دانلود و خرید کتاب صوتی درمان شوپنهاور
معرفی کتاب صوتی درمان شوپنهاور
کتاب صوتی درمان شوپنهاور اثر اروین د. یالوم، رمانیست که بر اساس دیدگاههای روانشناسی و فلسفی نوشته شده و در سال ۲۰۰۵ به انتشار رسیده است. این کتاب روایت زندگی روانپزشکی است که به سرطان بدخیم مبتلاست و پس از وقفهای کوتاه، تصمیم به ادامهی جلسات رواندرمانی گروهی میگیرد تا هراس مرگ را از خود دور کند. در میان این جلسات رواندرمانی، نظرات آرتور شوپنهاور، فیلسوف بزرگ نیز مطرح میشود.
دربارهی کتاب صوتی درمان شوپنهاور
کتاب صوتی درمان شوپنهاور اثر اروین د. یالوم، نویسندهی پرفروش کتابهای جلاد عشق و وقتی نیچه گریست است. این رمان تصاویری از شخصیتهایی بهیادماندنی ارائه میکند که در تلاش برای التیام دردهایشان و تغییر زندگی خود هستند.
جولیوس هرتسفلد، رواندرمانگر برجستهای که پس از معاینهای معمولی متوجه میشود که به زودی قرار است بمیرد، مجبور میشود زندگی و کار خود را بازبینی کند و در خلل این بازبینی، به دنبال فیلیپ اسلیت میگردد؛ یک معتاد جنسی که جولیوس بیست سال پیش، موفق به کمک به او نشده بود. با این حال، فیلیپ ادعا میکند که به طور معجزهآسایی توسط آموزههای بدبینانهی آرتور شوپنهاور، فیلسوف آلمانی، درمان شده، تغییر یافته و خود دیگر تبدیل به یک مشاور و آموزگار فلسفی شده است. موضع سخت و انسانگریزانهی فیلیپ، جولیوس را وادار میکند تا او را در ازای تدریس آموزههای شوپنهاور، به گروه درمانی فشردهی خود دعوت کند. اما جولیوس به گفتهی پزشکان تنها چند ماه تا مرگ فاصله دارد؛ زندگی جولیوس ممکن است برای کمک به فیلیپ یا رقابت با او برای قلب و ذهن اعضای گروه بسیار کوتاه و در عین حال، بسیار طولانی باشد.
شخصیتهای رمان درمان شوپنهاور چه کسانی هستند؟
همانطور که گفتیم، یکی از ویژگیهای مهم کتاب صوتی درمان شوپنهاور شخصیتپردازی جذاب آن است. شخصیتهای این رمان عبارتاند از: دکتر جولیوس هرتسفلد، روانپزشکی که متوجه میشود سرطان دارد و تصمیم میگیرد به دنبال بیماری بگردد که فکر میکند شکست خورده است، فیلیپ اسلیت، فردی که در گذشته بیمار جنسی بوده و از آن پس زندگی خود را بر مبنای افکار شوپنهاور بنا کرده و فکر میکند زندگی میتواند از طریق فلسفه معنا و تفسیر شود، ربکا، وکیلی که فکر میکند هر چه پیرتر میشود زیباییاش کاهش مییابد و در مبارزه با افزایش سن خود است، تونی، یک دانشجوی اخراجی که با قانون دچار مشکل شده و دل در گروی پم دارد، پم، یک استاد ادبیات دانشگاه که در طول زندگی خود با مردان دچار مشکل شده و گذشتهای پیچیده با فیلیپ دارد، بونی، یک مسئول کتابخانه که مشکلاتی با شوهر قبلی خود و دخترش دارد، استوارت، یک پزشک اطفال که به سختی در گروه صحبت میکند و تمام آنچه را که در گروه رخ میدهد به حافظهی خود میسپارد، و گیل، مردی که دربارهی همسر خود شکایت میکند اما در ابتدا دلیل آن را بر ملا نمیکند.
شنیدن کتاب صوتی درمان شوپنهاور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اروین د. یالوم، نویسندهی کتاب صوتی درمان شوپنهاور خود تحصیلات رواندرمانی داشت و به مباحث فلسفی علاقهمند بود. او در این کتاب نیز علاوه بر روایت یک داستان، خواننده را با نگاه فلسفی و روانشناختی خود نسبت به انسان و زندگی همراه میکند، بنابراین اگر شما نیز از افرادی هستید که هم به ادبیات داستانی و هم به موضوعات فلسفی و روانشناختی علاقهمند هستید، خواندن این کتاب میتواند برایتان لذتبخش باشد.
چرا باید این کتاب صوتی را بشنویم؟
کتاب صوتی درمان شوپنهاور کتابی شنیدنی در باب روابط انسانی دخیل در گروههای رواندرمانی است. این کتاب روایتگر داستانی واقعگرایانه است که نشان میدهد زندگی به حقیقیترین شکل ممکن، در روایتهای اعضای گروه رواندرمانی جریان دارد و هر فرد با خواندن/شنیدن این اثر، میتواند برشهایی از زندگی و روابط فردی و اجتماعی خود را به یاد آورد و حتی آنها را بازبینی کند تا در جهت بهتر کردن آنها، تلاش کند.
جولیوس کتاب درمان شوپنهاور، قصد دارد به یاری اعضای گروه رواندرمانی، به فیلیپ بفهماند که این روابط انسانی است که به زندگی معنا میبخشد؛ کاری که هیچکس برای شوپنهاور نکرده بود.
نظر افرادی که این کتاب را مطالعه کردهاند دربارهی آن چیست؟
بسیاری از افراد از خواندن یا شنیدن رمان درمان شوپنهاور لذت بردهاند. آنها متعقدند این رمان میتواند دو موضوع را به خواننده بیاموزد: پویایی رواندرمانی گروهی و تفکرات فیلسوف برجستهی قرن نوزدهم، آرتور شوپنهاور.
کتاب درمان شوپنهاور را چه انتشاراتی منتشر کردهاند؟
این کتاب با ترجمهی مترجمین و انتشارات مختلفی از جمله سپیده حبیب (نشر قطره، ۱۳۹۱)، حمید طوفانی و زهرا حسینیان (مشهد، انتشارات ترانه، ۱۳۹۱)، کیومرث پارسای (تهران، انتشارات مصدق، ۱۳۹۴)، مرجان معتمدحسینی (نشر نوای مکتوب، ۱۳۹۶)، فروزنده دولتیاری (انتشارات نیکفرجام، ۱۳۹۸)، زهره قلیپور (انتشارات آتیسا، تهران، ۱۳۹۸)، زهرا ودادیان (انتشارات نارون دانش، تهران، ۱۳۹۸) و ابراهیم حسنی (انتشارات نیمفرجام، تهران، ۱۳۹۸) به انتشار رسیده است.
اگر طرفدار کتاب صوتی هستید، کتاب درمان شوپنهاور در قالب کتاب صوتی نیز در دسترس است. کتاب صوتی درمان شوپنهاور توسط کیومث پارسای ترجمه شده و توسط انتشارات مصدق به انتشار رسیده و گویندهی آن نیز میلاد فتوحی است. ناشر صوتی این کتاب نیز آوانامه است.
معرفی اروین د. یالوم
اروین دیوید یالوم که تحت عنوان اروین د. یالوم شناخته میشود، متولد ۱۳ ژوئن سال ۱۹۳۱ در واشنگتن دی.سی است. یالوم یک روانپزشک اگزیستانسیال آمریکایی است که در دانشگاه استنفورد استاد ممتاز روانپزشکی بوده و همچنین نویسندهی داستانهای تخیلی و غیرتخیلی است.
یالوم در سال ۱۹۵۶ در بوستون در رشتهی پزشکی تحصیل کرد و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک از رشتهی روانپزشکی فارغالتحصیل شد. یالوم پس از خدمت سربازی، در سال ۱۹۶۳ استاد دانشگاه استنفورد شد و در همین دانشگاه بود که الگوی روانشناسی هستیگرا یا اگزیستانسیال را پایهگذاری نمود.
یالوم علاوه بر آثار دانشگاهی متعدد، رمانهای موفقی را نیز تالیف کرده است. او جایزهی انجمن روانپزشکی آمریکا را نیز در سال ۲۰۰۲ دریافت کرد، اما بیشتر به عنوان نویسندهی رمانهای روانشناختی، از جمله رمان مشهور وقتی نیچه گریست شناخته میشود.
یالوم در اغلب آثار خود، علاوه بر روانشناسی، برای برطرف کردن مشکلات شخصیتهای داستان از فلسفه نیز بهره میگیرد و در بیشتر موارد از منظر مکتب اگزیستانسیال به مسائل مختلف مینگرد. در واقع، علاقهی یالوم به فلسفه در آثار او هویداست و همین است که بسیاری از رمانها و سایر آثار غیرداستانی او را جذاب میکند. یالوم معتقد است فلاسفه نیز به نحوی درمانگر هستند، اما درمانگرانی که شیوهای تلخ دارند و این روانپزشکان هستند که باید اندکی از این تلخی بکاهند؛ خود یالوم نیز همین کار را در آثارش انجام میدهد.
از جمله سایر آثار داستانی اروین یالوم میتوان به هر روز یک قدم نزدیکتر (۱۹۷۴)، دژخیم عشق و چند داستان رواندرمانی دیگر (۱۹۸۹)، مامان و معنی زندگی (۱۹۹۹)، پلیس را خبر میکنم (۲۰۰۴)، مسئلهی اسپینوزا (۲۰۱۲) و خلقشدگان در یک روز و داستانهای رواندرمانی دیگر (۲۰۱۵) اشاره کرد.
اروین د. یالوم طی سالهای فعالیتش به عنوان روانپزشک و نویسنده، جوایز متعددی را از آن خود کرده است. از جملهی این جوایز میتوان به جایزهی ادوارد استرکر برای کمک شایان توجه در حوزهی بیماران روانپزشکی از دانشگاه پنسیلوانیا در سال ۱۹۷۴، جایزهی انجمن روانپزشکی آمریکا در سال ۱۹۷۶، جایزهی فلوشیپ مرکز مطالعات پیشرفته در زمینهی علوم رفتاری در سال ۱۹۷۷، جایزهی فلوشیپ بنیاد راکفلر از ایتالیا در سال ۱۹۸۷، جایزهی طلایی باشگاه مشترکالمنافع برای بهترین رمان داستانی برای رمان وقتی نیچه گریست از باشگاه مشترکالمنافع کالیفرنیا در سال ۱۹۹۲، جایزهی اسکار فایتسر برای فعالیتهای پراهمیت برای دین و روانپزشکی از انجمن روانپزشکان آمریکا در سال ۲۰۰۱ و جایزهی بینالمللی زیگموند فروید برای رواندرمانی از شهر وین اتریش از کنسول جهانی رواندرمانی در سال ۲۰۰۹ اشاره کرد.
در بخشی از کتاب صوتی درمان شوپنهاور میشنویم
زندگی، رقتآور است. تصمیم دارم همه مدتی که زنده هستم، به آن بیندیشم.
خیابان یونیون، انباشته از نور خورشید و بسیار شاد بود. صدای برهم خوردن کارد و چنگال و همهمه گفتگوهای هنگام صرف ناهار، از میزهای متعدد چیدهشده در پیادهرو و مقابل رستورانهای پرهگو، بیتلنات، اگزوتیک پیتزا، و پهری، فضا را میانباشت. بادکنکهایی را به رنگهای آبی سیر و زرشکی به نشانه تبلیغ حراج آخر هفته، به پارکومترها بسته بودند. جولیوس به سمت دفتر کار فیلیپ میرفت و چون شتاب داشت تنها نگاهی به مشتریان رستورانها و دکههای کنار خیابان میانداخت که باقیمانده لباسهای تابستانی را عرضه میکردند. در مقابل ویترین هیچکدام از فروشگاههای مورد علاقه، یعنی عتیقهفروشی ژاپنی موریتا، فروشگاه تبتیها، و حتی فروشگاه گنجینه آسیایی با آن سقف خوشرنگ و سفالی سده هجدهم، و نقش برجسته زنی جنگجو که به ندرت از کنار آن، بدون تحسین و تمجید میگذشت، توقف نکرد.
به مرگ نمیاندیشید، زیرا رمز و رازهای مربوط به فیلیپ اسلیت، چنین اندیشه هراسآوری را از ذهن او میزدود: نخست، رمز و راز خاطرات و چهره واضح و دقیقی که از فیلیپ، در ذهناش مانده بود به طوری که به دشواری میتوانست بر این واقعیت تمرکز یابد که خاطره تجربیات با فیلیپ، بخشی از قشر مغز او را به گونهای میپوشاند که گویی فیلیپ در شبکهای ظریف، متشکل از سلولهای عصبی متصل یا مرتبط با هم، تعبیه شده است و هرگاه پیامهای عصبی به درستی ارسال شوند، مغز به کار میافتد و تصویری از او را بر پردهای در قشر بینایی مغز، میاندازد. تصور اینکه مغز جولیوس، مأوای یک آدم آهنی مسؤول نشان دادن این تصویر میکروسکوپی باشد، او را بیشتر دچار هراس میکرد.
دوم، رمز و راز انباشته از کنجکاوی تصمیمگیری جولیوس برای دیدار مجدد فیلیپ بود. چرا از میان آن همه بیمار قدیمی، مصمم شد فیلیپ را از ژرفای انبار خاطره بیرون بیاورد؟ آیا تنها به این دلیل که درمان او به گونهای اندوهبار، موفق نبود؟ بدون تردید دلیل دیگری داشت. جولیوس برای بسیاری از بیماران دیگر نیز نتوانسته بود موفق باشد، ولی نام و چهره هیچکدام از آنها را به یاد نمیآورد. شاید به این دلیل که اغلب آنها، درمان را زود کنار گذاشته بودند. غیرعادی بودن ناکامی در مورد فیلیپ، ادامه دادن او به درمان، تا آخرین جلسه بود. به یاری خداوند، در سه سال درمان بینتیجه، حتی یک جلسه هم غیبت نداشت و حتی یک دقیقه هم دیر نکرد. در واقع نمیخواست پولی که میپردازد، هدر برود. روزی بدون خبر قبلی، در پایان جلسه با لحنی ساده، ولی قاطع اعلام کرد که این، آخرین جلسه است.
زمان
۱۶ ساعت و ۵۹ دقیقه
حجم
۹۳۶٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۶ ساعت و ۵۹ دقیقه
حجم
۹۳۶٫۲ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
اولین کتاب صوتی بود که گوش کردم. یه جمله از کتاب خوندم،حس میکنم کل زندگی منو ساخت: در مقابل همه بی خردیها،کاستیها و پلیدی های انسان،باید گذشت نشان دهیم و به یاد داشته باشیم که آنچه میبینیم،در واقع همان بی خردیها، کاستی
کتاب های اروین د یالوم را دکتر سپیده حبیب ترجمه بسیار قوی و سلیس لطفاً هنگام انتخاب کتاب به مترجم خیلی توجه کنید./ر
این کتاب فوق العاده رو با این گویندگی بی نظیر به همه عزیزان توصیه میکنم به خصوص به افرادی که با شوپنهاور بزرگ آشنایی دارند و تفکراتش رو میپسندند تجربه ای به شدت شیرین به همراه تصویرسازی ای فوق العاده رو براتون
هربار کتابی می خونم از کل کتاب همین که چند نکته یاد بگیرم و باهاش به آرامش برسم برام کافیه در کل خیلی متوجه ترجمه و غیره نمیشم اعتراف می کنم نسخه صوتی با اصل کتاب یکم متفاوته اما گویندگی
لذت بردم ولی نیچه وقتی گریست نمره اولم بود
ترجمه اش بسیار نامفهوم بود برای من ..بعضی جملات رو اصلا نمیفهمیدم.. اما برای دوستانِ روانشناسی که به کار گروه درمانی علاقه دارند میتونه پیشنهاد خوبی باشه. اینکه چطور در گروه صحبت کنی و رفتار همگروهیت رو آنالیز کنی و
همه ما دیر یا زود با چهره فرشته مرگ آشنا خواهیم شد. «جولیوس هرتسفیلد» این حقیقت را زمانی فهمید که برای معاینات معمول، پیش دکتر رفته بود. پس از آن بود که این روانشناس معروف ارتباط با بیماران قدیمی خود
داستانی بی نظیر از اروین یالوم. اجرای کم نظیر، میلاد فتوحی
این کتاب به صورت بسیار جذابی زندگی و ایدههای شوپنهاور رو شرح داده. خلاقیت نویسنده اینجاست که این ایدهها رو در دنیای مدرن امروزی، در قالب داستان تحلیل میکنه. نقاط اوج و پایان بسیار زیبایی داره.
به راوی ۵از۵ میدم. صداسازی برای اشخاص داستان و انتخاب لحن و حجم صدای متناسب با فضای احساسی جمله نقاط قوت و دوست داشتنی روایت بودند. به کتاب ۴از۵ میدم. کتابهای زیادی از یالوم خوندم و از همه لذت بردم.