کتاب دن کیشوت
معرفی کتاب دن کیشوت
دن کیشوت اثر جاودان میگل سروانتس نویسندهی اسپانیایی است. حدود چهارصد سال از نوشته شدن «دن کیشوت» میگذرد. سروانتس دن کیشوت را در دو بخش چاپ کرد. بخش اول در سال ۱۶۰۵و بخش دوم در سال ۱۶۱۵چاپ شد.
خلاصه کتاب دنکشیوت
دن کیشوت داستان ماجراجوییهای مردی خیالپرداز است. آلونسو کیشانوی پنجاه ساله و نه چندان ثروتمند همراه با خواهرزاده و خدمتکارش در روستایی در اسپانیا زندگی میکند. در آن زمان خواندن کتابهای دلاوری شوالیهها ممنوع بوده. کیشانو شروع میکند به خواندن این کتابهای ممنوعه و آنقدر غرق این داستانها میشود که تمام دارایی و وقتش را صرف تهیه و مطالعهشان میکند. او به قدری شیفتهی شوالیههای ماجراجو میشود که تصمیم میگیرد خودش هم یک شوالیه بشود و مردم دنیا را از ظلم نجات دهد. کیشانو شروع میکند به فراهم کردن هرچه یک شوالیه نیاز دارد. اسمش را از کیشانو به دن کیشوت تغییر میدهد و همراه با نوکرش سانچا پانزو راهی سفرهای ماجراجویانه میشود. دن کیشوت شرح دلاوریها و جنگیدن با دشمنان فرضی کیشانو است. از داستان دن کیشوت تحلیلهای فراوانی در دست است. منتقدان ادبی دن کیشوت را یکی از نقاط اوج تاریخ ادبیات جهان میدانند که بر آثار بعد از خودش تاثیر گذاشته است.
درباره میگل سروانتس
میگل سروانتس رماننویس، شاعر، نقاش و نمایشنامهنویس قرن ۱۶ اسپانیا است. او در طول زندگی نظامیاش در چند جنگ شرکت کرده است. حضور در این جنگها ایدهی اولیهی دن کیشوت را در ذهن سروانتس کاشته است.
کتاب دنکیشوت برای چه کسانی مناسب است
حدودا چهار قرن است که دن کیشوت در سراسر جهان خواننده دارد و هنوز هم مردم از خواندن این کتاب لذت میبرند. شهلا انتظاریان با زبانی روان ترجمهی جدیدی از دن کیشوت ارائه کرده است.
روزهای آذرماهتون بخیر 💛 عرض کنم که در شهرت کتاب نیاز به توضیح نیست.من ابتدا ترجمه ی آقای قاضی رو شروع کردم به خوندن ولی واقعا حجم کتاب و کلاسیک بودنش موجب شد نتونم ادامه بدم و کنار گذاشتم ...ولی چند
خیلی کتاب خلاصه شده. برای کسانی که فقط به خود داستان اهمیت میدن و حوصله جزییات رو ندارن این کتای مناسبه. البته من ترجمه محمد قاضی رو خوندم
فونت بسیار ریز هست خیلی اذیت شدم🙁
چرا همش میومد صفحه اول؟؟ اصلا نمیشه صفحه مورد نظرو بیاری همش وسطاش میپره صفحه اول واقعا اعصابمو حین خوندن خورد کرد. این باگ هارو درست کنید لطفا
اصلا در حد تعاریفی که شنیده بودم ازش نبود خوشحالم که تو طرح بی نهایت رایگان و خلاصش رو خوندم