کتاب نامههای عاشقانه ویکتور هوگو
خواندن نظراتمعرفی کتاب نامههای عاشقانه ویکتور هوگو
«نامههای عاشقانه ویکتور هوگو» مجموعه نامههای عاشقانه این نویسنده برجسته فرانسوی و خالق «بینوایان» به فرد مورد علاقهاش «آدل فوشه» در بازه سالهای ۱۸۲۰ تا ۱۸۲۲ است. ویکتور هوگو(۱۸۰۲-۱۸۸۵)، در کتاب «برگهای خزان» از این نامهها با عنوان «نامههای اوایل جوانی، پاکی، عشق» نام میبرد. ویکتور این نامهها را با تواضع فراوان برای آدلی نوشت که برای حفظ آنها بسیار رنج برد. نامهها ساده اما پرشور و حرارت، صادقانه اما اغلب جدی، اکثراً شاد و با این حال سرشار از اندیشههای والا و با تمامی زیادهرویهایشان، ناامیدیهایشان، گله و شکایتهایشان، فوران خوشی و لذتهایشان، اندک پرخاش و سرزنشهایشان، ناز و نوازشهایشان، مشاجرههای واقعیشان که با آشتی دلنشینی همراه بود، در اینجا آورده شده است. این نامهها به وضوح نوشته شده بودند تا فقط توسط چشمهای دختری که او عاشقش بود خوانده شوند. ویکتور مدام به اصرار از آدل میخواست که نامهها را بسوزاند و آنها به این دلیل باارزشتر هستند.
در یکی از نامههای این کتاب میخوانیم:
«عشق عزیز، شک نکن که ما سرنوشتی ویژه در زندگی داریم. از صمیمیت بینظیری که خوشبختیمان را در آسمانها و زمین میسازد، لذت میبریم. پیوند ازدواج نزدیک شدهیمان تنها تبریکی عمومی از پیوند دیگر خواهد بود، پیوندی ایدهال از قلبهایمان که در آن خداوند به تنهایی نویسنده، محرم اسرار و شاهد بوده است. آدل گاهی این اندیشه نگرانم میکند که وحدت بیعیبمان روزی عمومی خواهد شد. به نظر من راز خوشبختیمان سعادتی جداگانه است. دوست دارم آن را از چشمهای مردان پنهان کنم: کسانی که به آن حسادت میکنند.
آه، آدل، چه آیندهی زیبایی است اینکه زندگی و سرنوشتم را با تو شریک باشم! اگر حقیقت داشته باشد که وجود تمامی خوشبختیهای بشر و ناراحتیهایش با هم برابرند، پس من نمیتوانم مصیبتی به قدر کافی بزرگ برای تعادل با خوشبختی تو را داشتن تصور کنم! »
آویزان از نخ
تخممرغهای کشندهمیخائیل بولگاکف
خشم و هیاهوویلیام فاکنر
سنگ صبورعتیق رحیمی
محاکمهی دیگر کافکاالیاس کانتی
خیلی عاشقانه و پر احساس ،این که من این کتابو دیر تومش کردم به خاطر این بود که نمیخواستم از دستش بدم ،هر از گاهی چند نامه عاشقانه میخوندم روحم میشد و انرژی میگرفتم . ویکتورم کجااایی دقیقا کجااایی 😂😂😉
کاش یه همسری مثه ویکتور هوگو نصیب همه دختران سرزمینم بشه و برایه منم ....
این کتاب رو از دست ندید.یه ویکتورهوگوی تمام عیار عاشق و شجاع و باجربزه بدون کمی ترس! با جمله های جادویی هوگو خوش بگذرونید.چه نامه های پر شور و زیبایی! با اون سن کم چقد درک و شعور داشت واقعا. حتما بخونیدش اگه
این نامه ها در سن ۱۷ تا ۱۹ سالگی نویسنده نوشته شده، باید گفت قلمِ ویکتور هوگو در این سن بسیار پخته، خاص، بینظیر و ویژه هست. ترجمه بعضی جملات غیر قابل فهم بود.
سلام این کتاب ویکتور هوگو من در مدرسه برنده شدم
من این کتاب رو دارم،و بسیار بسیار شیفته ی قلم زیبای جوان 19 ساله شدم،شاید سرگذشت این عشق پایان خوشی رو در بر نداشته اما منشأ آن (که در این کتاب وجود داره) فوق العاده زیباست.می توان گفت که اکثر
ااممم . چی بگم آخه؟😑