معرفی و دانلود کتاب مالون می‌میرد + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر ثالث

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مالون می‌میرد

ساموئل بارکْلی بِکت ( 1989- ۱۹06)، نویسنده ایرلندی برنده نوبل ادبیات است. بکت در «مالون می‌میرد» از همان ابتدا ما را غافلگیر می‌کند. ساموئل روی تخت دراز کشیده و در انتظار مرگ است. چندی قبل همسرش سوزان مرده و حالا او هم منتظر است بمیرد. در بخشی از رمان می‌خوانیم: «بالاخره، علی رغم همه چیز، بی سر و صدا می‌میرم . شاید ماه دیگر. آن وقت یا ماه آوریل هست یا ماه مه. چرا که هنوز از اوایل سال است ، این را از هر نشانه‌ی ِکوچک می‌فهمم. شاید دارم اشتباه می‌کنم شاید تا روز یحیای ِتعمید دهنده و حتی چهارده ِجولای، روز جشن آزادی زنده بمانم. البته من آرزوی ِتجلی را از حدِ خودم دور نمی‌دانم، حالا سخن از عروج به کنار. ولی این طور فکر نمی کنم، فکر نمی‌کنم در گفتن ِاین که امسال در غیاب من شادمانی‌هایی خواهد شد اشتباه می‌کنم». آنچه این رمان را خواندنی می‌کند نه قصه‌ آن بلکه نگرش متفاوت و دگرگون نویسنده نسبت به جهان پیرامونش و طرح مسائلی مثل بازی، مرگ، یکنواختی زندگی و تاثیر عمیق آنها در زندگی و توهم ماست.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مالون می‌میرد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مالون می‌میرد
حجم فایل کتاب:۰.۲۵ مگابایت
شابک:-۹۷۸-۹۶۴-۳۸۰-۵۶۶-۱
تعداد صفحه‌ها:۱۸۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰۰ تومان
برچسب:داستان فرانسوی، بهترین‌های ادبیات داستانی، برنده نوبل، رمان‌هایی که پیش از مرگ باید خواند، باشگاه کتاب‌خوانی ازتا

۱۳۹۷/۰۱/۲۴

یکی از بهترررین کتابایی ک خوندم مرسی از مترجم کارش عالی بود "هیچ چیز واقعی تر از هیچ نیست"

dr.abolfazlbabaei

بکت شگفت آوره

amin azadi
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۹/۰۹

کتاب های بکت راحت خوان نیست و سلیقه هرکسی نیست باید این سبک رو دوست داشته باشید تا بتونید بخونیدش 🌱

eurus
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۲

دومین کتاب از سه گانه پوچی بکت ... از سخت ترین کتاب‌هایی که خوندم مالون می‌میرد داستانِ مرگِ آرامِ یک ذهن است. بکت با طنزی تلخ نشان می‌دهد که وقتی همه چیز تمام می‌شود، تنها چیزی که برای انسان می‌ماند، صدا...بیشتر

راقم این سطور
۱۳۹۴/۰۳/۰۳

عالی، خیلی عالی، باز هم ممنون از همه شما

ovis mae
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۴/۰۳/۰۸

ساموئل بکت با دیدگاه دارک و فلسفی عمیقی که داره مورد علاقه من هستش به شخصه.... پیشنهاد میکنم

هادی
۱۳۹۵/۰۲/۰۱

هیچ طوری قابل درک نبود.

amel
۱۳۹۴/۱۱/۲۶

زیبا.جذاب.پرکشش و ترجمه خوب.

بریده‌هایی از کتاب

شاپور
آدم کودن به ندرت تنها می‌ماند.
هيچ‌چيز واقعی‌تر از هيچ نيست
شاپور
مسئله اين است که لحظه‌ای فرا می‌رسد که آدم از همه‌چيز دست می‌کشد، چون عاقلانه‌ترين کار همين است، نااميد و سرخورده، اما نه تا به آن‌جا که آدم رشته همه کارهای انجام داده‌اش را پنبه کند.
شاپور
اگر حقيقت را بخواهيد، به‌نظر نمی‌رسد که خداوند برای کارهايی که انجام می‌دهد، يا کارهايی که از انجامشان صرف‌نظر می‌کند، نيازی به دليل داشته باشد، درست مثل مخلوقاتش، مگر نه؟
نسا
چراغ پرنور ضروری نيست، برای زندگی کردن در غرابت و شگفتی، شمعی قلمی کافی است، به شرطِ آن‌که صادقانه بسوزد.
peyman
افسوس می‌خورد از اين‌که از ولوله و بلوای درونِ سرش هيچ معنايی درنمی‌يافت، طوفانی از ترديدها، خواسته‌ها، خيال‌ها و هراس‌ها.
پویا پانا
بهترين راه برای دفعِ توجهِ ديگران و بی‌نام و نشان ماندن، همين دراز کشيدن و حرکت نکردن است.
peyman
می‌گويم زندگی کردن، بی‌آن‌که معنا و مفهومش را بدانم. من سعی کردم زندگی کنم، بی‌آن‌که بدانم برای چه سعی می‌کنم. در نهايت، شايد بی‌آن‌که خودم بدانم، زندگی نيز کرده باشم. نمی‌دانم چرا در مورد اين مسائل حرف می‌زنم.
هرمس
شاهد مُردنم نخواهم بود، و اين همه‌چيز را خراب می‌کند.
پویا پانا
لحظه‌ای فرا می‌رسد که آدم از همه‌چيز دست می‌کشد، چون عاقلانه‌ترين کار همين است