کتاب آگاهی
خواندن نظراتمعرفی کتاب آگاهی
«آگاهی» نوشته سوزان بلکمور( -۱۹۵۱)، پژوهشگر فراروانشناسی انگلیسی است و از مجموعه کتابهای «دانش معاصر» منتشر شده است. این کتاب درباره مفهوم آگاهی از منظر زیستشناسی، عصبشناسی و روانشناسی، تحلیل فراگیری ارائه میدهد.
آگاهی چیست و دقیقن چه میکند ـ و آیا اصلا کاری میکند؟ چطور تحریک الکتریکی میلیونها سلول کوچک مغز میتواند موجب تجربهی ما از جهان شود؟ آگاهی که «آخرین راز بزرگ علم» نامیده میشود، اکنون موضوع بحثهای داغ است، و تحولات جدید هیجانانگیزی که در حوزهی پژوهش مغز صورت گرفته است میدان را به روی زیستشناسان، عصبپژوهان، روانشناسان و فیلسوفان گشوده است.
در این کتاب خواندنی بحث میشود که آیا ما واقعن اختیار (ارادهی آگاهانه) داریم یا نه، و چه چیزی سبب تصور ما از «خود» میشود؛ از بعضی نظریههای مهم نیز بحث شده است. از جمله آزمایشهای جدید در مورد عمل و آگاهی، بینایی و توجه، حالتهای تغییر یافتهی آگاهی، و آثار و عوارض آسیبهای مغزی و داروها.
سوزان بلکمور میپرسد که آیا آگاهی نوعی توهم نیست، و نشان میدهد که دانشمندان و فیلسوفان وقتی میکوشند فاصلهی عمیق میان جهان مادی و تجربههای شخصی ما را پر کنند با چه دشواریهای عظیمی مواجه میشوند.
سیری در نظریه پیچیدگی
ادبیات فرانسه از ۱۹۸۰ تا امروزدومینیک ویار
در جست و جوی فضاهای گم شدهداریوش شایگان
مغز ماماتیو مک دونالد
۱۲,۵۰۰۵۰%
عصاره این کتاب: «آگاهی یک توهم بزرگ است» کتابی قوی از لحاظ علمی و تجربی اما اثر کاملا غیرفلسفی و یا بهتر بگویم ضد فلسفی چرا که نویسنده کتاب یک روانشناس و دارای دکترای فراروانشناسی است ، جا پای داوکینز
آگاهی و ذهن معمولا از مفاهیمی هستند که معمولا بجای هم بکار میروند. آگاهی میتواند اطلاع و شناخت یک فرد بر محیط اطراف خود و یا شناخت انسان از جایگاه خود در جامعه
کتاب خیلی خوبیه، به همه علاقمندان به علوم شناختی توصیه میکنم. قیمت ایبوکش کمی عجیبه! من نسخه چاپی این کتاب رو از یه سایت با همین قیمت گرفته بودم!!!
همچنین پیشنهاد میکنم کتاب منشا آگاهی در فروپاشی ذهن دوساحتی رو مطالعه کنین.
خیلی خوبه، علمی و جالب با بیان ساده و جذاب
کوتاه و خواندنی در مورد اینکه «اگاهی» چیست؟ ارزش چندبار خواندن را دارد و به عنوان پیش مقدمهای برای این موضوع خیلی جذاب و مفیده
کتاب از نظر علمی و محتوایی عالی هست شک نکنید ولی از نظر متن یکم سخت هست، ولی همچنان توصیه میشه
یک مرور کوتاه و عالی به تمام جنبههای نظریهها و آزمایشهای مهم در مورد آگاهی. کتابی خوشخوان برای عموم.
کتاب خوبیه در مورد آگاهی و در واقع تصور ما از من... یکی از دارکترین قسمتهاش شخصیت چندگانه بود
درود. کتاب خوبیه در رابطه با اگاهی و ذهن صحبت میکنه که ایا اینها از مغز سرچشمه میگیرن یا از روح یا از چی؟ جالب و قشنگه چون از آزمایش های مختلف و خلاقانه ای میگه که برای رسیدن به