دانلود و خرید کتاب من ناشناخته کارل گوستاو یونگ ترجمه سید مصطفی حسینی
تصویر جلد کتاب من ناشناخته

کتاب من ناشناخته

معرفی کتاب من ناشناخته

کتاب من ناشناخته نوشته کارل گوستاویونگ است که با  ترجمه سید مصطفی حسینی منتشر شده است. این کتاب در قالب شش فصل به مفاهیمی چون خودشناسی و خودآگاهی، آن چه دنیای مدرن بر سر انسان آورده، ارتباط انسان کنونی با دین، مذهب و خودشناسی و نقشی که مذهب در مقابل توده گرایی ایفا می‌کند می‌پردازد و این مسائل را از ابعاد گوناگون مورد مطالعه قرار می‌دهد.

درباره کتاب من ناشناخته

کارل گوستاو یونگ متولد  ۱۸۷۵  درگذشته ۱۹۶۱ فیلسوف و روانپزشک اهل سوئیس بود که با فعالیتش در روانشناسی و ارائه نظریاتی با عنوان روان‌شناسی تحلیلی شناخته می‌شود. یونگ بعضی از معروفترین مفاهیم روانشناسی را ابداع کرده‌است مانند: ناخودآگاه جمعی، سایه‌ها، پرسونا، عقده‌ها، آنیما و آنیموس، درونگرایی و برونگرایی. این کتاب نگاهی دارد به رویکرد یونگ درمورد شناخت خود و آن‌ چیزی که در ناخودآگاه ما باقی می‌ماند.

خواندن کتاب من ناشناخته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به روانشناسی و خودشناسی پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب من ناشناخته

برای آزادسازی افسانهٔ حکومت مستقل یا به عبارتی دیگر هوا و هوس کسانی که آن را دستکاری می‌کنند، از هر محدودیت کلی، تمام جنبش‌های سیاسی اجتماعی که در این راستا حرکت می‌کنند همیشه تلاش می‌کنند تا عرصه را ازکنترل ادیان خالی کنند. زیرا برای اینکه افراد را تحت سلطهٔ حکومت در بیاورند باید اتکا و وابستگی آنها را از هرچیزی جز دولت و حکومت قطع کنند. اما دین به معنای وابستگی و تحت سلطهٔ حقایق غیرعقلانی تجربیات است. این تجربیات به طور مستقیم به شرایط جسمی و اجتماعی مربوط نمی‌شوند بلکه مربوط به چیزی ماورای نگرش ذهنی فرد هستند.

اما داشتن یک نگرش نسبت به شرایط خارجی زندگی تنها زمانی امکان‌پذیر است که نقطهٔ مرجعی خارج از آن‌ها وجود داشته باشد. ادیان به ما این نگرش را می‌دهند، یا حداقل ادعا می‌کنند که چنین دیدگاهی دارند، در نتیجه فرد را قادر می‌سازد تا قضاوت خود و قدرت تصمیم‌گیری خود را به انجام برساند. ادیان در برابر فشار آشکار و اجتناب‌ناپذیر شرایطی که هر کس فقط در جهان بیرون زندگی می‌کند و زمین دیگری زیر پایش ندارد، یک منبع و تکیه‌گاهی بزرگ برای فرد می‌سازند. اگر واقعیت آماری تنها واقعیت باشد، پس می‌توان آن را تنها مرجع دانست. در این صورت تنها یک شرط وجود دارد، و از آنجا که هیچ شرط مخالفی وجود ندارد، قضاوت و تصمیم نه تنها زائد و اضافی بلکه غیر ممکن می‌شود. 

معرفی نویسنده
عکس کارل گوستاو  یونگ
کارل گوستاو یونگ

کارل یونگ، با نام کامل کارل گوستاو یونگ (زاده‌ی ۲۶ جولای ۱۸۷۵، کسویل، سوئیس – درگذشته در ۶ ژوئن ۱۹۶۱، کوسناخت، سوئیس)، روان‌شناس و روان‌پزشک سوئیسی بود که روان‌شناسی تحلیلی را پایه‌گذاری کرد. یونگ مفاهیم شخصیت برونگرا و درونگرا، کهن‌الگوها و ناخودآگاه جمعی را نیز مطرح کرد و توسعه داد. آثار یونگ در عرصه‌های روان‌پزشکی، مطالعات دینی، ادبیات و زمینه‌های مرتبط با آن‌ها، در سراسر جهان تأثیرگذار بوده است.

maria nazemi
۱۴۰۰/۰۷/۲۶

من وقتی دیدم ۳ تا اقا از ترجمه کتاب بدگفتن کتاب و خوندم... بعنوان کسی که کتابهای یونگ رو تماما خونده از ترجمه دکتر سلطانیه تا بهفروزی، اسماعیلپور. فرناز گنجی، دکتر سپیده حبیب، بیژن کریمی و ....‌این واقعا ترجمه بدی

- بیشتر
Mohammadhossein Abdi
۱۳۹۹/۰۳/۲۸

ترجمه افتضاح به نظر من و کلافتون میکنه

Afshin Hezaveh
۱۳۹۹/۰۵/۰۲

موضوع کتاب عالی. ولی ترجمه‌ی کتاب افتضاح‌. ویرایش کتاب به شدت بد. بدترین ترجمه‌ای بود که در عمرم از یک کتاب خوندم. واقعاً حیف پول و وقتی که گذاشتم. واقعاً حیف از یونگ و این کتاب خوبش که با چنین ترجمه‌ی مسخره‌ای منتشر شده.

علیرضا شمس
۱۴۰۱/۰۷/۱۵

کتاب محتوای قوی دارد اگر با گوگل ترنسلیت مانوس باشید که فبهاالمراد در غیر اینصورت کمی گیج میشوید احساس میکنم مترجم هم همین وضع را داشته ، به رایگان ویا در بینهایت ارزش خواندن دارد ولی برای خرید خیر

عباس
۱۳۹۹/۰۸/۱۳

نمی شود این کتاب را خواند و فهمید. اشکال در ترجمه است یا متن؟؟؟؟

Asad Teymouri
۱۴۰۳/۰۱/۰۹

محتوای کتاب یونگ مشکلی ندارد. ولی این نسخه ترجمه شده به شدت حاوی مشکلات تایپی و معنایی می باشد. توصیه میکنم نسخه انگلیسی را بخوانید.

آنچه که عصر ما به آن فکر می‌کند، آن است که "سایه" و بخش تحتانی ذهن شامل چیزهایی بیشتر از چیزی است که صرفاً منفی است. این حقیقت که از طریق علم خود - یعنی با کشف روح خودمان، به غریزه و دنیای آن‌ها بر می‌گردیم، باید کمی نور بر روی قدرت‌هایی که در روح به خواب می‌روند، که ما به ندرت از آن آگاه هستیم، به فراموشی بسپاریم، که همه چیز خوب پیش می‌رود. آن‌ها توانایی‌های بالقوه بسیار پویایی هستند، و به طور کامل به آمادگی و نگرش ذهن خودآگاه بستگی دارد که این نیروها و تصاویر و ایده‌های مرتبط با آن‌ها به سمت ساخت یا فاجعه گرایش دارند. به نظر می‌رسد که روان‌شناس تنها کسی باشد که از تجربه آمادگی روانی انسان مدرن آگاهی دارد، زیرا او تنها کسی است که خود را مجبور به جستجو در طبیعت بشر می‌کند و این نیروها و ایده‌هایی است که فرد را قادر ساخته‌است تا راه درست را از طریق تاریکی و خطر پیدا کند.
esrafil aslani
عقیده آزاد به طور بیرحمانه سرکوب می‌شود و تصمیم اخلاقی بی‌رحمانه سرکوب می‌شود، به این بهانه که هدف، حتی پست‌ترین روش‌ها را توجیه می‌کند. سیاست دولت به نوعی اعتقاد متعالی است، رهبر جامعه یا رهبر حزب به حد اعلای خوبی و بدی تبدیل می‌شود و هواخواهان به عنوان قهرمانان، شهدا، حواریون، مبلغان مذهبی مورد احترام قرار می‌گیرند. از نظر آنها تنها یک حقیقت وجود دارد که خودشان می گویند و هرچیز غیر از آن حقیقت محسوب نمی‌شود و به عنوان امری مقدس درنظر گرفته شده که هیچ انتقادی نباید به آن کرد. هرکسی که متفاوت از آنها فکرکند فردی ملحد محسوب می‌شود
MaryLu521
در این دایرهٔ گستردهٔ ضمیر ناخودآگاه، که از نقد و کنترل ضمیرخودآگاه مصون است، ما کاملاً بی پناه هستیم و درمعرض انواع و اقسام تاثیرات و بیماری‌های روانی مسری هستیم. با وجود همهٔ این خطرها، تنها وقتی می‌توانیم درمقابل خطرات بیماری‌های روانی خودمان را مصون نگه داریم که دقیقاً بدانیم چه چیزی و چه وقتی و چطور ذهن ما درمعرض حمله قرار می‌گیرد.
Behrouz
استدلال منطقی می‌تواند با مقداری چشم انداز رسیدن به موفقیت انجام شود تاوقتی که عاطفی بودن یک وضعیت خاص از یک حد مشخص منطقی فراتر نرود. اگر دمای عاطفی و احساسی به مرز بحران برسد، احتمال تأثیر منطق و خرد کم می‌شود و جایش را شعارها و آرزوهای واهی می‌گیرند. بهتر است بگوییم که این امر منجر به یک نوع دارایی جمعی می‌شود که به سرعت به سمت شیوع یک اپیدمی روانی سوق پیدا می‌کند. دراین حالت، همهٔ آن حالات و بیماری‌های اجتماعی پا به عرصهٔ ظهور می‌گذارند و خودشان را در سطح جامعه نشان می‌دهند. چنین مواردی به هیچ وجه تنها نمونه‌های عجیب و جالبی نخواهند بود که فقط در زندان‌ها و آسایشگاه‌های روانی دنبالشان بگردیم
Behrouz
حکومت دیکتاتور نشات گرفته از عقل بورژوایی یک مزیت بزرگ دارد: همراه با فرد، نیروهای مذهبی‌اش را هم می‌بلعد. حکومت، جای خدا را گرفته‌است؛ به همین دلیل است که از این زاویه، سوسیالیست هستند و برده‌داری حکومتی نوعی عبادت است. اما تابع دینی را نمی‌توان از هم جدا کرد و در این روش جعل کرد، بدون این که شک و تردیدهای نهفته را افزایش دهد، که بلافاصله مهار می‌شوند تا از تعارض با گرایش رایج به سمت توده اجتناب کنند. نتیجه، مانند همیشه در چنین مواردی، به شکل تعصب است، که به نوبه خود به عنوان سلاحی برای کوبیدن کوچک‌ترین جنبش مخالف استفاده می‌شود.
soha
برای آزادسازی افسانهٔ حکومت مستقل یا به عبارتی دیگر هوا و هوس کسانی که آن را دستکاری می‌کنند، از هر محدودیت کلی، تمام جنبش‌های سیاسی اجتماعی که در این راستا حرکت می‌کنند همیشه تلاش می‌کنند تا عرصه را ازکنترل ادیان خالی کنند. زیرا برای اینکه افراد را تحت سلطهٔ حکومت در بیاورند باید اتکا و وابستگی آنها را از هرچیزی جز دولت و حکومت قطع کنند. اما دین به معنای وابستگی و تحت سلطهٔ حقایق غیرعقلانی تجربیات است. این تجربیات به طور مستقیم به شرایط جسمی و اجتماعی مربوط نمی‌شوند بلکه مربوط به چیزی ماورای نگرش ذهنی فرد هستند.
MaryLu521

حجم

۶۹٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۰۱ صفحه

حجم

۶۹٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۰۱ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
۳۵,۰۰۰
۳۰%
تومان