معرفی کتاب گربه زیر باران
«گربه زیر باران» داستان کوتاهی نوشته ارنست همینگوی(۱۹۶۱-۱۸۹۹)، نویسنده مشهور آمریکایی است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گربه زیر باران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گربه زیر باران |
| فرمت کتاب | EPUB |
| حجم فایل کتاب | ۰.۶۶ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۱۲ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
| برچسب | داستان آمریکایی، برنده نوبل، مجموعه مطالعه در وقت اضافه، زمان مطالعه ۵ تا ۱۰ دقیقه |
| نسخۀ صوتی | خرید کتاب صوتی گربه زیر باران |

دور باش اما نزدیک..من از نزدیک بودنهای دور میترسم..! شاملو
عالی بود واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم, صاحب هتل کاری کرده بود زن احساس مهم بودن کنه چیزی که با شوهرش تجربه نمیکرد و در اخر بااوردن گربه به نظر من تیر خلاص رو زد و دل زن رو...بیشتر
دیالوگ های کوتاه و فضا سازی داستان انسانهای تنهایی را به وجود آورده که در دنیای مدرن امروز در عین حالی که در کنار هم هستند ولی تنهایی رو تجربه می کنند و ترجیح می دهند که تنهایی خود را...بیشتر
کتاب با مفهومی بود صاحب هتل که یک غریبه بود خواسته زن را برآورده کرد ولی همسرش حاضر به گوش دادن حرف های زنش نبود
به نظر من بخاطر تفاوت سنی باید دید مثبت تری داشت،زن خیلی رمانتیک بود و مرد بی تفاوت،قصه خیلی از زندگی های امروزی
با اینکه داستان ساده ای بود ولی نشون داد گاهی آدم به چیزای کوچیک دلش خوش میشه، آخر داستان رو خیلی دوس داشتم
خیلی ساده بود ولی تاثیرگذار
نتیجه اخلاقی و درون مایه داستان : به خواسته و علایق همسرتان توجه بیشتری کنید چون ممکنه بخاطر یک گربه خیانت کنه!!!!!!
یه داستان کوتاه به تمام معنا بود، واقعا کیف کردم.
چقد این خانوم رو درک کردم؛) من آدم کم حرفی هستم و بعضی وقتا دوست دارم در مورد احساسم حرف بزنم اما کسی نیست که گوش کنه و یا به صورتی زدن توی ذوقم؛) جالب اینجاست که همیشه شنونده خوبی بودم.
کاش شوهره بیشتر به خانومش اهمیت می داد
خیلی متوسط
من اول نظرات رو خوندم، اکثر نظرات مبالغه آمیز بود داستان ربطی به خیانت نداره اصلا. مرد هم غیر جمله آخر و بی توجهی آخرش رفتار معمولی داشت حتی بالاتر از متوسط حالای جامعه.
نثر کتاب صریح و گیرا هست همه ی ما همیشه دوست داریم دیده بشیم و دوست داشته بشیم به نظرم زن و شوهر رابطه ی نسبتا خوبی با هم داشتن وقتی رابطه ی خودم با شوهرم رو با اونا مقایسه میکنم میبینم...بیشتر
زن خوب تونسته تا همین الانشم با مردش کنار بیاد