٪۲۰
معرفی کتاب مالون میمیرد
ساموئل بارکْلی بِکت ( 1989- ۱۹06)، نویسنده ایرلندی برنده نوبل ادبیات است.
بکت در «مالون میمیرد» از همان ابتدا ما را غافلگیر میکند. ساموئل روی تخت دراز کشیده و در انتظار مرگ است. چندی قبل همسرش سوزان مرده و حالا او هم منتظر است بمیرد.
در بخشی از رمان میخوانیم:
«بالاخره، علی رغم همه چیز، بی سر و صدا میمیرم .
شاید ماه دیگر. آن وقت یا ماه آوریل هست یا ماه مه. چرا که هنوز از اوایل سال است ، این را از هر نشانهی ِکوچک میفهمم. شاید دارم اشتباه میکنم شاید تا روز یحیای ِتعمید دهنده و حتی چهارده ِجولای، روز جشن آزادی زنده بمانم. البته من آرزوی ِتجلی را از حدِ خودم دور نمیدانم، حالا سخن از عروج به کنار.
ولی این طور فکر نمی کنم، فکر نمیکنم در گفتن ِاین که امسال در غیاب من شادمانیهایی خواهد شد اشتباه میکنم».
آنچه این رمان را خواندنی میکند نه قصه آن بلکه نگرش متفاوت و دگرگون نویسنده نسبت به جهان پیرامونش و طرح مسائلی مثل بازی، مرگ، یکنواختی زندگی و تاثیر عمیق آنها در زندگی و توهم ماست.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مالون میمیرد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مالون میمیرد |
| حجم فایل کتاب: | ۰.۲۵ مگابایت |
| شابک: | -۹۷۸-۹۶۴-۳۸۰-۵۶۶-۱ |
| تعداد صفحهها: | ۱۸۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | داستان فرانسوی، بهترینهای ادبیات داستانی، برنده نوبل، رمانهایی که پیش از مرگ باید خواند، باشگاه کتابخوانی ازتا |
نام ناپذیر![]()
کاندیدفرانسوا ولتر
آدُلفبنژامن کنستان
برف بهارییوکیو میشیما
آدم کجا بودی؟هاینریش بل
از پیدایش روم (کتاب نخست)![]()
تیتوس لیویوس
پسر اسرارآمیزشهانامری مک کینن
مارماهیرسا احساس
تا آخرین ساعتتراودل یونگه
در باب جمهوری و در باب قوانینمارکوس تولیوس کیکرو (سیسرون)
جهش عظیماستیون رادلت
میراث فرهنگی سغدیان در جاده ابریشمگریگوری ل. زمنوف
بحران ایران و آغاز جنگ سردبنجامین اف. هارپر
انقلاب مشروطهعلیرضا ملایی توانی
اخلاق عملیپیتر سینگر

یکی از بهترررین کتابایی ک خوندم مرسی از مترجم کارش عالی بود "هیچ چیز واقعی تر از هیچ نیست"
بهترین کتاب در سبک نهیلیسم
بکت شگفت آوره
کتاب های بکت راحت خوان نیست و سلیقه هرکسی نیست باید این سبک رو دوست داشته باشید تا بتونید بخونیدش 🌱
دومین کتاب از سه گانه پوچی بکت ... از سخت ترین کتابهایی که خوندم مالون میمیرد داستانِ مرگِ آرامِ یک ذهن است. بکت با طنزی تلخ نشان میدهد که وقتی همه چیز تمام میشود، تنها چیزی که برای انسان میماند، صدا...بیشتر
عالی، خیلی عالی، باز هم ممنون از همه شما
ساموئل بکت با دیدگاه دارک و فلسفی عمیقی که داره مورد علاقه من هستش به شخصه.... پیشنهاد میکنم
هیچ طوری قابل درک نبود.
زیبا.جذاب.پرکشش و ترجمه خوب.