معرفی و دانلود کتاب خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزیsubscriptionAvailable

کتاب خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی

۲.۵(از ۱۸ امتیاز)
نوع کتاب
انتشارات: 
انتشارات جامی
categoryدسته‌بندی: 
جامعه‌شناسی

قیمت:

۹۰,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی

کارل گوستاو یونگ (۱۸۷۵ - ۱۹۶۱)، روانپزشک سوئیسی است.

«خود ناشناخته: فرد در جامعه امروزی»، کتابی است مشتمل بر ۷ فصل که در ابتدا از کمونیسم و حکومتی که در شوروی برقرار است به تندی انتقاد می‌کند.

در فصل‌های دوم به بعد از نقش خود فرد در جامعه سخن گفته و اینکه فرد به جای اینکه تفکر توده‌ای داشته باشد و به این و آن بپیوندد، باید خود را شناخته و طبق شعور ناخودآگاه خود عمل کند.

به نظر یونگ، هر علمی حد و حدودی دارد و نباید از آن حدود تجاوز کرد مثل روانشناسی که وقتی رابطه دوطرفه پزشک و مریض بیش از حد می‌شود کار خراب می‌شود و صورت ذهنی و خیالی به‌خود می‌گیرد.

برای همین است که هم روحانیون مسیحی و هم ماده‌گراها به جای صرف وقت جهت راهنمایی فرد فرد جامعه سعی می‌کنند توده‌ها را به سمت خود بکشند و پس از حل شدن آنها در خود می‌توانند هر کاری می‌خواهند بکنند. ولی مذهب با نمونه‌سازی می‌تواند این مشکل را حل کند.

برای مثال مسیح خود نمونه‌ای از یک انسان متعالی است به‌طوری که هنگام اعدام با اینکه هیچکدام از هزاران گرسنه‌ای که سیرشان کرده بود نگفتند «اعدامش نکنید» ولی بازهم سعی در جذب توده‌ها نکرد.

یک انسان در جامعه‌ای خیلی کوچک و با امکانات محدود نیز می‌تواند با الگو قرار دادن مسیح در راه تعالی خویش هر چند کم، تلاش کند.

همچنین به نظر یونگ هیچ چیزی بیش‌تر از استعداد یادگیری، انسان را از غریزه‌هایش بیگانه نمی‌سازد. در نتیجه انسان تنها با شعور خودآگاه خود آشناست و با شعور ناخودآگاه خود بیگانه.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابخود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی
موضوعجامعه‌شناسی
نویسندهکارل گوستاو یونگ
مترجممهدی قائنی
انتشاراتانتشارات جامی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۱۰/۰۱
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۵۲ مگابایت
شابک۹۷۸-۶۰۰-۱۷۶-۰۵۳-۲
تعداد صفحه‌ها۱۷۵ صفحه
قیمت کتاب۹۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

آرمان میرزاخانی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۱۸

متاسفانه مترجم (مهدی قائنی) نظرات شخصی و اعتقادات خودش را لابلای متن کتاب وارد کرده و نه تنها امانت دار خوبی در کار ترجمه نبوده بلکه تفسیرات غیرعلمی و غرض ورزانه خود را به خورد خواننده میدهد. واقعا جای تأسف...بیشتر

۳
Nausica96
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۸/۱۰

کتابی با چنین عنوانی از یکی از نویسنده های مورد علاقم, نمیدونم چرا باید این محتوا و کانسپت بی نظیر فدای ترجمه های بد و غیر روان بشه؟! نسخه ترجمه شده حسینی هم از این بدتر و تحریف شده تر...بیشتر

۰
Mohamad Reza
۱۴۰۲/۰۶/۰۳

مترجم عقاید شخصیش رو وارد کتاب کرده و امانتدار نبوده

۰
mehdi
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۱/۲۳

مترجم اعتقادات شخصیِ خودشو در قالب پیش‌گفتار و شرح و توضیحات تو کتاب گنجونده و مرتکب بی‌اخلاقی حرفه‌ای و نقض امانت علمی شده که اقدامش شامل موارد زیر . خیانت به اعتماد مخاطب . نقض حقوق نویسنده . تلاش برای تحریف حیقیت

۰
mahdi
۱۳۹۷/۰۶/۳۱

چیزای جالب و فلسفی رو مطرح میکنه در کل خوب ولی امید دارم بهتر کار بشه

۰
کاربر ۲۰۴۲۱۹۴
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۸/۰۴

فکر می کنم ترجمه ی خوبی نشده

۰
کاربر 8513523
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۷/۰۸

ترجمه افتضاح نامفهوم و خسته کنندس

۰

بریده‌هایی از کتاب

وقتی هم که دیکتاتور بر گرده مردم سوار شد دیگر آن سخنان پیشین از یادش می‌رود. آن سخنان برای موقعی بوده که در کلبه خود زندگی می‌کرده است. «آنطوری که آدمی در یک کلبه محقر فکر می‌کند در کاخ‌های عالی فکر نمی‌کند.»
MAHDI
۱۷
دیکتاتورها و تورانیان (جباران) میل دارند که همه مردم مساوی باشند و آن هم نه اینکه سرفراز و مساوی بلکه پست و مساوی. و اگر اطرافیان آنها هم قدرتی دارند نباید به شکل شخصیت قدرتمند باشند، بلکه به شکل نوکران قدرتمند باشند. شخصیت باید از میان برود. همه بی شخصیت باشند کسی نباشد که سرش به تنش بیرزد.
The Hat
۱۴
سپردن قدرت به دست یک نفر و یا چند نفر خطر بسیار دارد و نتیجه‌ای جز فساد به بر نخواهد داشت. به‌طوری که همیشه می‌گفته‌اند: «قدرت به سوی فساد روی دارد، قدرت مطلق به سوی فساد مطلق است»
The Hat
۱۳
«دولت‌ها هدف دیگری ندارند جز اینکه به وسیله وضع مالیات‌ها هر روز بیشتر مردم را آنچنان بینوا و بی‌چیز گردانند که فقط گرفتار مایحتاج روزمره خود بوده و توانایی و فرصت مخالفت و توطئه برضد دولت‌ها را نداشته باشند» .
The Hat
۱۱
هیتلر می‌گفت: «تنها وسیله‌ای که می‌تواند به آسانی بر عقل و خردمندی چیره گردد وحشت و ترور است» . (۳۳) و باز می‌گفت: «عامل باورکردن یک دروغی بسته به بزرگی و کوچکی آن می‌باشد... بنابراین توده‌های انبوه مردم خیلی آسانتر دروغ‌های بزرگ را باور می‌کنند تا دروغ‌های کوچک» (۳۴) بدبختانه و یا خوشبختانه فاشیزم بی‌باک‌تر از کمونیزم بوده و هست: «اهمیتی ندارد که فتح کنیم یا نه، برای اینکه ملتی را به عظمت رساند باید او را به میدان جنگ فرستاد. گو اینکه از این کار دست و پای آن را در پوست گردو بگذاریم.
Meloy G
۱۰
رهبری که حرف آخر با اوست و جز او کسی پشیزی ارزش ندارد فاشیزم است.
پویا پانا
۱۰
ضروری‌ترین چیزها در اصلاح جامعه انتقاد و خرده‌گیری از خود است.
پویا پانا
۸
«به مرد نیک و مرد شریر اختیار بدهیم که هرچه خواستند بکنند. سپس اعمال آنها را در نظر بگیریم و ببینیم شهوت آنها را به کجا خواهد کشانید. دیری نمی‌گذرد که به آدم خوب در همان طریقی که مرد شریر طی طریق کرده است برخورد می‌کنیم که به طبیعت از «خوی تجاوز به دیگری که در همه افراد بشر طبیعی است و به‌عنوان خیر آن را دنبال می‌کند و فقط به زور قانون از آن می‌توان جلوگیری کرد» در آن گمراه شده است»
Dexter
۶
هزاران هزار صفر را که کنارِ هم بگذاری نتیجه همان صفر یعنی هیچ است. آری، همه چیز بستگی به ارزش افرادی دارد که دور هم جمع شده و آن چیز را ساخته‌اند. اما کوته‌فکری که عادت عصر ما شده و سرنوشت ما را تعیین می‌کند باعث آن شده است که ما فقط به انبوهی افراد و سازمان‌های توده‌ای و تلمبار فکر می‌کنیم و فقط عاملی اصلی و مهم که می‌شناسیم عدد است.
پویا پانا
۶
«قدرت به سوی فساد روی دارد، قدرت مطلق به سوی فساد مطلق است»
Dexter
۳
مقدمه ای بر روانشناسی یونگتصویر جلد کتاب مقدمه ای بر روانشناسی یونگ
فریدا فوردهام
تعبیر خوابتصویر جلد کتاب تعبیر خواب
کارل گوستاو یونگ
مقدمات روان‌شناسی فروم؛ زندگی در میان داشتن و بودنتصویر جلد کتاب مقدمات روان‌شناسی فروم؛ زندگی در میان داشتن و بودن
اریک فروم
یونگ‌شناسی کاربردیتصویر جلد کتاب یونگ‌شناسی کاربردی
رابین رابرتسون
روانشناسی و علوم غیبیتصویر جلد کتاب روانشناسی و علوم غیبی
کارل گوستاو یونگ
عشق آگاهانهتصویر جلد کتاب عشق آگاهانه
ا.آر اوراژ
من ناشناختهتصویر جلد کتاب من ناشناخته
کارل گوستاو یونگ
یونگ، بوبر و تائوئیزمتصویر جلد کتاب یونگ، بوبر و تائوئیزم
هرولد کوارد
تحلیل کاربردی خواب و رویاتصویر جلد کتاب تحلیل کاربردی خواب و رویا
رابرت الکس جانسون
روان شناسی تکامل شدنی مردم (انسان)تصویر جلد کتاب روان شناسی تکامل شدنی مردم (انسان)
پی. دی آسپنسکی
روانکاوی و زندگی من به همراه توتم‌پرستیتصویر جلد کتاب روانکاوی و زندگی من به همراه توتم‌پرستی
زیگموند فروید
مقدمه‌ای بر روانشناسی فرویدتصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر روانشناسی فروید
ادوارد اروین
ویتگنشتاین و روان‌کاویتصویر جلد کتاب ویتگنشتاین و روان‌کاوی
جان هیتون
اگزیستانسیالیسم: از تئوری تا عملتصویر جلد کتاب اگزیستانسیالیسم: از تئوری تا عمل
علی‌ اکبر فرهنگی
۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)تصویر جلد کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)
مارک ورنون
زندگی‌نامه من: خاطرات، خواب‌ها و تفکرات کارل گوستاو یونگتصویر جلد کتاب زندگی‌نامه من: خاطرات، خواب‌ها و تفکرات کارل گوستاو یونگ
آنیلا یافه
تخیل فعالتصویر جلد کتاب صوتی تخیل فعال
رابرت الکس جانسون
کارل گوستاو یونگتصویر جلد کتاب کارل گوستاو یونگ
گرهارد ور
در جست و جوی اسپینوزاتصویر جلد کتاب در جست و جوی اسپینوزا
آنتونیو داماسیو
اسرار سایه: رمزگشایی از نیمه‌ی تاریک وجودتصویر جلد کتاب اسرار سایه: رمزگشایی از نیمه‌ی تاریک وجود
رابرت بلای