معرفی کتاب خاطرات خفته
رمان «خاطرات خفته» تازهترین رمانی است که پاتریک مودیانو فرانسوی بعد از برنده شدن جایزه نوبل ادبیات در سال ۲۰۰۴ نوشت و در لیست کتابهای پرفروش قرار گرفت. این اثر رمانی است با نگاهی نو به روابط انسانی، خاطرات و وجدان انسانها.
راوی داستان نویسندهی مسنی است که خاطرات دوران کلیدی زندگیاش را در دهه ۶۰ مرور میکند. رابطههای مرموزی که با زنهای مختلف داشته و تاثیری که انعکاس ویرانگر این رابطهها بر زندگیاش گذاشته است. او خاطرات دوران کودکیاش را میکاود. روزهایی که رابطهی پرکشمکشی را با خانواده داشته و سالهای ناگوار جوانیاش که در آن به نویسندهای مشهور تبدیل شده است.
البته «خاطرات خفته» وقایعنگاری صرف و نقل ساده رویدادهای گذشته نیست. شاید بتوان نام دیگر این کتاب را پرسشها، رازها و یا حتی جنایات خفته گذاشت. وقایعی که مثل یک تصویر هولناک ناتمام در ناخودآگاهتان جا خوش کردهاند و از وجودشان بیخبرید.
این کتاب نمونه خوبی از سبک کلاسیکِ مودیانو است که با ترکیب زندگینامهنویسی و ایجاد رابطههای مرموز، معجونی صمیمی و جذاب میسازد و خواننده را تا انتها درگیر کتاب نگه میدارد.
فضای بیشتر داستانهای مودیانو بر پاریس دوران اشغال نازیها متمرکز شده است. تلاش در ترسیم دوران کودکی در غیاب پدر و مادر، نوجوانی منزوی و آواره، جستجوی جوانی و زمان از دست رفته، اثر داستانیاش را به خاطرات نویسی میکند.
میشل لسبر، نویسندهی فرانسوی درباره سبک نویسندگی مودیانو میگوید: «بهراستی چه چیزی ما را تا این حد به مودیانو وفادار نگه میدارد؟ درحالیکه هر بار پیش از خواندن رمان جدید او، میدانیم که مانند دفعات پیش، منگ و گرسنه رهایمان خواهد کرد!»
مودیانو تا امروز دهها رمان، داستان و فیلمنامه نوشته که به ۳۶ زبان ترجمه شده و توجه خوانندگان زیادی را در سراسر جهان جلب کرده است. بسیاری از آثار او جایزههای ادبی ارزشمندی از جمله «جایزه بزرگ رمان آکادمی فرانسه»، «جایزه گنکور» و «جایزه انستیتو فرانسه» را هم نصیبیش کردهاند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خاطرات خفته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خاطرات خفته |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۴۵۳۱۲۰۰ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۹۹۰۰ تومان |
| برچسب: | برنده نوبل |

۲۶. در این کتاب زنان الهام بخش یادآوری خاطرات دور و نسبتا فراموش شده راوی هستن، اشاره اجمالی ای به رابطه نه چندان خوب و پرمحبت با مادرش داره و هزاران سوال بی جواب و به قول خودش معماهای پاریسی حل...بیشتر
به نظر من هم در این کتاب و هم در کتاب "سیرکی که می گذرد" از این نویسنده یک جور ابهام آزار دهنده در موضوع، شخصیت پردازی، ماجراها و اتفاقات وجود داره؛ انگار که نویسنده هنوز با خودش به این...بیشتر
حیف وقت
خاطرات خفته رمان است، کمی خودزندگینوشت، گاهی جستار و البته گشتنامهای در پاریس. گشتوگذاری که نقب میزند به خاطراتی که گویی میجوند وجود راوی –نویسنده– را. راویای که مانند باقی آثار نویسنده چندان مطمئن نیست و درماندهی خاطراتیست که حتی...بیشتر
نظری ندارم