دانلود و خرید کتاب عنکبوت هانری تروایا ترجمه پرویز شهدی
تصویر جلد کتاب عنکبوت

کتاب عنکبوت

معرفی کتاب عنکبوت

رمان عنکبوت نوشته هانری تروایا، نویسنده روس‌شناس فرانسوی است. شهرت تروایا به دلیل زندگینامه‌های دقیق و جانداری است که درباره نویسندگان دوره درخشان ادبیات روسی در قرن نوزدهم از جمله تورگنیف، داستایوفسکی، تولستوی، پوشکین و چخوف نوشته است.

درباره کتاب عنکبوت

عنکبوت رمانی کلاسیک درباره روزگار یک خانواده متوسط فرانسوی به نام فونسک در سال‌های پس از جنگ جهانی اول است. خانواده‌ای که از مادر، یک پسر و سه دختر تشکیل شده است.

ژرار پسر خانواده که شخصیت اصلی داستان است روشنفکری ۳۸ ساله، خودآموخته و مترجم کتاب است. او آدمی تلخ و منزوی، ضعیف، به شدت بدبین و عاشق نیچه است و مدام در گفتگوهایش از او نقل قول‌هایی می‌کند.

داستان از روز عروسی لوسی، خواهر دوم آغاز می‌شود، مراسمی که ژرار به دلیل بیماری به آن نمی‌رود. او از عروسی خواهرش با مردی متمکن بیزار است و فکر می‌کند زندگی او در آینده ملالت‌بار و دچار روزمرگی خواهدشد. او مدام به لوسی فکر می‌کند و این دل‌مشغولی با شنیدن خبر ازدواج خواهر اولش با یک مغازه‌دار برای او تبدیل به مصیبتی می‌شود اما فاجعه زمانی اتفاق می‌افتد که ژرار می‌فهمد دوستش خواستگار خواهر کوچکش شده است.

ژرار که اساسا عشق را کاری بیهوده می‌پندارد و هیچ زنی در زندگی‌اش نیست به هر کاری از تمارض، دروغ‌گویی و فریب‌کاری تا خودکشی ساختگی دست می‌زند که خواهرانش را از ازدواج منع کند و این کار هر روز او را تنهاتر از قبل می‌کند چون سخنرانی‌ها و ادعاهای ژرار درباره بیهوده‌بودن عشق و ازدواج نه به دلیل روشن‌فکری او و پند دادن به خواهرانش بلکه به دلیل نگرانی از زندگی و آینده پر از تنهایی خودش است و تمام دست پا زدن هایش برای این است که حداق یکی از خواهران را برای خودش نگاه دارد؛ غافل از این که تلاش‌های او نتایج شومی به‌بارمی‌آورد و تنهایی و شوربختی همچون تار عنکبوتی آهسته آهسته او را اسیر خود می‌کند.

«عنکبوت» رمانی روان‌شناسانه است که از بدطینتی‌ها، خودخواهی‌ها و ترس‌های درونی انسان پرده برمی‌دارد.

تروایا در این اثر به سقوط ارزش‌های اجتماعی و امید به زندگی و رواج پوچ‌گرایی بعد از مصایب جنگ جهانی اول در اروپای دهه ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ اشاره کرده است. نگرش‌هایی که بخشی از آنها به نیچه منسوب بود، بی‌‌آنکه فلسفه حقیقی این فیلسوف که درواقع ستایشگر زندگی بود درک شود.

arastou1981@
۱۳۹۸/۰۵/۱۵

عالی

استودیوس
۱۴۰۱/۰۸/۱۷

انچه باعث مرگ انسان میشود درد جسمانی نیست بلکه دیو افسردگی و الام روحی است ک درمان نشود..ژرار همه چیز را سیاه میبیند او حتا تعریفش از بدنیا امدن یک نوزاد عشق دوانسان ازدواج و دورهمی های ساده و گرم

- بیشتر
آدم می‌جنگد، نومید می‌شود. بعد زندگی ناگهان ساده، آسمان آرام و علاج کار بسیار ساده و شیرین می‌شود. آدم منتظر می‌ماند. عمیق‌ترین زخم‌ها جوش می‌خورند. نباید در برابر درد جبهه‌گیری کرد. باید پذیرفتش، در آن شناور شد، از آن عبور کرد و هم‌چون اسفنجی از آن اشباع شد. هیچ‌چیز اندوه را به‌اندازهٔ تسلیم‌وار خود را به آن سپردن، تخفیف نمی‌دهد.
شراره
آدم به کورها کمک می‌کند که از کوچه‌ها بگذرند! چرا نباید به کمک کسی شتافت که فکر احمقانه‌ای چشم روشن‌بینش را کور کرده و دارد مانند نابینایی واقعی دچار خطری قطعی می‌شود؟ -ـ چون نمی‌دانید کدام‌یک از شما دو نفر چشم روشن‌بینش را از دست داده است.‌
نازنین بنایی
زندگی به‌دست نمی‌آید، پذیرفته می‌شود.‌
شراره
از خودم می‌پرسم آیا زن‌هایی که ازدواج می‌کنند، می‌توانند به میزان انحطاط‌شان پی ببرند. از امروز به فردا، بیش‌ترشان از همه چیز عاری می‌شوند، بی‌نظر و بی‌عقیده می‌شوند و خود را درست به تصویر شوهرشان قالب‌ریزی می‌کنند. «ایتالیا زیباترین کشور دنیاست. پل مرا می‌پرستد، من هم عاشقشم. از خوشحالی در پوست نمی‌گنجم.»
نازنین بنایی
زندگی آن‌گونه که پیش می‌آید برخورد کن. برای پول آن اندازه که می‌ارزد و برای مردم، آن اندازه که استحقاقش را دارند ارزش قائل شو.
پویا پانا
آسانسور در طبقهٔ سوم خراب شده و همان‌جا مانده بود. پله‌ها بوی غذای مانده و آب ژاول می‌داد. صدای جیغ‌وداد و به‌هم خوردن ظرف‌ها از ورای درهای نازک و تیرهٔ راهرو شنیده می‌شد. هر خانواده‌ای خودش را توی چهاردیواری‌اش، با شادی‌ها و غم‌ها و وسواس‌هایش، محدود کرده بود. فقط تیغه‌ای سیمانی از چپ و راست، از همسایه‌ها جدایش می‌کرد. توده‌ای از آدم‌ها که زندگی‌شان به‌صورت مکعب‌هایی درآمده و به‌دقت داخل جعبه‌هایی چپانده شده بود. ‌
raha
عشق چیزی فراسوی این میمون‌بازی‌ها بود. زن این هیولای تسلیم و رام نبود. عشق مفهومش برقراری جریانی الکتریکی بی‌روح و مشمئزکننده بین دو جسم نیست که روح‌مان به‌شدت از آن گریزان است. عشق چیزی غریزی مانند غذا خوردن، نوشیدن و خوابیدن نیست، بلکه نیاز به پیوندی است که همهٔ زشتی‌ها را تغییر می‌دهد و به زیبایی تبدیل می‌کند. به‌طورحتم میان دو فرد برگزیده، هماهنگی موزون و اسرارآمیزی بین نیازهای جسمانی و خواست‌های متعالی روحی برقرار می‌کند. غریزه براثر کششی شگفت‌انگیز حالتی متعالی پیدا می‌کند. مرد و زن از سلطهٔ جسم‌شان می‌گریزند، بی‌آن‌که مجبور باشند احساس ناب‌شان را قربانی کنند.
شراره
طالب حداکثر آزادی در حداقل اقتدار هستیم. حداقل رفاه در حداکثر امنیت.
پویا پانا
از خودم می‌پرسم آیا زن‌هایی که ازدواج می‌کنند، می‌توانند به میزان انحطاط‌شان پی ببرند. از امروز به فردا، بیش‌ترشان از همه چیز عاری می‌شوند، بی‌نظر و بی‌عقیده می‌شوند و خود را درست به تصویر شوهرشان قالب‌ریزی می‌کنند.
شراره
سرمستی تنهایی. تنهایی باعث می‌شود آدم نبوغ را باور داشته باشد. حضور بیگانگان است که آدم‌ها را تا حد معیارهای حقیرانه‌شان پایین می‌کشد. ولی این جدا ماندن از هر صدایی و هر حرکتی است که ما را برمی‌انگیزاند و به سطح واقعی‌مان ارتقا می‌دهد. این باید خوشبختی متعالی باشد. یقینی قطعی‌شده، دقیق بودنی سعادت‌آمیز، بدون هیچ شکی، هیچ تأسفی و هیچ امیدی
شراره

حجم

۲۲۳٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

حجم

۲۲۳٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
۳۳,۰۰۰
۷۰%
تومان