شکل مؤدبانه‌ای آن را نادیده می‌گرفتند، درست مثل اینکه کسی گدایی را که مقوایی را در دست گرفته و روی آن درخواست کمکش را نوشته نادیده می‌گیرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب باز هم من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابباز هم من
عنوان در زبان مبدأStill Me
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهجوجو مویز
مترجمسمیرا بیات
انتشاراتنشر مصدق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۲/۰۷
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۳.۶ مگابایت
شابک۹۷۸-۶۰۰-۹۹۹۳۲-۱-۵‬‬‬
تعداد صفحه‌ها۵۳۶ صفحه
قیمت کتاب۵۹۰۰۰ تومان
برچسبداستان انگلیسی، مجموعه انتخاب سال ۲۰۱۸

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

i._.shayan
۱۳۹۶/۱۲/۲۵

و باز هم اثر بی ارزشی که به دلیل معروف بودن نویسنده زود تر از بسیاری از کتابای خوبی که ترجمه نشدن هنوز و چندین ساله منتظریم به بازار بیان عرضه شد

۲۰
محدثه فاطمی
۱۳۹۶/۱۲/۲۸

داشتیم زندگیمونو میکردیم که یهو یه صدایی رسید بازم من 😐😐😐😐

۰
kimmy
۱۳۹۷/۰۵/۱۶

با اینکه انتقادات زیاد میشه از ادامه دادن داستان ولی برای من خوندنش خالی از لطف نبود و حس خوبی داشتم چون شخصیتی که ابعادش رو به خوبی میشناختم و با افراد خانوادش و محیط های گذشتش آشنایی داشتم رو...بیشتر

۸
SIR_SARAB
۱۳۹۶/۱۲/۲۵

خدایی دیگه از دست مویز خسته شدم😐 بسه دیگه، چقدر می نویسی؟؟؟؟ 😐 (ولی اصلا دلم نمیاد نخونم😕)

۸
maryamshirzad
۱۳۹۶/۱۲/۲۵

دو فصل خواندم! خیلی بد است. دیگر این خانم دارد شورش را درمی‌آورد!

۳
شهریار
۱۳۹۷/۰۳/۰۶

ایشالا لوئیزا هم بمیره بر پیش ویل هم ما راحت شیم هم این دوتا

۱۱
fatemeh.seif
۱۳۹۷/۰۱/۱۷

ترجمه خوبی نداشت😒😒😒

۰
Matin032
۱۳۹۶/۱۲/۲۵

واقعا هم باز هم تو:/ راهش رو یاد گرفته دیگه

۰
ملانی
۱۳۹۸/۱۱/۲۷

این کتاب رو از من پیش از تو و من پس از تو بیشتر دوست داشتم.. سادگی نثر و محاوره ای بودنش رو خیلی دوست دارم...علاوه براین حالو هوای نیویورک و توصیفاتش خیلی جذاب بود برام.

۰
neda
۱۳۹۸/۰۳/۲۱

بهتر از کتاب من پس از تو بود ولی کتاب اول خیلی خوب بود و این کتاب هم جذاب بود من لذت بردم از خوندنش👌🙂

۰
Ellie
۱۳۹۷/۰۷/۳۰

در بد بودن ترجمه شکی نیست اما در کل خوب بود و به نظر من بخاطر متنوع بودن ماجراهای این یکی کتاب، می تونه نمره ای در حد نمره من پیش از تو بگیره

۴
♡ fatm ♡
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۰۵

خیلی کش پیدا کرد ۳ جلددد ولی خیلی قشنگ بود 👌🏻🙂

۰
رضا
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۳۱

فقط نیویورک❤❤.. کتاب آموزنده ای بود.. بهترین نرم افزار کتاب(طاقچه)❤❤❤❤

۰
مریم
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۲۸

کتاب جذابیه

۰
faraz9828
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۸/۱۲/۲۷

کسایی ک جلد اول و دوم رو خوندن شاید ب خاطر گیرا نبودن جلد دوم کمی دلگیر باشن اما بهتره بگم جلد سوم بهتر اون دو جلده

۰

بریده‌هایی از کتاب

♡ fatm ♡
۱۸
وقتی مرا دید لبخند زد و من از اینکه یک نفر در این دنیا از دیدن من خوشحال شده است، حس خوبی پیدا کردم.
محدثه فاطمی
۱۲
روزی روزگاری دختری بود که در شهری کوچک و در دنیایی کوچک زندگی می‌کرد. این دختر بسیار خوشبخت بود یا دست‌کم به خودش می‌گفت که خوشبخت است. مثل بسیاری از دخترها، این دختر هم عاشق این بود که خود را به قیافه‌های جورواجور درآورد، کسی شود که واقعآ نبود. اما مثل بسیاری از دخترها، زندگی او را ضعیف‌تر کرد تا این‌که، به‌جای پیدا کردن چیزی که واقعآ مناسب اوست، خودش را استتار کرد، بخش‌هایی از وجودش که او را از دیگران متمایز می‌ساخت، را پنهان نمود. او تا مدت‌ها اجازه داد تا دنیا او را آزرده کند، تا این‌که به این نتیجه رسید که مطمئن‌تر این است که اصلا خودش نباشد.
محدثه فاطمی
۶
«دیروز با بابا تماس گرفتم، گفت که مهم اینه که جوری نشون بدی که انگار به کارت وابسته نیستی، باشه؟ انگار که... انگار که آدم بلندپروازی هستی و یه مرد کاری تموم عیاری، ولی هر وقت که بخوای می‌تونی به یه شرکت دیگه هم بری، چون پیشنهاد کاری زیاد داری. اونا باید این‌جوری حس کنن که اگه طَلبت رو ندن این خطر وجود داره که ممکنه بری یه جای دیگه، می‌فهمی چی می‌گم
لیلی مهدوی
۶
«وقتی انسان کاری را که شیفته‌ی آن است انجام می‌دهد تسلای خاطر می‌یابد.»
♡ fatm ♡
۵
دنیا خیلی کوچیکه و بالأخره همه رو می‌بینی، اما اونها خیلی تغییر کرده‌اند. اکثرشون از آن‌چه که قبلا بودن خشن‌تر و حریص‌تر شدن!
♡ fatm ♡
۵
ناگهان چیزی به ذهنم خطور کرد: طاقت این را ندارم که از من جدا شود.
♡ fatm ♡
۵
این مایه آرامش‌خاطر بود که بدانی کسی که عاشقش هستی و از دستش داده‌ای هنوز نفس می‌کشد.
♡ fatm ♡
۴
می‌گفت: «من برای کاری که انجام می‌دهم استخدام نشده‌ام. من برای آن چه که از عهده‌ام بر می‌آید و می‌توانم انجام دهم استخدام شده‌ام.»
♡ fatm ♡
۴
لپ‌تاپم را روشن کردم و برایش ایمیلی فرستادم. آیا هنوز هم دلت برام تنگ می‌شه؟ و آن را فرستادم. من در انتظار پاسخ ایمیل او خودم را محکوم به انتظار و تحمل اضطراب کردم و در این حال بی‌صبرانه منتظر پاسخ او بودم.
♡ fatm ♡
۴
«من همه چیز را دوباره از دست دادم، من نمی‌دونم که چرا همیشه سعی می‌کنم دوباره شروع کنم در حالی‌که پایانش ناکامی‌است.» «تو فقط خسته‌ای. همه چیز درست می‌شه.»