دانلود و خرید کتاب صوتی سیذارتا
معرفی کتاب صوتی سیذارتا
کتاب صوتی سیذارتا نوشتهٔ هرمان هسه و ترجمهٔ امیر فریدون گرگانی است. پیمان قریب پناه گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و استودیو نوار آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی درمورد جوانی است که درمییابد آموزش کافی نیست، باید خودش جستوجو کند، راه را طی کند و بر خویشتنِ خویش چیره شود.
درباره کتاب صوتی سیذارتا
کتاب صوتی سیذارتا داستان تحول معنوی یک مرد هندی برهمن است که در دوران هند باستان و همزمان با بودا زندگی میکند. «سیذارتا» پسر برهمنی است که از درسهای پدر و فرهیختگان دیگر دین، روحش اقناع نمیشود و آرامش به دست نمیآورد. او برای یافتن خودش تلاش میکند. پرسشهای بسیاری میپرسد که پاسخ تمام آنها در خودشناسی نهفته است؛ همین سبب میشود تا او پی ببرد که آموزش کافی نیست و باید خودش جستوجو کند و راه را طی کند تا بتواند بر خود چیره شود. در این مسیر تجربههای مختلفی را پشت سر میگذارد و سالها ریاضت میکشد و البته زندگی مادی را هم تجربه میکند. زمانی میرسد که حس میکند تجربیاتش و زندگیاش بیهوده بوده است؛ بنابراین میخواهد به زندگیاش خاتمه بدهد، اما بخشی از دعای برهمنان مانعش میشود. مسیری جدید به روی او گشوده میشود و سیذارتا برای رسیدن به کمال، سفری عمیق را تجربه میکند.
هدف اصلی سیذارتا این است که به «من» زمینی غلبه کند تا خویشتن خود را بشناسد. در هر انسان ۲ گونه «من» وجود دارد؛ «من ذهنی» که قابل تغییر است و «من دومی» آنی است که با اولی ادغام است و «من شخصی» نیست، بلکه بخشی از خداست که در واقع خویشتن است که سیذارتا میخواهد به آن برسد.
شنیدن کتاب صوتی سیذارتا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر و قالب دستانهایی که با عرفان، فلسفه و روانشناسی آمیختهاند، پیشنهاد میکنیم.
درباره هرمان هسه
هِرمان هِسِه ۲ ژوئیهٔ ۱۸۷۷ به دنیا آمد و ۹ اوت ۱۹۶۲ میلادی درگذشت. او ادیب، نویسنده و نقاش آلمانی - سوییسی و برندهٔ جایزهٔ نوبل سال ۱۹۴۶ در ادبیات بود. از کتابهای مشهور او میتوان به «دمیان»، «گرگ بیابان» و «سیذارتا » اشاره کرد. از ویژگیهای آثار او میتوان به زبان ساده و بهرهگیری از فلسفهٔ هندی اشاره کرد؛ همچنین گرایش به رومانتیسم و طبیعتگرایی از نمودهای چشمگیر آثار قدیمیتر هرمان هسه هستند. این سبک در یکی از اولین رمانهای او به نام «پیتر کامنسیند» که با استقبال بینظیری روبهرو شد، به چشم میخورد.
هرمان هسه بهطور جدی به مشکلات انسانها و روابط بین آنها و همچنین نقش هنرمند در جامعه پرداخته و در رمانهای «گرترود» و «رُسهالده» این معضل را به شیوهای هنرمندانهای مطرح میکند. هسه پس از آشنایی با آثار زیگموند فروید و یونگ دریافت که هر یک از فرارهای دیوانهوار و فزایندهاش در فاصلهٔ سالهای ۱۹۰۴ تا ۱۹۱۴ در واقع فرار از خویشتن بوده است؛ بازتاب دردها و رنجهای درونیاش در دنیای بیرون و نوشتههایش نیز قرینهسازیای از خویشتنِ خویش بوده است.
بخشی از کتاب صوتی سیذارتا
«سیذارتا درحالیکه بهشتاب راه میرفت با خود گفت: «چقدر کر و ابله بودم، اگر کسی در طلب خواندن چیزی باشد و بخواهد آن را مورد مطالعه قرار دهد، نباید با حروف و نقاط سر جنگ و جدال داشته باشد و آنها را وهم فریب تصادف و یا مثل صدفهای بیارزش بداند. بلکه باید آنها را بخواند و کلمه به کلمه و مشتاقانه مورد مطالعه قرار دهد. اما من میخواستم کتاب کهنسال جهان و کتاب پراسرار طبیعت را بخوانم از اول حروف و علائم را دشمن میپنداشتم. گیتی را ظاهری فریبانگیز میخواندم. حتی مدرکات زبان و چشم خود را نیز مولود تصادف میدانستم. نه، این مرحله دیگر به پایان رسیده است. من بیدار شدهام، بلی بهراستی بیدار شده و از امروز تازه به دنیا آمدهام.»
وقتی که این افکار از مخیلهی سیذارتا گذشت، ناگهان چون کسی که ماری را در سر راه بیند بر جای ایستاد. آن وقت بهروشنی تمام پی برد که وی تازه بیدار شده و یا تازه به دنیا آمده و باید زندگی را از نو شروع کند. وقتی که هنگام صبح باغ جیتاوانا و بودای اعظم را در بیداری کامل و در راه خویشتنیابی ترک گفت، بدین نیت بود و آن را بسیار طبیعی مییافت که دیگر پس از چند سال ریاضت به خانه رود و به پدر خود بازگردد. اما اینک در آن لحظه که وی در حال سکوت ایستاده بود چون کسی که ماری را در سر راه خود بیابد، این فکر در وی به وجود آمد که من دیگر آنچه بودم نیستم. دیگر مرتاض نیستم، دیگر کاهن یا برهمن نمیباشم. پس اگر به خانه بازگردم با پدر چکار کنم؟ درس بخوانم؟ قربانی تقدیم کنم؟ به تفکر پردازم؟ برای من این چیزها دیگر به پایان رسیده است.»
زمان
۴ ساعت و ۱۷ دقیقه
حجم
۱۷۸٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴ ساعت و ۱۷ دقیقه
حجم
۱۷۸٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
لطفاً در بینهایت قرار دهید. سپاسگزارم
عالی