معرفی و دانلود کتاب سرزمین گوجه های سبز pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سرزمین گوجه های سبزsubscriptionAvailable

کتاب سرزمین گوجه های سبز

نوع کتاب
۴.۲(از ۱۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب سرزمین گوجه های سبز

کتاب سرزمین گوجه های سبز نوشته هرتا مولر است که با ترجمه غلامحسین میرزاصالح منتشر شده است. داستان کتاب سرزمین گوجه های سبز مربوط به دوران سیاه استبدادزده‌ نیکولای چائوشسکی است. نیکولای چائوشِسکو دیکتاتور رمانی بود. چائوشسکو خود را رهبر بزرگ و همسرش را مادر ملت خطاب می‌کرد و با کمک سازمان اطلاعاتی رمانی، مردم را به ستایش از کارهای خودش مجبور می‌کرد. برای افزایش جمعیت، پیشگیری از بارداری را جرم اعلام کرد، روستاها را ویران کرد و مردم را آواره کرد تا به جای آنها کارخانه‌های بزرگ صنعتی بسازد و دولت را در همه بخش‌های خصوصی مردم دخالت داد و حتی تعیین می‌کرد که دمای خانه‌ها در زمستان چه اندازه باشند.

درباره کتاب سرزمین گوجه های سبز

این کتاب، سرگذشت گروهی دانشجو است که در اوج رژیم دیکتاتوری و ترسناک نیکلای چائوشسکو (دیکتاتور رومانی)، شهر نیمه نابود خود خود را به امید زندگی و آینده‌ای بهتر رها می‌کنند و به شهر دیگری می‌آیند؛ اما اهداف و آرزوهای حال و آینده‌شان در شهری بر باد می‌رود که مصیبت‌بارتر از سرزمین خودشان است، این شهر تحت حکومت دیکتاتوری خون‌آشام به خود می‌پیچد. دیکتاتوری آن‌چنان رشد کرده است که تمامکشور در مرز نابودی قرار دارد. 

اما داستان دردناک‌تر می‌شود زمانی که هریک از دوستان راوی یا راه خیانت در پیش می‌گیرند و یا دست به خودکشی می‌زنند؛ و حتی گاهی هردو راه را انتخاب می‌کنند. هم‌زمان با این سختی‌ها و تلاش‌ها  می‌خوانیم که چگونه دولت توتالیتر، در تمام زوایای زندگی خصوصی مردم نفوذ می‌کند و همه آنان، حتی پر صلابت‌ترینشان یا در برابر ستم‌پیشگان، سر بر خاک می‌اندازد و یا در دفاع از هویت انسانی خود از بین می‌روند. 

هرتامولر که خود از نجات یافتگان حکومت پلیسی چائوشسکو بود، در این کتاب صادقانه ماجرای زندگی خویش را روایت می‌کند. او با بیانی تلخ و گزنده و هم‌زمان شاعرانه، صحنه به صحنه تصویری از جامعه و نسلی را پیش روی ما بازسازی می‌کند که ترس، دمار از روزگارشان در آورده بود. چشم‌اندازی ترسناکی از قدرت افسار گسیخته ماموران پلیس که جیب و دهانشان را از گوجه‌های سبز پر می‌کنند؛ کارگران سلاخ‌خانه که خون تازه گاو می‌آشامند و پرولتاریای سر به راهی که هیچ‌کس خواستار نتیجه کارشان نیست؛ کارگرانی که گوسفندان حلبی و هندوانه‌های چوبی تولید می‌کنند. مولر راوی سرگذشت ملتی است که فساد و صبوری در اعماق مغز و روانشان ریشه بسته است. 


خواندن کتاب سرزمین گوجه های سبز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم. 

درباره‌ هرتا مولر

هرتا مولر در ۱۷ اوت ۱۹۵۳ متولد شد. او شاعر، نویسنده و مقاله‌نویس رومانیایی تبار آلمانی است. مولر به کار معلمی مشغول بود اما به دلیل عدم همکاری با حکومت شغلش را از دست داد و بعد از آن برای نوشتن نوشته‌ها و اشعارش بارها و بارها به مرگ تهدید شد. وقتی که هرتا مولر اولین داستان‌هایش را می‌نوشت، آن‌ها را به خارج از کشور می‌فرستاد تا در خارج زمینه انتشار آن‌ها فراهم شود. در سال ۱۹۸۷ به آلمان مهاجرت کرد و در آلمان استاد دانشگاه است.

او جوایز بسیاری را برای نوشته‌هایش به دست آورد که از مهم‌ترین ان‌ها می‌توان به نوبل ادبیات در سال ۲۰۰۹، جایزه فرانتس کافکا، ۱۹۹۹ و جایزه بنیاد کنراد آدناوئر، ۲۰۰۴ اشاره کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرزمین گوجه های سبز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:سرزمین گوجه های سبز
موضوع:رمان، داستان خارجی
نویسنده:هرتا مولر
مترجم:غلامحسین میرزاصالح
انتشارات:انتشارات مازیار
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۵/۰۶/۲۶
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۱.۴۷ مگابایت
شابک:۹۷۸-۹۶۴-۵۶۷۶-۱۶-۹
تعداد صفحه‌ها:۲۵۶ صفحه
قیمت کتاب:۵۷۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

جاهل
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۱۶

خواندن کتاب را پیشنهاد میدهم اما باید درنظر داشت در آخرین نظرسنجی مردم رومانی در سال ۲۰۱۴ این مردم خواهان برگشت به دوران ماقبل چائوشسکو بودند ... به نظر من باید برای دیکتاتورها جنس تعریف کرد جنس دیکتاتوری چائوشسکو با...بیشتر

۰
ヅ𝕊𝕦𝕟𝕤𝕙𝕚𝕟𝕖
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۱/۱۷

📚 جامعه ای ک رهبرش دیکتاتورهست رو توصیف میکنه 📎جالب بود

۰
wraith
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۱/۲۸

کتاب فوق العاده ای که بسیار باهاش میشه هم زاد پنداری کرد تک تک جمله های که با هنرمندی بسیار را زسر به مهری دارد که توسط خواننده باید گشوده شود واین ااوج خلاقیت نویسنده است که به جای توصیف...بیشتر

۰
شاهرخ
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۵

ادگار گفت: "وقتی لب فرو می‌بندیم و سخن نمی‌گوییم، غیرقابل‌تحمل می‌شویم و آنگاه که زبان می‌گشاییم، از خود دلقکی می‌سازیم." -سرزمین گوجه‌های سبز- -هرتا مولر-

۰
فاطمه بانو
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۱۸

متاسفانه من از خواندن این کتاب لذت نبردم و نتوانستم با فضای درهم برهم اوضاع ارتباط برقرار کنم.

۰