برای خرید و دانلود کتاب پاییز فصل آخر سال است نوشته نسیم مرعشی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب پاییز فصل آخر سال است اثر نویسندهی جوان نسیم مرعشی است. این کتاب زندگی سه زن را که باهم دوستند اما تفاوتهای فکری بسیاری دارند، روایت میکند، پاییز فصل آخر سال است به عنوان رمان برتر جایزه جلال آل احمد سال ۹۴ شناخته شده است.
کتاب پاییز فصل آخر سال است از زبان سه زن به نامهای شبانه، روجا و لیلا روایت میشود. هر کدام از این سه زن که شخصیتهایی خاکستری دارند و از دل همین جامعه بیرون آمدهاند، درگیریهای فکری خاص خود را دارند. شبانه نمیداند از زندگی چه میخواهد و حجمی از دلتنگی را هر روز همراه خود به این طرف و آن طرف میبرد. لیلا که هنوز به ازدواج قبلی اش چسبیده است و حاضر نیست از آن دل بکند. لیلا با اینکه خودش همیشه دوست داشته در ایران بماند، همسرش را که میخواست مهاجرت کند، راهی کرده است و روجا، دختری که انگار مامور شده است تا آرزوهای افراد خانوادهاش را برآورده کند و انگار در زندگیاش نمیتواند نفس راحتی برای خودش بکشد.
کتاب پاییز فصل آخر سال است یک روایت جذاب از زندگی است. اگر دوست دارید داستانهایی از زندگی واقعی مردم بخوانید. این کتاب را انتخاب کنید. اگر به موضوعاتی که زنان در جامعهی ایران با آن درگیرند نیز علاقه دارید، کتاب پاییز فصل آخر سال است را جذاب مییابید.
نسیم مرعشی در سال ۱۳۶۲ متولد شد. در دانشگاه علم و صنعت، از رشتهی مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد. در سال ۱۳۸۵ شروع به روزنامهنگاری در هفتهنامهی همشهری جوان کرد. او با کتاب پاییز فصل آخر سال است مشهور شد. کتاب دیگر مرعشی، هرس نام دارد که به سالها و تاثیرات جنگ بر زندگی افراد معمولی میپردازد.
آبجوش را که میریزم توی لیوان، رگههای قهوهای دود میشوند توی آب و پیچوتاب میخورند. نخ کیسهی چای را میکشم. رگهها باهم قاطی میشوند و برایم چای فوری درست میکنند. نیستی و با خیال راحت قوری را در بالاترین کابینت قایم کردهام و فقط چای فوری میخورم. باید چای بخورم تا سرحال شوم. باید سرحال بروم سر کار. دارم میروم سر کاری که همیشه دوست داشتهام. کاری که خوشحالم میکرد. باید باز هم دوستاش داشته باشم. چرا ندارم؟ چرا هیچچیزِ این روزها دیگر مرا نمیخنداند؟ به خاطر بیکاری است حتماً. باید چیزی داشته باشم که مرا فرو ببرد توی خودش و نگذارد بفهمم کجا هستم. باید روزهایم را بگذراند. باید حواسم را پرت کند از همهچیز. حواسم که به چیزی پرت نمیشود، فکرها پیدایشان میشود. خودم را ول میکنم روی مبل قرمز و هزار ساعت هم که بنشینم حوصلهام سر نمیرود بس که فکر میدود توی سرم. فکر خودم، تو، سمیرا، زندگی شبانه و ماهان. فکر اینکه چرا به اینجا رسیدیم. کجا را اشتباه کردیم. کجای خلقت و با کدام فشار شالودهمان ترک خورد که بدون اینکه بدانیم برای چه، با یک باد، طوری آوار شدیم روی خودمان که دیگر نمیتوانیم از جایمان بلند شویم. نمیتوانیم خودمان را بتکانیم و دوباره بایستیم و اگر بتوانیم، آنی نیستیم که قبل از آوار بودهایم. اشتباهِ کدام طراح بود که فشارها را درست محاسبه نکرد و سازهمان را طوری غیرمقاوم ساخت که هر روز میتواند برای شکستنمان چیزی داشته باشد؟ فکر زندگی بیخنده و بیآرزو تکهتکهام میکند.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۸۹ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۲۸,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۰۵/۰۲ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۲۲۹-۴۸۲-۱ |
نظرات کاربران
مشاهده همه نظرات (۲۴۷)اگر حال روحی مناسبی ندارین یا کلا روحیتون ضعیف و حساسه کتابو نخوندید اما اگر بدنبال قلم خاصی هستین و بیشتر درگیر نویسندگی یک اثر میشید نه داستانش بخونید بعضی از سیاهیا خیلی بدل ادم میشینه مثل عقاید یک دلقک اما
در مورد زندگی سه تا دختره که هرکدوم با مسائل و مشکلات خودشون دست و پنجه نرم میکنند.تصویرسازی و شخصیت پردازی کتاب خوبه و به وضوح میتونید درد و مشکل شخصیت های کتاب رو حس کنید.برای من از این سبک
داستان در مورد سه دختر میباشد که در بدو ورود به دانشگاه باهم دوست میشوند- این دوستی ادامه می یابد -و اکنون ۲۸ ساله هستند این دختران بایددر زندگی تصمیم های سر نوشت سازی
واقعا ارزش خوندن داشت.نثر و سبک نگارشش رو دوست داشتم موضوع کتاب و اینک ب دغدغه هایی از جنس دخترای این سرزمین پرداخته شده بود واقعا جذاب بود برام.
نسخه فیزیکیشو خوندم داستان روانی داشت، و هی بین گذشته و حال جابجا میشد ، در کل برای یکبار خوندن خوبه