معرفی و دانلود کتاب دن‌کیشوت (جلد دوم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دن‌کیشوت (جلد دوم)subscriptionAvailable

کتاب دن‌کیشوت (جلد دوم)

نوع کتاب
۳.۵(از ۱۰ امتیاز)
انتشارات: 
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب دن‌کیشوت (جلد دوم)

«دون کیشوت» (جلد دوم) نوشته میگل د سروانتس (۱۶۱۶-۱۵۴۷)، نویسنده اسپانیایی و یکی از آثار کلاسیک و ماندگار ادبیات اروپایی تا به امروز به شمار می‌رود. در بخشی از این رمان می‌خوانیم: کشیش و سلمانی در حدود یک ماه به ملاقات دون کیخوته نرفتند. از این می‌ترسیدند که مبادا خاطرات رویدادهای گذشته برای پهلوان تجدید شود، ولی پیوسته با خواهرزاده او و مستخدم خانه در ارتباط بودند و از آنان می‌خواستند ضمن مراقبت و پرستاری از پهلوان، غذاهای مقوی و مواد لازم را برای تقویت جسم و روح حافظه فراموش نکنند. در واقع دلیل جنون دون کیخوته را چیزی جز ضعف قلب و مغز نمی‌دانستند. دو زن قول دادند از هیچ کوششی در این راه فروگذاری نکنند و همچنین نظرشان را در این مورد که در همین چند روز اخیر حال پهلوان خوب شده و عقل و شعور به مغزش بازیافته است، ابراز داشتند. این امر، موجب خوشحالی و مسرت فراوان کشیش شد و نظر و نقشه خود را مبنی بر سوار کردن دون کیخوته بر ارابه جادو که پیشتر به آن اشاره شد، و انتقال او به روستا، در بهبود پهلوان مؤثر و کارساز دانستند. البته هنوز باور نمی‌کردند که پهلوان دنیاگرد کاملا بهبود یافته باشد، ولی تصمیم گرفتند با توجه به گذشتن یک ماه از ورود به روستا، بهتر است سری به خانه دون کیخوته بزنند. در همین حال، قرار گذاشتند هرگز سخنی در مورد کتابها یا ماجراهای پهلوانان دنیاگرد بر زبان نیاورند و این زخم کهنه را دستکاری نکنند تا دوباره باز نشود و خطراتی تازه به وجود نیاورد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دن‌کیشوت (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:دن‌کیشوت (جلد دوم)
عنوان انگلیسی:Don Quijote de La mancha
موضوع:رمان، داستان خارجی
نویسنده:میگل دو سروانتس
مترجم:کیومرث پارسای
انتشارات:نشر روزگار
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۰/۰۱/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۷ مگابایت
شابک:۹۷۸-۹۶۴-۳۷۴-۱۲۷-۳
تعداد صفحه‌ها:۷۱۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۶۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه اقتباس سینمایی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

طاها
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۰۶

عالیه

۰
F.Z
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۱

داستانی جالب و خواندنی داشت با اینکه طولانی هست ولی سریع خوانده میشه تنها یک نکته : این نسخه کتاب داستان کامل و ۱۲۶ فصل است اما با اینحال بین فصل های ۱۱۲ و ۱۱۳ به نظرم حداقل یک فصل یا یک قسمت...بیشتر

۰
Gom Nam
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۲/۱۵

من نمیدونم چرا شوالیه رو مترجم پهلوان ترجمه کرده تا اونجایی که من میدونم پهلوانی که ما تو ذهنمون هست با شوالیه تفاوت داره

۱

بریده‌هایی از کتاب

Pooria Mardani
۱۸
آنچه موجب سعادت او شد: به دیوانگی زیستن، و به فرزانگی مردن...»
Dot
۹
هر کتابی که واقعی، ارزشمند، و مورد علاقه مردم باشد، قرنها عمر خواهد کرد و جاودان خواهد ماند. ولی عمر کتابهای ناباب و سراپا دروغ، بسیار کوتاه است
Pooria Mardani
۸
در میان گناهان کبیره، عده‌ای غرور را در رده نخست قرار می‌دهند، ولی به عقیده من، ناسپاسی از همه بدتر است. شاهدی که می‌توانم ارائه دهم، مربوط به نقل قولی می‌شود که اغلب مردم بر زبان می‌آورند و می‌گویند ساکنان دوزخ، همگی ناسپاس هستند. از لحظه‌ای که موفق به تشخیص خوب از بد شده‌ام، کوشیده‌ام از این گناه بری باشم. اگر نمی‌توانم محبت و لطف دیگران را جبران کنم، دست‌کم آرزوی جبران کردن را در سر دارم و برای تکمیل کار، خبر ابراز محبت را در همه‌جا جار می‌زنم
Pooria Mardani
۶
ارباب، خداوند اندوه را برای حیوانات به وجود نیاورده، بلکه آن را ویژه انسانها آفریده. ولی اگر انسان بیشتر از اندازه لازم دچار اندوه شود، تبدیل به حیوان خواهد شد.
Pooria Mardani
۶
اگر موضوع شرکت در مسابقه ادبی باشد، توصیه می‌کنم برای دستیابی به مقام دوم بکوشید، چون همواره نفر نخست را با توجه به خصوصیات و اصل و نسب افراد انتخاب می‌کنند، در حالی که جایزه دوم از روی قضاوت عادلانه اهدا می‌شود. مثل گواهینامه‌های دانشگاهی که نفر دوم در واقع نفر اول به حساب می‌آید و نفر سوم همیشه دوم است. البته هرگز نمی‌توان نفر نخست را فردی بی‌اهمیت دانست.
Dot
۶
بگو همنشین تو کیست تا بگویم کیستی
Dot
۵
حرفه‌ای که معاش انسان را تأمین نکند، به اندازه دو عدد باقلا نمی‌ارزد!
F.Z
۴
به نظر من بزرگترین جنون بشر این است که بدون صدمه دیدن یا به قتل رسیدن یا ضرب خوردن، به سادگی و بی‌دلیل بمیرد.
حسین
۳
دختران باشرف و آبرودار حتی اگر لازم باشد، پای خود را می‌شکنند تا در خانه بمانند و بیرون نیایند، ولی زنان بی‌آبرو و مرغ خانگی، همواره آرزو دارند خانه را ترک کنند، نه برای اینکه جایی را تماشا کنند، بلکه برای اینکه مردم آنها را ببینند.
Dot
۳
باور کنید که طعم نان دهقانی، به دهان من، بسیار خوشتر از مزه نان حکومتی است.