کتاب بی باک (جلد سوم) لورن رابرتس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بی باک (جلد سوم)

کتاب بی باک (جلد سوم)

معرفی کتاب بی باک (جلد سوم)

کتاب بی باک (جلد سوم) نوشته لورن رابرتس و ترجمه پگاه فرهنگ مهر، سومین بخش از مجموعه‌ای پرطرفدار در ژانر فانتزی برای نوجوانان است که نشر داهی آن را منتشر کرده است. این جلد ادامه‌ی ماجراهای شخصیت‌هایی است که در دنیایی پر از قدرت‌های ویژه، تبعیض و نبرد برای بقا زندگی می‌کنند. داستان حول محور پیدین، دختری معمولی در سرزمینی که برگزیدگان با قدرت‌های خاص بر آن حکومت می‌کنند، می‌چرخد و او را در میانه‌ی کشمکش‌های سیاسی، عاطفی و هویتی قرار می‌دهد. رمان لایه‌های مختلفی از روابط انسانی، قدرت، خیانت و امید را به تصویر می‌کشد و شخصیت‌ها را در موقعیت‌هایی قرار می‌دهد که باید میان عشق، وظیفه و بقا انتخاب کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بی باک (جلد سوم) اثر لورن رابرتس

کتاب بی‌باک (جلد سوم) به قلم لورن رابرتس، یک مجموعه رمان را در نقطه‌ای حساس و پرتنش ادامه می‌دهد؛ جایی که پیدین، شخصیت اصلی، پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌های طاقت‌فرسا و خیانت‌های تلخ، در مرکز توجه و قدرت قرار گرفته است. این جلد با تمرکز بر پیامدهای انتخاب‌های گذشته و تأثیر آن‌ها بر آینده‌ی سرزمین ایلیا، فضایی آکنده از تردید و ترس و امید را خلق کرده است. داستان میان چند شخصیت اصلی جابه‌جا می‌شود و هرکدام از زاویه‌ی دید خود وقایع را بازگو می‌کنند. این ساختار چندصدایی، امکان درک عمیق‌تری از انگیزه‌ها و کشمکش‌های درونی شخصیت‌ها را فراهم کرده است.

رمان بی‌باک (جلد سوم) نه‌تنها به مسائل سیاسی و اجتماعی سرزمین برگزیدگان می‌پردازد، بلکه روابط پیچیده‌ی میان شخصیت‌ها ازجمله پیدین، کیت و کای را نیز به تصویر می‌کشد. در این جلد موضوعاتی همچون قدرت، هویت، انتقام، بخشش و اتحاد در بستر رویدادهای پرتنش و تصمیم‌های سرنوشت‌ساز به‌شکل ملموسی مطرح شده است. لحن این رمانْ صمیمی و درعین‌حال پر از اضطراب و تردید است و فضای آن همواره میان امید به تغییر و ترس از آینده در نوسان است. عنوان اصلی این کتاب که برای نوجوانان نوشته شده، در زبان مبدأ عبارت است از Fearless‬.

خلاصه داستان بی باک (جلد سوم)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با صحنه‌ای پرتنش آغاز می‌شود؛ پیدین به‌عنوان عروس آینده‌ی پادشاه و نماد صلح میان مردم عادی و برگزیدگان معرفی می‌شود. او پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌های مرگبار و خیانت‌های تلخ، اکنون در مرکز توجه و قدرت قرار گرفته، اما این جایگاه جدید نه‌تنها امنیت و آرامش برایش به همراه ندارد، بلکه او را در معرض تهدیدهای تازه و انتخاب‌های دشوار قرار می‌دهد. کیت، پادشاه جوان، برای حفظ سرزمین و جلوگیری از فروپاشی تصمیم می‌گیرد با پیدین ازدواج کند تا اتحاد میان مردم عادی و برگزیدگان را تقویت کند. این تصمیم واکنش‌های متفاوتی را در میان اطرافیان و مردم ایلیا برمی‌انگیزد و پیدین را با چالش‌های تازه‌ای روبه‌رو می‌کند. کای، برادر پادشاه و مجری قانون نیز با احساسات متناقض و وظایف سنگین خود دست‌وپنجه نرم می‌کند. اثر با جابه‌جایی میان دیدگاه شخصیت‌ها لایه‌های مختلفی از روابط انسانی، قدرت، خیانت و امید را آشکار می‌کند. پیدین باید با گذشته‌ی پر از درد و رازهای خانوادگی خود روبه‌رو شود و تصمیم بگیرد که چگونه می‌تواند هم به خود و هم به سرزمینش وفادار بماند.

چرا باید کتاب بی باک (جلد سوم) را بخوانیم؟

رمان بی‌باک (جلد سوم) با روایت چندصدایی و پرداختن به لایه‌های پیچیده‌ی روابط انسانی، تجربه‌ای دیگر از داستان‌های فانتزی برای نوجوانان را ارائه داده است. این رمان به ماجراهای پرهیجان و نبردهای قدرت می‌پردازد و دغدغه‌هایی چون هویت، تبعیض، بخشش و اتحاد را مطرح می‌کند. شخصیت‌ها در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرند که باید میان احساسات شخصی و مسئولیت‌های اجتماعی انتخاب کنند؛ همین امر داستان را از سطح روایتی صرفاً ماجراجویانه فراتر می‌برد. فضای پرتنش و روایت پویا در این رمان، شما را تا پایان با خود همراه و امکان همذات‌پنداری با شخصیت‌ها را فراهم می‌کند.

خواندن این کتاب به نوجوانان، علاقه‌مندان به رمان‌های فانتزی معاصر، کسانی که به داستان‌های چندلایه با محوریت قدرت، هویت و روابط انسانی علاقه دارند و افرادی که موضوعاتی چون تبعیض، اتحاد و انتخاب‌های دشوار را دنبال می‌کنند، پیشنهاد می‌شود.

درباره لورن رابرتس

لورن رابرتس (Lauren Roberts) زاده‌ی سال ۲۰۰۲‏ میلادی، نویسنده‌ی پرفروش بین‌المللی و نویسنده‌ی شماره‌ی یک فهرست نیویورک تایمز است. او خالق مجموعه رمان‌ بی‌باک (Fearless‬) بوده است. آثار این نویسنده بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته‌اند. او که اهل ایالت میشیگانِ آمریکاست، نخستین رمان خود با عنوان ناتوان (Powerless) را در ۱۸سالگی نوشت و به‌صورت شخصی منتشر کرد. این کتاب در سال ۲۰۲۳ به‌سرعت وارد فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز و همچنین فهرست پرفروش‌های آلمان شد و موفقیت آن به امضای قرارداد با ناشر بزرگی چون سایمون و شوستر و قرارگرفتن اقتباس تلویزیونی مجموعه در دستور کار انجامید. این نویسنده زمانی که مشغول نوشتن درباره‌ی جهان‌های فانتزی و عشق‌های پرشیطنت نیست، به خواندن داستان‌هایی از همین جنس می‌پردازد و سرگرمی‌هایی متنوع مانند بافتنی، استراحت در ننو، کار با جدول کلمات و رنگ‌آمیزی دارد.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

لورن رابرتس برنده‌ی بخش نوجوانان و جوانان (YA) جوایز کتاب کودکان و نوجوانان B&N در سال ۲۰۲۴ بوده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

romancebythebook.com: این رمان از نظر تعادل میان صحنه‌های پرهیجان و تند و لحظات آرام‌تر و کندتر، به‌طرزی استادانه نوشته شده است. نویسنده با گنجاندن افشاگری‌های دراماتیک، پیچش‌های داستانی و موقعیت‌های خطرناک به‌خوبی توانسته توجه خواننده را حفظ کند. کتاب واقعاً به اثری تبدیل شده که نمی‌شود زمینش گذاشت. من اصلاً نتوانستم از خواندن آن دست بکشم. آنچه بیشتر دوست داشتم این بود که در کنار هیجان، لحظاتی هم داشتیم تا نفسی تازه کنیم و به کای و پیدین دل ببندیم.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر توسط مترجمان و ناشران متفاوت در سال‌های مختلف ترجمه و منتشر شده است. فهرست زیر چاپ‌های این کتاب را نشان می‌دهد:

- بی‌باک ترجمه‌ی راشین امیری، نشر آرنیا‏‫، ۱۴۰۴.‬

- بی‌باک ترجمه‌ی یکتا حمزه‌خان، نشر لی‌‌لا‏‫، ۱۴۰۴.‎‬

- بی‌باک ترجمه‌ی پریسا رجوند، نشر آذرگون‏‫، ۱۴۰۴.‬

- ‏‫بی‌باک ترجمه‌ی سید عابدین موسوی، نشر آذربیان‏‫، ۱۴۰۴.‮‬

- سه‌گانه‌ی بی‌قدرت ۳: بی‌پروا ترجمه‌ی قاسم مومنی، نشر پرتقال، ‏‫۱۴۰۴.‬

بخشی از کتاب بی باک (جلد سوم)

«کرخت در کنار آتش می‌نشینم و غرق در گرمای آن می‌شوم.

خونی که پیراهن و دستانم را پوشانده حالا دیگر تقریباً خشک شده است، درست مثل اشک‌هایی که از صورتم پایین چکیده‌اند. حالا که خاموش در این اتاق مطالعه نشسته‌ام هیچ برایم نمانده جز خشمی آرام و تدریجی.

صداهای کم‌جانی از لای در به گوش می‌رسند و توجه‌ام را از شعله‌هایی که در آتشدان گیر افتاده‌اند می‌دزدند. «کجاست؟» با شنیدن این صدا کمی در جایم صاف‌تر می‌نشینم. «می‌خوام ببینمش. از اون موقع هنوز نتونستم...»

به‌سرعت از جایم بلند می‌شوم و وسط راه سکندری می‌خورم. ناگهان می‌بینم پشت در ایستاده‌ام و او نیز با دیدن من حرفش را قطع می‌کند. لبخندی که بر لب‌هایم می‌نشیند غمگین است، معذرت‌خواهی در آن به چشم می‌خورد و درعین‌حال شبیه به آهی ازسر آسودگی است.

بدون لحظه‌ای تأمل خودم را در آغوش کالوم می‌اندازم. من را محکم در آغوش می‌گیرد، و با ملایمت وجود درهم‌شکسته‌ام را نگه می‌دارد. در میان موهایم زمزمه می‌کند: «من هم از دیدن دوباره‌ت خوشحالم.» و باعث می‌شود کنار شانه‌اش لبخندی بزنم.»

بریده‌هایی از کتاب

من عاشق گل رز و خارهاش هستم. حتی زیباترین چیزها هم می‌تونن نیش بزنن.»
ketabdoost:)
«هر ستمی از عشق نشئت می‌گیره.»
sara
متوجه می‌شوم چقدر خوشحال خواهم بود که باقی عمرم را لبهٔ خنجر زندگی کنم؛ تا زمانی‌که خنجر در دستان او باشد.
ketabdoost:)
«تو سرنوشت اجتناب‌ناپذیر من هستی. چه مرده و چه زنده.»
ketabdoost:)
همان کسی که قرار بود مایهٔ تباهی من باشد، از تباهی نجاتم داد.
ketabdoost:)
«ما همگی فقط سایه‌هایی از اون چیزهایی هستیم که گمان می‌کنیم حقیقت دارن.»
مرگ همان دستی است که انگشتان خونین من به‌سویش دراز می‌شوند، چراکه قریب‌الوقوع است و همین به من آرامش می‌بخشد.
sara
این مرگ آرام ما خواهد بود، اینکه هر روز را کنار هم بگذرانیم، اما هرگز واقعاً با هم نباشیم.
sara
صورتش در میان دستان من است و قلب من در میان دستان او.
ketabdoost:)
شاید موجودی بسیار بدتر از پدرش خلق کرده باشم.