کتاب ارنست همینگوی؛ آخرین مصاحبه و گفتوگوها
۳٫۰
(۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب ارنست همینگوی؛ آخرین مصاحبه و گفتوگوها
ارنست همینگوی استاد داستاننویسیِ کوتاه و از بزرگترین رماننویسان امریکایی در قرن بیستم است که بسیاری از آثار او در ایران بارها ترجمه و چاپ شده است. او بیشتر به خاطر کتابهایی چون مرگ در بعدازظهر، داشتن و نداشتن ، تپههای سبز افریقا ، ضیافت سیار ، وداع با اسلحه، ناقوس در سوگ که نواخته میشود و پیرمرد و دریا شهرت جهانی دارد که از روی برخی از آنها نیز فیلمهایی تهیه شده است.
مجموعهٔ آخرین مصاحبه و دیگر گفتوگوها که مصاحبههای ارنست همینگوی یکی از آنهاست، از سال ۲۰۱۱ به اینسو در بریتانیا و امریکا در حال انتشار است. تاکنون بیش از پانزده جلد از مجموعهمصاحبههای متفکران، فلاسفه و نویسندگان ادبی مهم معاصر با مطبوعات به صورت کتابهای مجزا چاپ شده است. از مهمترینشان میتوان به هانا آرنت، خورخه لوئیس بورخس، مارتین لوترکینگ، ژاک دریدا، جین جیکوبز، ری برادبری، جی. دی. سلینجر و گابریل گارسیا مارکز اشاره کرد.
گفتوگوهای ارنست همینگوی در کتاب حاضر در بر گیرندهٔ چهار مصاحبهٔ او در کل زندگیاش است که جملگی در «فینکا ویخییا» انجام شدهاند. مفصلترینِ این گفتوگوها با جُرج پلیمتون برای نشریهٔ پاریس ریویو است که در مه ۱۹۵۴ و پیش از دریافت جایزهٔ نوبلِ ادبیات منتشر شد. همینگوی در این مصاحبه به بیان دیدگاهها و خاطراتش دربارهٔ دشواریهای نویسنده بودن، دوری از رسانهها، حالوهوای نوشتن رمانهای خورشید همچنان میدمد و پیرمرد و دریا، روند قصهنویسی و شخصیتپردازی، شرح ماجراجوییهایش در افریقا، پاریس عصر طلایی، و دوران کار در روزنامهها میپردازد.
مصاحبهٔ بعدی همینگوی مربوط به دسامبر ۱۹۵۴ و با رابرت مانینگ برای نشریهٔ آتلانتیک مانتلی است. این مصاحبه قرار بود دربارهٔ جایزهٔ نوبل باشد که همینگوی همان سال برندهٔ آن شده بود ولی او دربارهٔ مسائل متنوعی داد سخن میدهد.
گفتوگوی سوم را روزنامهنگاری انجام میدهد که از مجلهٔ استار به سراغ همینگوی رفته؛ همان نشریهای که او زمانی در آن کار میکرده است. او در اینجا به طور مشخص از دلایل تن ندادن به مصاحبه با خبرنگاران میگوید.
آخرین مصاحبهٔ این مجموعه نیز مربوط به سال ۱۹۵۸ است که نخستینبار با عنوان «زندگی در بعدازظهر» در نشریهٔ اسکوایر چاپ شد. رابرت اِمِت جینا، تهیهکنندهٔ تلویزیونی، به سراغ همینگوی میرود تا او را مجاب کند که مقابل دوربین تلویزیون بنشیند. سفر او به هاوانا و دیدارش با این نویسندهٔ امریکایی، آخرین روایت این مجموعه را رقم میزند که با جزئیاتی دربارهٔ آثار، فیلمهای ساختهشده از روی داستانهای همینگوی، سفر به اسپانیا و افریقا... همراه است.
روایتآمیزی در دن کیشوت
مریام ایوان یِنسن
رضا قاسمیمحمد عبدی
کتاب شن؛ داستانهای تخیلیخورخه لوئیس بورخس
همینگوی خبرنگارویلیام وایت
وقایع نگاری های الجزایر (ناداستان ۱۰)آلبر کامو
تاریخچه ای عمومی از بیعدالتی و شرارتخورخه لوئیس بورخس
تصویرهااینگمار برگمان
حد و مرزهای هنرتزوتان تودوروف
به سوی مانیفست نوتئودور آدورنو
در راهکامیار محبی
نوت بوکژوزه ساراماگو
نویسنده، نقد و فرهنگگئورگ لوکاچ
رمان تاریخیگئورگ لوکاچ
علیه تفسیرسوزان سانتاگ
فریدون گلهرضا درستکار
فسههاساموئل بکت
بهترین داستان های کوتاه چخوفآنتوان چخوف
اسطورهلارنس کوپ
بونوئلی هالوئیس بونوئل
حجم
۱۰۶٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۸۹ صفحه
حجم
۱۰۶٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۸۹ صفحه
قیمت:
۲۰,۰۰۰
۱۰,۰۰۰۵۰%
تومان
نظرات کاربران
کتاب جالبه چون صحبت های بی واسطه آقای همینگوی نقل شده بااینحال ترجمه بسیار بد انجام شده و در جاهایی واقعا نامفهومه. بعید می دونم حتی یک بار هم روخوانی شده باشه قبل چاپ ... از چشمه انتظار بیشتری می رفت
با خوندن کتاب نمیشه زیاد سر از کار همینگوی درآورد و اینم ضعف کتاب نیست به خاطر فراری بودن همینگوی از مصاحبست، اخلاقی که خیلی از بزرگان سینما و ادبیات داشتند؛ یا مصاحبه نمیکردند یا اگه میکردند جوابای پرت و