کتاب همزاد
معرفی کتاب همزاد
«همزاد» دومین رمان کوتاه داستایوفسکی است که شخصیت چندبعدی و پیچیده نویسندهاش را به خوبی مینمایاند.
گولیادکین کارمندی متوسط است که تحت تاثیر عوامل محیطی و تعارضات درونی و کاری دچار سوء ظن شدیدی نسبت به اطرافیان خود شده است. بیماری روحی او به تدریج آنقدر وخیم میشود که تصویری از شخصیت خودش را به عنوان همزاد در ذهن خود به وجود میآورد. موجودی که نقطه مقابل گولیاد کین است.
قهرمان داستان داستایوفسکی اخلاقگرا است اما همزاد او مزور و حیلهگر است و برای رسیدن به اهدافش به هیچ ارزش اخلاقیای پایبند نیست. او با سرعت ترقی میکند و به پیش میرود.
همزاد داستانی روانشناسانه است از دورانی که داستایوفسکی در آن میزیست و به عبارت دیگر نقد جامعهای است که در آن تملق و شرارت تنها مسیر برای رسیدن به اهداف شناخته میشود.
من عادت ندارم کتابی رو ناتموم ول کنم. ولی ترجمه این اثر وحشتناک بد و باید این کتابو کنار بزارم.ابتدای کتاب بد نبود ترجمش و شاید با خوندن نمونه ترغیب بشین بخرین کتابو ولی در ادامه اصلا متوجه نمیشین چی
من اول این ترجمه رو خوندم و تقریبا هیچ چیزی متوجه نشدم اینقدر که ترجمه بد بود. مجددا ترجمهی سروش حبیبی رو خوندم و داستانش هم عالی بود.