کتاب بازی عروس و داماد
معرفی کتاب بازی عروس و داماد
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بازی عروس و داماد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بازی عروس و داماد |
| حجم فایل کتاب | ۰.۱۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۳۶۲-۳۵۰-۰ |
| تعداد صفحهها | ۱۰۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۴۰۰۰ تومان |
دو ستاره اون هم فقط برای یکی دوتا از داستاناش. بقیش یه سری مزخرفات ذهنی بود فقط خانم سلیمانی شجاعت روی کاغد اوردنش و داره ماها نداریم.
مرگ در تمام صفحاتش جاری بود..
تعداد زیادی داستانک شسته و رفته. تقریبا همه در مورد مرگ. گاهی هولناکند.وقتی کتاب تمام میشود هیچ چیز در ذهن به یاد نمی ماند جز یک حس نه چندان خوشایند.
به جای بهشتزهرا رفتن مصرف شود ؛ روزی سه داستان 😉
قلم و نگارش خوبی بود اما محتواش رو دوست نداشتم خیلییی سیاه بود و مرگ و کشتن و کشته شدن تو بیشتر داستان ها وجود داشت
نثر خوب، داستان های آزاردهنده!!!
اصلاً خوشم نیومد. زبان نویسنده خیلی جنسیتزده است.
کتابی است با داستانهای کوتاه، خسته کننده و مسخره ،بطوریکه از خواندن آن لذت نبردم و تقریبا یک سوم آنرا مطالعه کردم. بنظر من ارزش وقت گذاشتن و مطالعه ندارد.
همراه با بوی مرگ .
نوشته هاش واقعا تلخه .من کتاب شب طاهره رو هم خوندم اصلا خوشم نیومد
بعضی از داستان ها عالی و بعضی ها متوسط و حتی ضعیف. البته بستگی ب برداشت ما داره و خب سن هم روی برداشتمون تاثیرگذار هست. چقدر مرگ و کشتن رو راحت میدید و باعث شد یکم ب مرگ فکر...بیشتر
داستان های کوتاه و حتی چند خطی اما منسجم با خوندن این کتاب درک کردم یک متن داستانی با وجود این که خیلی کوتاهه اما میتونه شروع اوج و پایان خوبی داشته باشه . هر کدوم میتونن سناریوی یک فیلم...بیشتر
فقط چندتا از داستانکهاش جالب بود
داستانک های خشن و تلخی داشت، هرچند اندک داستانکهای خواندنی و جالبی هم داشت؛ ولی تندی و خشونت برخی از آنها باعث میشه تمایلی به تکرار خوندن یا توصیه اون نکنم.
جذابیت نداشت.