دانلود کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود + نمونه pdf رایگان

انتشارات:نشر داهی
امتیاز
۳.۱از ۴۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود، با عنوان اصلی i deserved a better goodbye را نویسنده‌ی کانادایی، آکیرا، نوشته است. وی در جمله‌ها و عباراتی کوتاه اما جان‌دار و مؤثر درباره‌ی عشق، رابطه‌ی عاطفی، جدایی، فراموشی و ترسِ از دست دادن سخن می‌گوید. این کتاب در حوزه‌ی ادبیات احساسی و رمانتیک قرار می‌گیرد. نهال سهیلی‌فر این اثر را ترجمه و نشر داهی آن را منتشر کرده است. نویسنده از نگارش این کتاب، شرح و تفسیرهای طولانی و پرطمطراق را درباره‌ی احساس و عشق دنبال نمی‌کند؛ بلکه به‌دنبال ایجاد حسی مشترک در خوانندگان کتاب از خواندن این جملات کوتاه می‌گردد. به عبارت دیگر، این جملات به یکدیگر ارتباطی ندارند، اما احساسی مشترک از تجربه‌ی رابطه‌ی عاطفی را در خواننده بیدار می‌کند. شما می‌توانید نسخه‌ی الکترونیکی این کتاب را در طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره‌ی کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود نوشته‌ی آکیرا

هر یک از شما به‌ویژه در دوران جوانی حداقل یک بار تجربه‌ی رابطه‌ی عاشقانه و عاطفی را داشته‌اید. احساسات و حالاتی را در این دوران تجربه می‌کنید که پیش از آن سابقه نداشته است. به‌واسطه‌ی همین تجربه‌ی ناب و تازه برای هر یک از مراحل دوران عاشقی، از آشنایی تا وصال یا حتی روزگار فراق، جملات کوتاه عاشقانه درباره‌ی احساسات خود در دفترچه‌ی خاطراتتان نوشته‌اید. کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود با این رویکرد به رشته‌ی تحریر درآمده است؛ گویی آکیرا تجربه‌ی خود از رابطه‌ی عاطفی را از لحظه‌ی آشنایی تا جدایی در جملات کوتاهی تعریف می‌کند.

در واقع نویسنده آن احساساتی را که خواننده از شور و حال رابطه‌ی عاطفی تجربه می‌کند، ساده و روان و با انتخاب دقیق کلمات روایت کرده است. این عبارات به زبان عامیانه، دور از پیچیدگی زبانی و بی‌غل و غش است. هنگام مطالعه آن را شبیه به جملات رایج در شبکه‌های اجتماعی می‌دانید؛ همان محتواهایی که از شدت نزدیکی به احساسات شما با دوستان و مخاطبانتان به اشتراک می‌گذارید.

بله؛ درست متوجه شده‌اید. کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود به احساسات روزانه‌ی شما درباره‌ی عشق، جدایی، دوری، تنهایی، دلتنگی و فراق نزدیکی دارد. مطمئن باشید با خواندن هر یک از این جملات یاد یک اتفاق، یک دوست و یک معشوق از دست رفته در ذهنتان زنده می‌شود.

نمونه‌ی نزدیک و در دسترس این مسئله را می‌توان از نام‌گذاری کتاب متوجه شد. این نام پیش از آنکه نامی ساده و معمولی به حساب آید، مونولوگ‌‌ها و گفت‌وگوهای درونی افراد را در ذهن تداعی می‌کند: من لیاقتم خداحافظی بهتری بود؛ در پسِ این جمله‌ی به‌ظاهر ساده حس رهاشدن، نادیده‌گرفتن، فراموشی، تنهایی و پایان تلخ یک رابطه نشسته است؛ احساساتی که بسیاری از خوانندگان با آن همذات‌پنداری می‌کنند.

اگر کلمات ساده و روان برای ابراز احساسات درونی خود پیدا نمی‌کنید، یا کسی را در زندگی می‌خواهید که احساساتی مشترک با شما داشته باشد، آکیرا به خوبی با شما همذات‌پنداری می‌کند. این نویسنده با مهارت مثال‌زدنی در جوشش احساسات و نگارش در حوزه‌ی ادبیات احساسی و عاشقانه آن نقطه از قلب و روح شما را به حرکت درمی‌آورد و درگیر می‌کند.

خلاصه کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

آکیرا در کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود جملات کوتاه، مؤثر و جان‌داری را از احساسات عاشقانه نوشته است. این جملات و عبارت‌های کوتاه به محتوای شبکه‌های اجتماعی شباهت دارد. نویسنده علاوه‌بر آنکه قلمی ساده و روان را برای نگارش کتاب انتخاب کرده است، با خواننده در تجربیات عاشقانه و عاطفی‌شان همذات‌پنداری می‌کند. اگر این کتاب را مطالعه کنید، تجربیات اصیل شما از عشق و تنهایی در ذهنتان تداعی می‌شود. مضامین این اثر مونولوگ‌ها و حرف‌های ناگفتنی را در بر می‌گیرد؛ همان حرف‌ها که هیچ‌گاه فرصتی برای ابرازش پیدا نکرده‌اید.

درباره‌ی آکیرا؛ نویسنده‌ی کتاب

معمولاً آکیرا، این نویسنده‌ی کانادایی، مضامین عاشقانه و احساسی را با نگارش متن‌های کوتاه و مؤثر نشان می‌دهد. بیشتر آثار او در ژانر ادبیات احساسی و عاشقانه قرار می‌گیرد. آکیرا که در سال ۱۹۸۶ به دنیا آمد، با مطالعه‌ی آثارش مفاهیمی مثل تنهایی، جدایی، عشق، از دست دادن، فراق و وصال در ذهنتان تداعی می‌شود. در واقع این نویسنده می‌تواند با چیرگی مضامین انتزاعی را با کلمات ساده‌ای توصیف کند. به‌طور کلی اطلاعات دقیق درباره‌ی سیر زندگی او در دسترس نیست؛ با این حال سایر آثار او مثل ۳۶۵ روز بدون تو، جان‌باخته، به زمان‌بندی خدا اعتماد کن، پیام‌هایی که می‌خواستم بفرستم اما هرگز نفرستادم، ۳۶۵ روز شکرگزاری و سین زدی ولی جواب ندادی به زبان فارسی ترجمه شده است و می‌توانید همه‌ی آن‌ها را در طاقچه خرید و دانلود کنید.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود احساسات فراموش‌شده را در مخاطب زنده می‌کند. در واقع خواننده با مطالعه‌ی این کتاب شعرگونه لحظه‌هایی را به یاد می‌آورد که جایی در کنهِ ذهنش پنهان شده بود. مرور این لحظات در خلال خواندن جملات کوتاه عاشقانه اتفاق می‌افتد و تنهایی، عشق، جدایی و سرگشتگی پس از فراغ را یادآوری می‌کند. مطالعه‌ی این کتاب، تداعی‌گر احساسات ناب انسانی است. خواننده را از لحظه‌ی اکنون به گذشته‌ای دور می‌برد و پیوسته لحظاتی دورافتاده را به او یادآور می‌شود.

دانلود کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ی کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود را به همه‌ی افرادی که به احساسات انسانی اهمیت می‌دهند، توصیه می‌کنیم. از طرف دیگر، اگر فرصت کافی ندارید یا مطالعه‌ی کتاب‌های شعرگونه و کوتاه را ترجیح می‌دهید، خواندن این اثر برای شما جذابیت دارد. همچنین نوجوانان و جوانان که روزانه به‌عنوان کاربر شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند، مطالعه‌ی کتاب من لایق خداحافظی بهتری بودم مورد علاقه‌شان خواهد بود؛ زیرا جملات کوتاه این اثر بی‌شباهت به محتوای شبکه‌های اجتماعی نیست.

بخشی از متن کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

خنده‌ام،

همه‌چی‌ام

رو از دست می‌دم.»

۱۴۰۴/۰۲/۲۳

اگر دنبال کتابی هستید که حرف‌های دل‌ِ‌یک‌عاشق‌ (عشق‌نافرجام) رو به تصویر بکشه، شدیدا پیشنهاد میکنم.

سحر عاطف
۱۴۰۴/۰۴/۱۷

محتواش مناسب همه نیست..

۱۴۰۳/۱۲/۱۴

دبی

۱۴۰۴/۰۳/۰۳

ارزش خریدن نداشت

بریده‌هایی از کتاب

چون هیچ‌وقت فکر نمی‌کنی که بار آخر بار آخره فکر می‌کنی دفعه‌های بعد هم هست فکر می‌کنی تا ابد وقت داری اما نداری.
ma.s.d
۱۱:۳۳ شب فکر کردم دارم رها می‌کنم، تا اینکه یکی یه روز ازم پرسید: «اگه یه آرزو داشتی، اون چی بود؟» و اولین فکری که به ذهنم رسید این بود که اون آرزو رو حروم تو کنم.
ma.s.d
۶:۳۴ عصر دوست دارم بدونی، اما نمی‌خوام خودم بهت بگم.
ma.s.d
۹:۴۴ شب گاهی سخت‌ترین بخش دوست‌داشتن کسی لحظه‌ایه که می‌فهمی بهترین کاری که از دستت برمی‌آد اینه که رهاش کنی بره.
ryhn_di
تو هنوز نوتیفیکیشن مورد علاقهٔ منی.
ma.s.d
۵:۵۷ صبح دلیل این‌که نمی‌تونیم کسی رو رها کنیم اینه که از عمق وجودمون هنوز امیدواریم.
ma.s.d
۸:۰۰ شب هر باری که بهت فکر می‌کنم، باید به خودم یادآوری کنم که اگه می‌خواستی با من بمونی، می‌موندی.
ryhn_di
با یا بدون بحث، تو هنوز همونی هستی که دلم می‌خواد.
ma.s.d
هنوز اولین باری که کل شب رو با هم بیدار موندیم یادمه.
۱۱:۱۸ شب بدترین احساس یعنی باید با کسی که دلت می‌خواد هر لحظه رو باهاش باشی خداحافظی کنی.